Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dethroner #105631 üzenetére
Start és írd be: netplwiz majd vedd ki a pipát
Úgy látszik a tegnapi frissítéssel is lehet gond, egyesek arról számoltak be hazavágja a keresőt: https://www.windowslatest.com/2019/09/11/windows-10-kb4515384-issues/
szazbolha: Digitális licence van nálam is. Amikor tiszta telepítést csináltam és direkt helyi fiókkal telepítettem, mert én akartam user mappa nevét megadni (MS fiók telepítéskor az email első öt karaktere kisbetűvel) akkor helyi fiókos telepítés után is kiírta a gépház digitális licence aktiválás rendben. Hardverazonosító alapján felismerte a gépem. Aztán gépházban váltottam MS fiókra a szinkronizálás és egyéb kényelmek miatt, szintén minden rendben az aktiválással. Lehet valamit félreértek mi is a probléma, nálam mindenhogy jó az aktiválás helyi és MS fiókkal használva is. (gondolom probléma esetén ügyfélszolgálat is kipofozná a dolgot miután bediktálom nekik a kulcsom, de ilyenre még nem volt szükség)
-
Geth
veterán
válasz
dethroner #105631 üzenetére
twofatcat: "Szinkronizálja a kedvenceket, jelszavakat, nyelvi beállításokat, témát, egyéb kisebb beállításokat. (pl. tálca, háttér, egér ilyesmi)"
Te: "azt a chrome is megteszi ha akarom"Én: nem, ezeket nem teszi meg, csak ezek egy részhalmazát.
Netplwizt próbáltad? A jelszavaddal be tudsz lépni? Ezt a jelszót adtad meg a netplwiznél?
PIN léte/nemléte nem releváns.
Local/MS account nem releváns.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest