- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
snake1977 #101272 üzenetére
Rájöttem mi volt a probléma oka, tanulságként leírom a megoldást:
Amikor a merevlemezek kikapcsolását "soha" állásba tettem, és újra csekkoltam, láttam hogy visszaugrott '0' percre, ez okozta a problémát, beállítva egy magas értéket, (én pl. 360 percre), már nem ugrik vissza nullára, és az a zavaró jelenség is megszünt, hogy néhány másodpercig nem tudok megnyitni semmit.
Egyébként ez a WD hdd felhasználóknak sem árt talán, kevésbé lesz magas a fejparkolás száma ha nem állitja le folyton a merevlemezt, de legalábbis nem növeli fölöslegesen. -
King Unique
titán
válasz
snake1977 #99543 üzenetére
Ez függ a szoftverkörnyezettől és a felhasználói szokásoktól is. Szóval lehet nálad épp így jött ki 7 vs.10 esetében, de ezt nem általánosítanám. De az igaz, hogy a W10-nél pl. az időszakos build upgrade-ek is nyilván jelentenek némi + írást. Egyébként meg a napi 12 GB teljesen átlagos, sőt van akiknél 20-30 GB, vagy akár még több szokott lenni az előbbiek függvényében és még az is bőven beleférhet. Valamint így is mire elérné az SSD a TBW limitet, rendszerint évek kellenének hozzá és vsz a garanciaidőn is már túlfutna. Amúgy meg a feladatkezelőben is meg lehet nézni az I/O írt bájtok száma oszlopot hozzáadva, hogy mi és mennyit írt az SSD-re.
-
Cs1csó
titán
válasz
snake1977 #99543 üzenetére
Kezdésnek azt kellene megtudni melyik alkalmazás írja tele az SSD-t. Feladatkezelő - Erőforrás figyelő - lemez
és itt meglesni mi az ami folyton dolgozik.
Nem szoktam figyelni de lassan mindegy, 240GB-os SSD 9k, 120GB-os 6k, 480GB-os 17k, 960GB 33k
Jelenleg a 480GB-os van a legjobb árban. Inkább arra figyelj 3-5 év gari legyen és mire behal cserélheted nagyobbra, lehet ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest