- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zolee001
őstag
válasz
Kékes525 #100050 üzenetére
Jómagam otthoni környezetben csak a beépitett defendert (vagy éppen mi a neve) használom ugyanis az MS nemes egyszerüséggel megvásárolja a többi cég (tudtommal 5 db) által felfedezett/gyártott definiciós adatbázist és ezért ér el 100% os találati,felderitési arányt
6-8 év blama után (windows live one care,antispyware,forefront) amivel csodásan lebögtek rájöttek,hogy ehhez totál hülyék és egyszerübb megvenni azoktól akik értenek hozzá..... pénz az van rá -
zolee001
őstag
válasz
Kékes525 #100045 üzenetére
Természetesen nem az van,hogy ne használjunk,én technikai szempontból erösitettem meg amit a kollega irt az antivirus programok méllyebb müködéséröl
Anno a "Longhorn" fejlesztésnél amikor megkaptam az aktuális buildet az install utáni elsö szoftver a virusirtó volt (2003-2004 et irtunk akkor) ami után egy kék halál és többet sem kelt életre,lehetett gyakorolni a telepitést ismét
A probléma oka a Longhorn-késöbb Vista meröben más müködési elve(XP,2000 hez képest) amire a szoftverek nagyrésze nem volt felkészitve
Azóta eltelt 10+ év és ujrairták a szoftvereket az MS elvárásai alapján,
Jelen esetben,hogy mit kavarnak azt nem tudom,nem követem mert elég napi szinten szembesülni az MS szerencsétlenkedéseivel,pl tegnap jött ki a mult heti (hibás) updatenek az updatje Bravó -
Geth
veterán
válasz
Kékes525 #100042 üzenetére
Keress rá a kékhalál, bsod, fekete képernyő, stb. kifejezésekre, esetleg külföldi fórumokon is.
Más program is letérdeltetheti, de nem biztos hogy a program a hibás, lásd MPC-HC gpu driver esete. De user módban futó progik (a vírusirtó nem ilyen) inkább csak maguk omlanak össze -
Geth
veterán
válasz
Kékes525 #100040 üzenetére
Egy kicsit?? Egyenlőségjelet tettél 3rd party vírusirtó/biztonsági megoldás és minden más 3rd party szoftver közé a potenciálisan felmerülő problémák szintjén.
Nem írtam hogy ne használjunk 3rd party vírusirtót (hajrá).
Azt írtam hogy előfordulnak velük problémák - ami nem azt jelenti hogy mással nem -, és ezek a problémák komolyabb tüneteket produkálhatnak, ami szükségszerűen következik a működésükből.
Erre utal az amit már írtam, hogy az upgrade blokklistán a driverek mellett ezek a szoftverek hangsúlyosabban képviselik magukat minden egyébnél. -
Geth
veterán
válasz
Kékes525 #100031 üzenetére
Ja még ehhez:
Ö csak az operációs rendszert használja, azt is úgy ahogy feltelepült.
Amellett hogy ez egyáltalán nem igaz, természetesen drivereket telepítek és végigszaladok a control panel/settings kombón is egyszer, de emellett a .wim-ből is ki van szórva/bele van rakva pár dolog, aztán ott az autounattend.xml (hogy a partícionáláson kívül ne kelljen telepítéskor semmit nyomkodni), és végül a setupcomplete.cmd-be is vannak finomságok.
A lényeg hogy ahogy nálam felmászik a Win az nem egyenlő azzal ahogy a gyári mászna fel
Ettől függetlenül valóban stabil, ezt aláírom. -
Geth
veterán
válasz
Kékes525 #100031 üzenetére
Igen, biztosan az oprendszerhez adnak ingyen IDEA-t, Far managert, MPC-HC-t vagy Chrome-ot.
Istenem...
Világosan ott volt hogy vírusirtó.
Nem következik semmi egyéb belőle, ha ezt valaki túlgondolja, arról én nem tehetek.
Ha valami más típusú app fekteti meg a rendszert, ott általában más probléma van.
Pl. ha MPC-HC feküdne ki, előbb gondolnék GPU-ra, de természetesen megnézném a dumpot. -
zolee001
őstag
válasz
Kékes525 #100026 üzenetére
A forumtárs szerintem virusirtó appokra gondolt itt éppen ami valós szitu mert elég sokkal volt gond az utobbi idöben
A symantec nevü cég termékei különösen kerülendöek (magánvélemény) mivel az utobbi 10 évben számtalan botrányuk volt,pl csak akkor kapott a user virust ha a norton a gépén volt illetve a tavalyi tanusitványbotrány ami után gyorsba el is adták a komplett üzletágat -
Geth
veterán
válasz
Kékes525 #100026 üzenetére
Tudtam hogy jön rá egy végletekig eltúlzott reakció.
A vírusirtók mélyebben épülnek be a rendszerbe (pl. filesystem filter driver), mint pl. egy videólejátszó. Ettől fogva sokkal könnyebben törnek el egy frissítés során. Például én még nem láttam hogy egy 3rd party böngésző miatt ne frissített volna a Win.
Ha ezt felfogod, rögtön érthetővé válik amit írtamLauda: külsőt nem, Defender be van kapcsolva.
-
gborisz
tag
válasz
Kékes525 #99980 üzenetére
Sajna nem, mert az első link azt mondja el, hogy rakjam szét a sztereot a többi hangfalra is, a hangminőség állítás meg állítólag SPDIF eseteén hatásos (nálam mindenestre nem volt az)
(Egy Logitech X-530 hangfal meg egy Gigabyte H61M-S2PV párosról van szó, egyikre sem lehet mondani szerintem, hogy ritka kelet-antarktiszi kézműves hardver, azért ilyen vacakul támogatott)
-
válasz
Kékes525 #99925 üzenetére
Ezek szerint akkor nincs is olyan, hogy a windows a probléma. Vagy a hw gyártók nem képesek drivert írni, vagy a programírók nem képesek normális programot írni. Itt inkább az a fura, hogy az addig jól működő dolgok és addig ügyes driver írók most nem működnek/elfelejtették hogy kell drivert írni.
-
zolee001
őstag
válasz
Kékes525 #99946 üzenetére
Mágáról a hangkezelésröl volt cikk,vmelyik build után vagy 0 hang volt vagy olyan halk,hogy használhatalan volt és a hardware által támogatott "extra"funkciók elérhetetlenek lettek
Összehasonlitásképpen elötte szinte bármelyik windows verzión telepités után azonnal müködött minden by default -
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #99925 üzenetére
Valóban, de valami miatt a Windows 10 nem tudja konstans módon kezelni a driverek működését 5.1 alatt. Erről egy külföldi oldalon olvastam. Hogy igaz-e, vagy nem, azt nem tudom, de az a tény, hogy két majdnem teljesen egyforma gép, ugyanazzal a hangkártyával és driverekkel teljesen másképp működik, arra enged következtetni, hogy a hiba egyik összetevője a 10-esben keresendő.
Ha a hangkártyák drivereinek készítői Windows 7 és 8.1 alá tudtak megfelelő drivert írni, nem hinném, hogy épp a 10-esnél felejtettek volna el programozni.
-
-
válasz
Kékes525 #99791 üzenetére
Lefuttattam és helyrerakta.
Meg kértem Asustól teljes Driver/szoft csomagot (legújabb) amit SN szám alapján, külön a laposhoz van. (4.85GB) és azt is kipróbáltam új SSD-n, hogy minden OK-e)
Nálam az eredeti/gyári rendszer van, Upgradelve a Home Pro-ra és már azon voltam, hogy újra húzom a rendszert, de ennek hála nem kellett ilyennel foglalkoznom. [link] - [link] - [link](#99792) csicso82: Nekem is úgy ajánlották. Nem olcsó, de hasznos program lehet.
Driver Boosterrel jártam úgy, hogy pl. WiFi-s / BT-s nyomtatóm driverét cserélte olyanra, hogy újra kellett konfigolnom annak a dolgait, hogy patent legyen, de ettől függetlenül jó program az is.
Erről a Blue Screen-ről van képem a telefonon, hogy nekem is pont ez volt korábban. (nem kevésszer tapasztaltam) de mióta ezeket a programokat futtattam, megoldva és 24/7-be mehet a lapos akár (tesztelve 1 hétig) -
Pityu.
nagyúr
válasz
Kékes525 #99610 üzenetére
Akkor ezt hagyom
#King Unique
Hát már izzik a tenyerem,most nagyon rá álltam a témára,úgy érzem lehet kis windows frissítés nem ártana,mondjuk nem rossz a 1709 se csak volt anno egy kis dolog bár nem súlyos csak jó pár program eltűnt a programok telepítése módosítása menüpont alól.Mondjuk kicsit ilyenkor mindig arra gondolok és a fáj a szívem,hogy jól bevált a 1709 de kis újdonságra is szomjazom,aztán vagy szívás lesz vagy nem,mert néha olvasgatva újabb programok néha szívatósak pl amd videokártya driverek is nekem abból is jóval régebbi van és nem volt gondom azzal sem.
-
-
snake1977
őstag
válasz
Kékes525 #99544 üzenetére
Természetesen ez így van, viszont a ugyanazokat a szoftvereket használom, a böngészési szokásaim sem változtak, tehát nem youtube-oztam orrba szájba ami indokolna némileg több adatfolyamot.
De hogy egy pontosabb adattal szolgáljak, kerek egy évig használtam a 860evo-mat amit 4TB írással adtam el tegnap, az új ssd-n 30nap után 800GB+ írásnál tartok.#csicso82: köszi a tippet, figyelni fogom.
-
zolee001
őstag
válasz
Kékes525 #99518 üzenetére
A vista korában volt NUAC nevü kis progi (symantec) amiben be tudtad jelölni,hogy jegyezze meg alkalmazásonként az uac promtot
Igy 13 évvel az UAC megjelenése után nem gondoltam,hogy ekkora problémát okoz még egy egy okay-t nyomni ...linuxon mi lenne veletek?
Ja tudom, root-ként üzemeltetés lenne a menö -
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #99370 üzenetére
Olyan vagy mint anno a 80-as 90-es években azok a monochrome monitorok.
fekete/zöld, fekete/sárga....stb 2 szín, pont ugyanez a text mode
Még mindig nem fehér. Állíts a monitorodon.
Tudod. halfDark mode.
Hajrá kék/barna. Nagyon adja. Nem vagy véletlenül divattervező?
(Amúgy azt meg sem merem kérdezni minek több "fájmenedzser". De biztos erre is van "logikus" magyarázat. De nem kérdezem meg azért se. )
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #99365 üzenetére
Tiszta Fehéééér? Kb. nincs is fehér. Viszont látok pirosat, kéket, zöldet, szürkét, feketét, türkizt...stb. Tudod. Élővilág.
A szöveg sem fehér, hanem nagyon halvány zöld. (Szemet egyik sem baxxa ki)
De mindenesetre nem 2db szín. Nah, mindegy. A barnádat úgysem tudom még csak megközelíteni sem (illetve reggelente - nem a gép előtt - szokott sikerülni vmi hasonló)
szerk: Tettem egy kis erősebb zöldet az .exe-knek, így már végre el tudok indítani is valamit.(#99367) Kékes525:
Persze. De kva uncsi lenne ha mindig csak a Win10 mé frissít má megin az engedélyem nélkül meg mé küld ezt-azt dolgokról beszélnénk.(#99366) Szmörre:
Én nem vagyok profi. Ezért a TC is elegendő.(grafikus felület, nem text
)
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #99356 üzenetére
Roppant "ízléses".
És hogy milyen jól megy az a kis barna (már kezdtem hiányolni) ehhez a kékhez. Hűha.
(#99357) Geth :
Nemá... Szerinted nem ismerem még az őskorból? Használtam is. Meg Volkov Commandert, meg Norton Commandert, Windows Commandert, meg Dos Navigatort (ez volt a kedvenc)
De elmúlt. Én nem visszasírok (nem retrózok), hanem előre tekintek.Szerintem már csak az ikonok is színesítenek, illetve könnyítenek a helyzeten, hisz minden kapásból felismerhető.
Nem biztos hogy teljesen értem, de arról beszél h pl. zöld végig a futtatható appok "sora", piros a képeké, kék meg a zenéké?(Rejtetteké mondjuk eleve halványabb ikon a TC-ben.)
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #99352 üzenetére
Huh, ez is de csúnya, puritán, "színtelen" (túl egyszínű). Lehet h az ikonok hiánya... de lehet az sem segítene. (Túl "dos-os" )
Pl. ilyesmi nekem jobban bejön:(#99340) bobalazs :
Szerintem ez is eléggé egybefolyik már ennyi proginál. Miért nincs kategorizálva legalább 1-2 része? Jobban is mutatna, könnyebb is megtalálni ami kell.(Persze tudom, ízlések és pofonok)
(#99331) Jazz:
Na erről inkább nem is nyilatkozom. (Tudom, mintakép... de sose szerettem) -
Jazz
veterán
válasz
Kékes525 #99278 üzenetére
Igen, de ez csak fullscreen start menü esetén játszik az amit mutattál, és mint a képeken látszik igen hézagos a megjelenítés.
És a hülye MS applikációk továbbra is oda erőlteti a programok közé, és galád módon blokkolja az áthelyezésüket.(#99271) TRob1:
Nehogy már ez a rendszer nem átláthatóbb. Szerintem viszi a prímet. [link] Az MS appokat is kapásból egy könyvtárba rendezi. És teljesen testreszabható minden. -
King Unique
titán
válasz
Kékes525 #99278 üzenetére
Már a Windows 8-nál is pont ezért jött be a kezdőképernyő, mivel sokkal több mindent ki lehetett oda pakolni, programok, mappák stb. csempéit, majd csoportokba rendezni és elnevezni, ami szvsz sokkal átláthatóbb és jobb. Nem mint a hagyományos Start menüből kiturkálni, meg az asztalt fullra telerakni ikonokkal úgy, hogy a háttérkép sem látszik...
A korai Windows 10 Technical Preview verziókban még benne volt a 8.1-es kezdőképernyő, de aztán végül kivették. Viszont a 10-es Start menüje ugyanúgy "kicsempézhető" és van teljes képernyős mód is, ami lényegében kb. ugyanaz, mint a kezdőképernyő.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #99087 üzenetére
Az egyik magyar híroldalon olvastam, de már nem tudom, melyiken, mert sokat olvasok. De a screenshot valami ilyesmi volt.
Nekem a Windows 10-zel szemben felemás érzésem van. Tökéletesen működik, semmi gondom nincs vele, de ez a se íze, se bűze kinézet baromira zavar. Semmi esztétikai élményt nem nyújt. Anno ebben nyújtott a legtöbbet a sokat szidott Vista. Nagyon jól nézett ki.
-
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #99020 üzenetére
Nyugodtan felrakhatod a nyelvi csomagot, a váltáshoz csak ki kell jelentkezni. Annyi galibát tud okozni, hogy a Store és pár app néha megkeveredik és rossz régióval mutatja az adatokat (pl. árakat). Ez elég ritka, de előfordul. Ja, meg a nyelvi eszköztár is néha átvált, ha az adott program azt érzékeli, hogy egy támogatott nyelv (angol) van telepítve.
kovacsen222: Szerintem rossz adót nézel, itt senki sem "gyilkolta agyon" egymást.
-
-
Antonio
senior tag
válasz
Kékes525 #98845 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást
1. Malwarebytes lefuttatva: semmit nem talált.(alapból nem járok "veszélyes oldalakra ezért win defender van "csak" alapból)
2. Az automatikusan induló programok, szolgáltatások gyomlálása: itt jó párat kiszedtem ...
3. BurnInTest Standard: lefuttattam, minden rendben
4. csak egy 250 Gb os SSD -m van de 133 GB szabad szóval itt nem hiszem hogy gond van Trim be van kapcsolva.Legtöbbször az a baj hogy bekapcsolás után lassú a gép, de intézőbe nem látok semmit amiből következtethetnék mi az. Aztán hagyom ott a gépet magában, és ha szerencsém van akkor egy idő után (1-2 óra) minden oké... aztán 1-2 hétig semmi ... de ez teljessen változó
Most éppen jó. -
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #98604 üzenetére
Egy dologra gyanakszom, mivel ez egyfajta "személyes, bizalmas" adat, hiszen ha valaki leül a géped elé egyből láthatja mely programokat szoktad használni gyakran kb. mint a böngészési előzmények, és valamilyen beállítást kikapcsoltál, tiltottál ami erre hatással van. (a Gépházban kb. mindent - is - kikapcsoltam és ezt a funkciót is kikapcsoltam volna ha nem lenn inakív
)
Szmörre
Tényleg!
Mondtam én túl sok mindent kapcsolt ki.
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #98526 üzenetére
És jól is érted, így van.
Azt meg nem sejtettem hogy a lassan 1 hónapja tartó témából az elég sűrűn jelen lévő Sub-ZeRo kimaradt.
(#98525) Sub-ZeRo:
Látod, megint ugyanaz mint az első hsz-nél. A cinizmus. "virágbolti"... Mi a faxtól lenne virágbolti??? Azért mert nem tesznek egyelőre a kedvedért egy kattintható linket??? Azt hitted eddig hogy abban a pillanatban készül el amikor Te megkapod WU-n? Minden egyes "nagy Update" elérhető volt vagy 1 hónappal a HIVATALOS megjelenés előtt. (Most itt úgy néz ki hogy akár 1,5-2 hónappal is, tényleges megjelenéstől függ)
De attól még ugyanezt fogod kapni majd egyszer valamikor. Ugyanezt a "virágboltit". Csak vagy kapsz hozzá egy kattintható linket meg egy "kis appot ami le tudja tölteni", vagy "elküldik" neked neten, és nem kerülővel szeded le tőlük. -
törölt tag
válasz
Kékes525 #98429 üzenetére
Sokára. Így is vannak apróbb beállítások a nagyobbakon belül, amik még nincsenek átültetve. Igazából ha valahogyan sikerülne mindent egyszerre átvinni, és teljesen megszűnne a Vezérlőpult, akkor abból balhé lenne, mert hirtelen senki sem tudná, hogy pontosan mi és hova került, a régi leírások és cikkek sem lennének már jók, plusz a már meglévő funkciókon is variálnak néha a visszajelzések alapján, tehát nem lenne végleges. Most apránként pakolják át, van idő megszokni.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #98426 üzenetére
Lassan, de folyamatban van, a 1903-nál majd meglátod, hogy kerültek még bele funkciók. Például már csak "Hangbeállítások megnyitása" gomb van a tálcán, és úgy a Gépházból lehet megnyitni a régi beállításokat hozzá (ahol beállíthatod a kimeneteket, meg kiemeléseket állítasz be).
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #98423 üzenetére
Érzésre gyorsabb, mert nem kell várni az animációkra. Nagyon gyenge gépen lehet, hogy amúgy is gyorsít. De ugye arról volt szó, hogy mi az, ami ténylegesen javít a sebességen.
Csak annyit néztem meg, hogy a Gépházban kikapcsolva a másik helyen is megváltoznak-e a beállítások, de nem. Ezek szerint egymástól függetlenek, kapcsolgathatod bármelyiket. -
válasz
Kékes525 #98406 üzenetére
A win10-en alapból kikapcsolt állapotban van a hibernálás? Azt ajánlják itt többen, hogy érdemes kikapcsolni. (Nekem nem hiányozna, mert csak a teljes kikapcsolást és az alvó állapotot használom.) Eddig nem nyúltam hozzá, és ezt találom az Energiagazdálkodási lehetőségeknél: Hibernálás : Soha. Tehát nálam ki van kapcsolva a hibernálás, vagy ez csak azt jelenti, hogy jelenleg nincs beállítva rá kapcsoló?
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #98332 üzenetére
Gyanítom valamelyik mókoló progid elpiszkálta
gpedit és User Configuration ág alatt kövesd ezt:
Administrative Templates -> Windows Components->Microsoft Management Console -> Restricted/Permitted snap-ins -> Extension snap-ins
majd jobb oldalon Device Manager dupla katt és legyen enabled. (A not configured is jó az akkor a leírásban látszik egy másik policy vezérli, ami nálad megint ki tudja, nem piszkált rendszeren a not configured is kiteszi az eszközkezelőt Computer Managementhez)
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #98321 üzenetére
Már nem is az első. Már Update-n is jött frissítés rá.
Nálam nincs vele semmi különösebb probléma (szokás szerint), lassan 1 hónapja használom. Habár hallottam olyat hogy lassabb a boot.
(Én nem vettem észre ezt... gondolom 5400as hdd-sek mondják, akik mérik. Én meg altatom, monitor kb lassabban tér magához.)
De szerintem nálad sem lesz majd vele, míg nem barnítod és nem raksz fel semmi xtra védelmet, tisztogatót. -
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #98314 üzenetére
Nem, az már a végleges amit májusban (vagy még később) kapni fogsz.
Ezért mondtam h semmivel sem betábbm nint bármelyik másik verza amit eddig használtál.(#98307) Doky586 :
Én nem tudom te milyen számológépet néztél, de ami benne van a winben, az tud gyököt (is) vonni.
Amúgy igen, igazad van, nincs szükségem olyan sűrűn gyökvonásra, zárójelekre... Ha mégis, akkor meg tudja amit kell. -
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #98279 üzenetére
A Sandboxie-val volt már gond korábban is amikor egy friss build mellé lett feltéve, idővel biztos javítják. Szerintem NE várj túl sokat a Windows beépített megoldásától, a helyedben hanyagolnám.
A Sandboxie egy hosszú fejlődés eredménye számos funkcióval, lehetőséggel beállítással ezzel a komplexitással sokáig (lehet soha lehet évekig) nem fog tudni versenyezni a Windows sandbox.
Ha pedig komolyabb virtualizálás kell akkor ott a VirtualBox.
Hasonló a véleményem az éjszakai módról is amire még mindig van panasz, hol bekapcsol hol nem, hol kikapcsol, hol nem helyette ott a szintén jó bevált régóta fejlesztett sok beállítási lehetőséggel büszkélkedő f.lux.
Röviden: a Windows beépített megoldásai erősen fapadosak, de ez nem gond mivel elsősorban oprendszer és mivel a legelterjedtebb ezért erre írják a legtöbb külső programot.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #98279 üzenetére
A beépített sandbox szó szerint csak arra van, hogy elindíts egy programot tesztelés céljából. Semmilyen adatot nem tart meg, és onnan nem is kerül ki semmi. Nem pont a böngésző futtatására van.
De az Edge is elszigetelve fut, ha a Defenderben bekapcsolod ezt a funkciót. [link] -
törölt tag
válasz
Kékes525 #98277 üzenetére
A telepítőt letöltöd, elindítod, az SSD-n törölsz minden partíciót, majd az üres helyet kijelölöd, és tovább. Mindent létrehoz magának. Az az 50 giga üres hely felesleges, nyugodtan használd az egészet, így legalább ha szükség lenne rá, akkor elérhető lenne a teljes kapacitás.
Aktiválni külön nem kell, MS-fiók nem kell (de nem árt), kód sem kell. A telepítő egyértelmű, utána az adatvédelmi kérdéseknél és egyebeknél végig van súgó, ha valamit nem értenél.
-
Vittorio77
csendes tag
válasz
Kékes525 #98254 üzenetére
Köszi, ezeket majd kipróbálom. Sajnos most el már nem vagyok otthon, így későbbre tolódik a hibakeresés.
A hibakód csak az Eszközkezelőben látszik, ami 28-as. Ezt már lecsekkoltam, de egyelőre nem mentem többre vele. Ha van egyéb infóm, akkor jelzem. Valami elkettyent a beállításoknál, csak még nem tudom, hogy mi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest