-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
FollowTheORI #6667 üzenetére
Azt, hogy nincs benne annyi beállítási lehetőség, nem szabható úgy testre, mint az asztali verzió, azt megértem. De ennyi erővel az összes mobil Skype alkalmazás se.
Viszont ezt a teljes képernyő mizériát sose értettem (Win10-nél ugye meg már nem téma), mikor már van alul tálca, fejlécen gombok, Alt+D, Alt+Tab, Charms bal alsó és bal felső stb. ablakok közti gyors váltási lehetőségek? Desktopon is ált. full screenbe Skype-ol, netezik, néz filmet az ember. Tényleg szubjektív... -
tomboy0013
veterán
válasz
FollowTheORI #6658 üzenetére
Én használom és teljesen jól működik, nem értem mi a bajod vele.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #6647 üzenetére
Mert régen olvastam, nem voltam teljesen biztos és mert lényegtelen a mondandóm szempontjából
Egyébként az Ubisoft tiltotta a lopott kulcsokat, amiket olyanok vettek meg, akik nem tudták, hogy lopottak.
A keleti országokat meg nem ehhez írtam, hanem hogy onnan szokták az olcsó Win-kódokat árulni. -
válasz
FollowTheORI #6522 üzenetére
"aztán a drivert majd oldja meg a gyártó meg a user közösen, ha akar valamit." - Nagyon jó. Csak én sejtem, hogy óriási felsülés lesz ebből? Nyomatják az r=1 userek képbe a húdejó, rakdfel ingyen a win10-et, minden szuper lesz, aztán az intel grafikusok tömegei fognak szívni (ugyebár ki is a legnagyobb gpu-gyártó?) A driver a rendszer lelke, hiába hiperszupercsilivili az OS, ha a gépben valamihez nincs meghajtó, vagy ami van öreg+hibás, akkor bukta az egész. Kovács Jolánkát pedig nem nagyon fogja érdekelni, hogy mitől kap BSOD-t házi feladat írása közben a szép új rendszeren
. Ja, az intel igp-t se fogja GTX 980-ra cserélni a notebookjában
-
syler123
veterán
válasz
FollowTheORI #6489 üzenetére
Köszi a választ!
Sejtettem hogy valami ilyesmi áll a dolog mögött. De azt is hozzá kell tenni a dologhoz, hogy 30k-t biztosan nem adok a Win7-8-10 ért, így pedig azért mégiscsak legális rendszerem lenne. Ha pedig sikerült a Win7-et aktiválni, onnantól gondolom a WIn10-el sem lesz gond. Jó páran írták, hogy jól működött nekik. Még agyalok rajta kicsit, talán ennyi kockázatot megérne, aztán lenne egy legális Win10-em. Előbb utóbb majdcsak használható lesz
-
netpeti98
addikt
válasz
FollowTheORI #6435 üzenetére
Szerintem ezek csak akkor fognak kiderülni, ha elkezdik kitolni a frissítéseket.
Más: Slow ringre egyenlőre nem jön, de a 10030-as ISO letölthető végre hivatalosan is.
-
netpeti98
addikt
válasz
FollowTheORI #6432 üzenetére
Mondjuk a 8.0-ra már nem kell visszamenni, a Media Creation toolal lehet kreálni egy viszonylag friss 8.1 ISO, ami elfogadja mind a 8.0 és 8.1 kulcsokat is.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
FollowTheORI #6432 üzenetére
Na ez az mert én semmi értelmét nem latom hogy most Win10 TP használok és nem tudom felfrissìteni Win10Pro Hun x64-re. Hiszen anno mikor eredeti win8.1Pro-t használtam ők kìnálták fel nekem hogy kipróbálhatom a Beta 10-et. Érdekes.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
FollowTheORI #6353 üzenetére
A felteszed a régit majd upgradeled egyből nagyon nem clean install, ugyanis ebben az esetben lesz egy bazi Windows.old mappád is... Akkor van CI, ha rögvest a kívánt rendszert telephítheted az üres partícióra.
-
daczkó
aktív tag
válasz
FollowTheORI #6310 üzenetére
Látom nem érted, vagyis nem akarod. Más példa: xy ember pendrive-ja, amit használnod kell.
-
King Unique
titán
válasz
FollowTheORI #6305 üzenetére
Vsz azért, mert nagyon tudatos felhasználó vagy és odafigyelsz, illetve böngészőkbe integrált szűrők is sokat jelentenek.
Ahhoz meg nem kell húzós helyeken járni, elég akár pár közösségi oldal, hírportál, becsúszó reklám, e-mail melléklet, fertőzött USB-kulcs...Meg nem is csak a védelem, de a beállítási, testreszabási lehetőségei is eléggé korlátozottak. Szinte minden más AV jobban beállítható, + funkciók és modulok tömkelegét kínálja, akár ingyenes formában is.
WD (Defender) mellett igazán az szól, hogy a rendszer része, adott esetben kevésbé zavar bele a működésére. Teljesítmény tekintetében se mindig jobb, van olyan más termék, amivel fürgébb lehet a gép, betöltés, mappa megnyitás ---> fehér ikonok is ismerős szitu.De MS célja nem is igazán az, hogy e téren versenyezzen a konkurenciával (nem is tud), hanem hogy adjon beépítetten egy alap védelmet ---> userek, akik erre nem figyelnek (sokan), kevésbé barmolják szét a rendszert.
"Ergo ugyanúgy megfoghatja bármelyik védelem." - akármelyik nem fogja meg, az adatbázisok, védelem hatékonysága is gyártónként eltérő. Ráadásul WD, WU-n keresztül frissül és akinél az nincs teljesen automatára állítva, az ilyen esetben cinkes lehet. Na meg többi AV-hez naponta (jóval) több frissítés érkezik.
-
daczkó
aktív tag
válasz
FollowTheORI #6305 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
FollowTheORI #6301 üzenetére
Felső alapú védelemről még nem hallottál, a nulladik napi támadások ellen is hatékony lehet? Nagyon sok AV már régóta alkalmazza, pl. az ESET is [link]. Defenderbe is csak-csak bekerült végre.
Amúgy meg szinte minden más AV übereli, így aki megfelelő védelmet akar a Windowsos gépére, az nem a gyári megoldással fogja beérni...
-
SityiSXT
őstag
válasz
FollowTheORI #6301 üzenetére
-
daczkó
aktív tag
válasz
FollowTheORI #6299 üzenetére
cloud, sandbox, blablabla Mint egy átlag vírusirtó.
-
Abrion
senior tag
válasz
FollowTheORI #6275 üzenetére
Jelenleg aktív az ucso aktiválás, és nem akarom ara felnyomni az ingyen frissítést
Köszönöm a válaszokat
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #6245 üzenetére
Persze, szerintem szóljunk az MS-nek, hogy a számtechboltok árulják az OEM rendszereiket
Gondolj bele, mi van akkor, ha a házon lévő matrica megsérül, mert a hórukkember a lépcsőházban leejti a gépet, aztán lemorzsolódik róla (a gép meg csodálatos módon hibátlan marad). Nem lehet mást tenni, mint újat venni, hiszen a matricát és a kódot nem lehet pótolni, anélkül pedig gond van. -
azopi74
addikt
válasz
FollowTheORI #6225 üzenetére
"kell egy legális 7-8-8.1 legyen a gépre telepítve hogy le tudd futtatni a frissítő alkalmazást."
llegálissal is le lehet. Persze jogilag ettől a jaxlrőls nem lesz Genuine windows-od
-
Воланд
titán
válasz
FollowTheORI #6197 üzenetére
az ilyen mvp-k altal osszeollozott bejegyzeseket nem erdemes figyelembe venni, mert ok is az eddig ervenyben levo upgrade licencelest veszik alapul. ha most az ms kitalalta, hogy az ingyenes frissitest eszkozhoz koti, akkor ezekkel az infokkal nem megyunk sokra.
-
válasz
FollowTheORI #6185 üzenetére
Üdv!
Olyannyira offline a fiók, hogy negyed óráig durkáltam a fiókomban mire megtaláltam a papírt amin a jelszóm van. Beléptem, és ahogy látom, utoljára 2015 január elején voltam utoljára belépve, valami biztonsági beállítások végett. -
válasz
FollowTheORI #6151 üzenetére
Gondoltam, hogy az online fiók felé akarják terelni a népet... Én ennek sose voltam a híve, most is offline fiókkal használom a gépet - remélem ez win10 alatt se lesz gond.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
FollowTheORI #6154 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FollowTheORI #6082 üzenetére
Utóbbi vót má....jóreggelrégen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest