- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Talán MS jelezze gépházban valójában mi is van.
Nem lockolta. "Vadiúj laptop örülés, bekapcsolja elfordul tábla felé"
Tudod amíg forog bootnál a Win karika, elfordult két percre. Mindegy, hagyjuk. Kocka fejjel nehéz user eseteket megérteni.
(#101074) Szmörre: szoktam nézni a JenTwittert és a win10 subredditet, örülök amikor javítás van és idén több dologban beadták a derekukat, pl. a WU már nem olyan makacs. A probléma az régen rossz feedbacket kell adni magától értetődő dolgokról. Példa: 1809-nél az új Snip & Sketch app volt az egyik új feature, viszont nem tudott ablakot vágni mint a régi Snipping Tool. Ez nálam igénytelenség, aztán panaszok után 1903-ra pótolták az elmaradást büszkén hogy ők mennyire figyelnek a véleményekre. Pincér most már hoz a vendégnek kanalat is a leveshez. Szuper, feedback nélkül nem gondoltak volna rá?
Nem akarom tovább a topikban ragozni, ha érdekel további példák itt egy képen: [kép]
(tipp: hiába PNG, ne a Win10 default Fényképekkel nyisd meg, mivel az születése óta bugos fos és nem foglalkoznak vele, ezért abban homályos a szöveg. Normális képnézővel akár jó öreg Paintben megnyitva hibátlan. Úgy látszik négy év alatt nekik nem tűnt fel és még nem született elég feedback jó lenne a rendszer képnézője el tudná látni a funkcióját.) -
törölt tag
Érted a viccet, ilyen banális dologra hányszor kell parancssoros powercfg videoconlock kocka megoldást beírnod?
Próbáltam segíteni, említettem neki a félmegoldás monitor "never" és majd gépestül elalszik dolgot ami csak pár kattintás, de a kérdezőnek kellett a default 10 perc. Így csak a parancssor vagy regedit turkálás marad.
(Tőlem gyakran kérdezik, ha a kockavilágból kilépünk normál hétköznapi user világba: legutóbb nyelviskolában tanító ismerős. Vadiúj laptop örülés, bekapcsolja elfordul tábla felé felírni az anyagot, visszafordul teljes sötétség fogadja és ez alatt nem az osztályt értette.
Első reakciója természetesen oh shit máris elromlott az új masina. Ösztönből szóközre tenyerelés, van kép megnyugszik.
Settings-ben próbál utánanézni, a Display menüpontban nem találja (miért is lenne ott MS logikával, az advanced display settings-re is hiába kattint), de nem adja fel kattintgat még. Örül a Power & Sleep-nél talált Monitor opciót, viszont ott 10 perc van, és ő nem tíz percig fordított hátat csak kettőig. Nem érti. Utalás sincsen ott a záróképernyőre más szabály vonatkozik. Sem a lock screen menüben. Érted a második viccet a nem kocka emberek reakciója erre természetesen az, hogy ez így butaság MS-től?
Ha számodra ez sírás, amilyen magyarázkodások vannak azt nevezzük MS seggnyalásnak.
Nem mindenki kocka tudjon az íratlan szabály 1 perc lock screen dologról. Ezért nem is parancssor és regedit témát hozom fel nekik, hanem a gyorsabb gépházban kattintásos félmegoldást.) -
"hackintosh-nak nézz utána"
Jó, hát "hack"-elni mindent meg lehet.
"Annyira azért nincs "titkolva".
powercfg /qh"Nincs titkolva a szakmabelieknek, hozzáértőknek, és mondjuk a fórumozó hobbipécéseknek, ami a felhasználók kb. 10%-a lehet. A maradék 90-nek fogalma sincs a registryről, a Power Shellről, de még a csoportházirendszerkesztőről sem, így bizony számukra igencsak titok marad jó néhány, számukra is hasznos beállítási lehetőség.
-
Nicotin
kezdő
Köszönöm a válaszod anyit had kérdezzek a csm, fast boot meg a secure boot ki kell kapcsolni ? Akár telepítés előtt is ? csm azt kikapcsolom mert a linux dual boot miatt.
Ezt az uefis dolgot vágom mostmár de azt állítoták nem mindegy mire formázom ha minden esetben ntfs formázom azt mondták gyorsabb lesz a gép.(Szószerint igy mondták, szerencsére volt lehetöségem 8.1 uefi modba használni windows látom tényleg gyorsabb csak ez a fat32 ntfs dologal kavartak be) Azért is kérdezek rá uefis dologra lehet most lesz egy újratelepitésem ssdre.
Ha full uefi modba van felrakva a windows simán del gombal nem érem el a biosom ? -
-
-
SityiSXT
őstag
Először is
, hogy foglalkozol a problémával.
A power gombbal. Egérnél, billentyűzetnél kikapcsoltam, hogy felébreszthesse az eszközt, illetve a felébresztési időzítőket tiltottam le, hogy éjszaka ne induljon el automatikusan csak úgy.
EFI/BIOS ehhez a laphoz már nem fog jönni, a legfrissebb van fent.
Driverek is frissek, az általad linkelt MEI-t is felraktam, változást sajna nem eredményezett (mondjuk fura, hogy Megás a link, nem pedig az Intel Download Centeréből van, de mivel a Kaspersky IS nem riasztott rá, így jó eséllyel csak nem "huncut".
A hibernálás nincs bekapcsolva, de azzal nem nagyon nyírnám az SSD-t, ha nem muszáj. Főleg úgy, hogy 64 GB RAM-om van (mondjuk nem ekkora a hiberfil.sys, de az a 20+ GB is sok szerintem).
Az a fura, hogy az előző Gigabyte GA-X99-Ultra Gaming 1.0 lappal mindenféle mókolás nélkül ment a dolog. Csak hát az megtért Neumannhoz, és ezt kaptam helyette. -
Cs1csó
titán
Én ezt olyan kontextusban értettem, hogy még mindig erőltette, hogy mennyire jó miközben ezzel a hozzászólással ő maga is elismeri, hogy ez egy KVÁZI BETA program, alacsony funkcionalitással és sok BUG-gal. Jelenleg és még vagy 2-3 évig nem lesz alkalmas a Sandboxie kiváltására.
Kékes525 is gondolom úgy értette mint én is hogy JÓ ötlet, de jelenleg még senkinek nem ajánljuk akit érdekel a dolog az is inkább használjon Sandboxie-t. Ennek a használata gyakorlatilag önszivatás.
-
"A telemetria alatt nem tudom mit értesz....... ezek nem nagyon fognak meg semmit"
Az adatgyűjtést értem, nem feltétlen rossz értelemben. Sokszor megnézem feladatkezelőben, hogy éppen mi készteti oly nagy munkára a hdd-t, és sokszor a telemetria. Persze tudok dolgozni tőle, nem akasztja ki a gépet, de érezhető, hogy lassabban működik minden.
-
Cr00py
senior tag
Már a 1803, 1809-es verziókon végigzongoráztam mindent, alap órajelen iss produkált érdekességeket. nem csak a különböző bsod, hanem mást is.
Mindenből az elérhető legfrissebb driver van fent, a bios is up to date.
Érdekes, a 1709 mióta megjelent, azóta az megy minden gond nélkül. ezek a "nagyszerű" feature-k sem igazán érdekelnek, el vagyok nélküle.
Csak játszós gép, egyébként nem is használnék win-t, nem az én világom.
Semmi olyan dolog nincs a gépen, ami miatt aggódnék. A fontosabb adatokról van offline mentésem, illetve van NAS. Ha nem kellene a legtöbb store-s játékhoz a win10, akkor win7 lenne rajta..viszont azt már az újabb hardverek nem igazán támogjaták. Többek közt, mivel vízzel hűtök mindent, így az ahoz tartozó programok sem.
Sebaj, várok még, hátha csoda történik.
Nem véletlen, hogy rengetegen maradtak régebbi verzión.
Mire kellene spórolnom? Ezek a csoda havi frissítések is sokkal több kárt okoznak, mint hasznot. Számtalan olyan cikk van, akár redditen is, aminem halomra szídják, mert ez nem megy, az nem megy. Én ebből inkább kimaradok.
Arra amire én használom, arra tökéletes a 1709 is.
-
Cr00py
senior tag
Igen, van rajta OC. Top 4% a cpu. Kétlem, hogy az OC miatt lenne, hisz mióta megvettem, így megy. Mindent vízzel hűtök, épített víz, szal a melegedés is kizárva. Eddig tökéletesen működött. Ez inkább valami ms huncutság szerintem. Mint korábban írtam 1709-ig sosem volt semmi gondom a rendszerrel, minden úgy ment, ahogy kell. A későbbi verziókban kezdtek el megjelenni a furábbnál furább hibák ( ezzel párhuzamosan a különböző fóromokon is a panaszkodások )
(#100307) Pityu. : Gondoltam aok ennek egy esélyt, hátha. várok 1 hónapot, ha nem akkor megy vissza a 1709. ^^
-
törölt tag
Az rendben, elteszem jegyzetbe, csak szerinted évi egy clean install után melyik jut eszembe a problémára? Volt valami három sor izé parancssorba vagy egy kattintás a gépházban?
(#100240) Szmörre: Win+L nyomáskor látom szép kép, ha nem írok be jelszót újra előjön ez is jó. Azt a szitut képzeld amit írtam: hazaérsz bekapcsolod a gépet akármiért elfordulsz egy percre sötét képernyő fogad a sehol nem említett 1 perc lelövés miatt (ez már eleve baki mivel user a gépházban azt látja csak 10 perc után lője le), space-re blur effektes jelszókérő, gépezel, este kikapcsolod, aligha extrém esetet festek le és így nem is találkozol a szépen kínált képpel az új blur miatt. Szerinted ez átgondolt?
-
törölt tag
Tesztrendszeren tiszta telepítés után nem nyúltam a placeholder csempékhez, és a többi app mellett "frissítette" azokat is, felment 2 Candy Crush is. A többi csak a Store-ra mutat. Ha töröltem volna őket, akkor nem tölti le.
twofatcat: Win+L, megjelenik a spotlight és a szövegek is. Utána a monitor kikapcsol, gombnyomásra login képernyő jön fel. Utána eltűnik, bejön a spotlight, majd megint kikapcsol. Ebben mi a rossz?
-
törölt tag
Ha ennyire érdekel így:
UK telepítő pendrive elkészít
clean install partíciók letúrása, unallocated helyre hadd szóljon
UK nyelv, HUN régió telepítéskor, offline helyi fiók
bejön a Windows, szépen feldobja magától Nvidia, Logitech driver cuccokat
látom a startban a placeholdereket
WU keresés lefrissüljön a rendszer naprakészre
még mindig csak placeholder, nyugi van
WU miatt reset
még mindig csak placeholder, hurrá
áruház indít appok lefrissítése
még mindig csak placeholder, ez az
WU maradék lekarbantartózása, reset megint
áruház megnéz minden naprakész
még mindig csak placeholder, éljen tényleg megjött az eszük
elkezdek netezni, teszem a dolgom
egyszer csak ding-dong értesítés a CC települt ténylegesen, köszi b+
de most örültem csak az egyedül 251 MB és nem úgy mint 1-2 éve másfél giga Disney, March of Madness stb. (120-as SSD-n a rendszer, kénytelen vagyok OCD lenni minden feleslegesen foglalt GB-ra)
régen csináltam úgyis telepítéskor MS fiókot adtam meg hátha úgy már "ismer" nem kell az extra, de nem felnyomta úgyis
fogalmam sincs, lehet mivel a Spotify placeholderre rányomtam mert az tényleg kell akkor azt gondolták a többi is kellhet -
adika4444
addikt
Ha nem támogatja a program, akkor marad a kézi App Data mappás mentegetés, meg a Registry-ből kihúzgálás. Meg utána annak a rendberakása, hogy mondjuk a cache-elt dolgokat ne okvetlen pakolássza vissza...
Van egyébként arra valami mód, hogy amikor feltelepítettem a gépet, akkor a gépházas beállításoknak legalább egy részét elvégezze egy script helyettem? Meg a gépnév átírás is ilyen, azzal is mindig szórakozni kell. Én is feltelepítem, és kb. 20 perc még rámegy, hogy a beállításokat megcsináljam.
-
vlevi
nagyúr
A preparált image tartalmazza az összes, korábban feltelepített programokat is? Mert azoknak az újra telepítése, és újra beállítása a sok idő.
Nem szívesen töltenék időt azzal, hogy újra rakjam a visual studio, Android studio, satobbiket, még hozzá az összes kiegészítőty hogy a korábban megírt programjaim buildelhetok legyenek. És itthon még nem is használok külön telepitendo, fizetős komponenseket.
Céges Delphi-rol nem is beszélve, ott mindegyik nagyobb komponensnek saját installer, regisztrációja van, kb 1 nap, mire végig ragod magad rajta. -
embe
nagyúr
Nem akarja az igazat.
Ha a rendszereszközök speciális rendszer beállítások között letiltom a driver frissítést, akkor is ha rányomok a frissítések keresésére, megtalálja a szar drivert, és telepíti. Kár hogy nem tudom azt mondani neki, hogy ezt meg ezt hagyd ki.
Na most nézem, az enyémen az ujjnyomat leolvasó drivere is megment. -
vlevi
nagyúr
A W10 telepítése az semmi, tényleg megvan fél-1 óra alatt. De után néhány nap, míg újra belakod a rendszert. És még akkor is lesz hetek múlva is néhány olyan apróság, ami nem pont úgy működik, mint előtte.
Mindíg van valami, akármilyen mentést csinálsz, aminek a beállításait nem lehet rendesen, mentésből visszaszedni, újra kell csinálni.
pl. ki a hócipőm emlékszik már arra, mi bánatot kellett azzal hókmókolnom, hogy pl. a hálózatos nyomtató rendesen menjen, és egyéb nyalánkságok? -
-
Motion_Blur
félisten
-
Kékes525
félisten
"Aki együtt tud élni ezzel, illetve nagyobb upgrade esetén utánajár előre, hogy vajh kompatibilis-e az új builddel, hajrá.
Így jó?"Nem, nem jó. Ez is pontosan ugyanaz, csak egy kicsit másképp fogalmaztad. Általában beszélsz úgy, mintha ez a vírusirtóknál gyakran előfordulna. Szerinted gyakran fordul elő ilyen, mert nagyon ritka eseményért ilyet leírni tök felesleges. Pedig csak nagyon ritkán fordul elő ilyen. Ha szerinted ez nem igaz, akkor linkelj be olyan forrást amely az állításodat igazolja. Azaz igazolja, hogy a rendszer térdre fektetése gyakori a 3rd party vírusirtók esetében. Neked kell igazolnod, mert eredendően te tettél egy állítást.
Ha pedig csak ritkán fektetik le a rendszert a vírusirtók, akkor a haszon kockázat mérlege messze-messze a haszon felé billen. -
Kékes525
félisten
"Egyenlőségjelet tettél 3rd party vírusirtó/biztonsági megoldás és minden más 3rd party szoftver közé a potenciálisan felmerülő problémák szintjén"
Olvasd vissza, "de a gondolkodásmódjából egyenesen következik az..." szöveg nem egyenlőség. Ha szerinted igen, akkor szövegértési problémáid vannak és/vagy túlérzékeny vagy. Implicite ez következik abból amit írtál.
Miért lenne ez csak vírusirtó sajátság? Más programok is térdre kényszeríthetik a rendszert, ha rossz, hibás a kódjuk és/vagy helytelenül használják. Ez nemcsak vírusirtó sajátság. A vírusirtók akkor szoktak ilyen gondokat okozni, ha egyszerre több valósidejű védelmet használnak. Régóta látogatom a vírusirtó topikot, de nagyon ritkán olvastam ilyen problémáról. Összesen kettő bejegyzés van (az sem a main stream -ben és nem 10 alatt) Azért egy kicsivel többnek kellene lennie, ha ez olyan gyakori lenne mint ami az írásodból következne. Ennyi más programoknál is előfordul. Ha pedig szerinted sem gyakori, akkor nem értem miért írtad?"Nem írtam hogy ne használjunk 3rd party vírusirtót (hajrá)." vs "Akinek kell ilyen móka, annak hajrá"
Akkor ez mégis mit jelent?
Hajrá, használjon mindenki?
Mivel bajt szándékosan senki sem szeret okozni magának, ezért ez csak azt jelentheti, hogy te nem javasolod, ha nem akar magának bajt. Ezen vitatkozni...
Ha nem ezt értetted alatta, akkor ne írj ilyeneket. Ennyi.
-
Kékes525
félisten
"Bármelyik Win-t le lehet térdeltetni a megfelelő 3rd party vírusirtó termék adott verziójával."
Ez igaz bármelyen más program esetében is. Ezért ne használjunk semmilyen 3rd party programot?
Gondolom te csak Microsoft terméket használsz. Persze (nagyon) ritkán az is le tudja térdeltetni a Windows. Ezért csak a rendszert használjuk, mindenféle testreszabás nélkül, úgy ahogy feltelepült? Bravó!
Ez egyenes következménye annak amit mondtál. Azért ne feledkezz meg arról, hogy a Windows van értünk és nem mi a Windowsért.
-
-
gborisz
tag
Még megpróbáltam utolsó esélyként ezt, tényleg, ha már mindenki dobálja az ötleteket, de félúton feladtam. Ha githubos repókban kell azt bogarásznom, hogy vajon az mz/x jelű file mi lehet, és az kell-e nekem, hogy aztán app sideload-ot engedélyezzek... MI VAN? Nem Archlinuxot akarok telepíteni (és még az sikerült is btw, szóval talán érthető a frusztrációm egy istenverte hangkártyával kapcsolatban, amivel az egész hétvégémet elbasztam), szóval tényleg köszi mindenkinek, bootolom a win7 telepítőt.
-
-
Kékes525
félisten
Én HDA-kat használok sztereóban, mindig a legújabbat, de még sohasem volt probléma velük.
(#99948) zolee001
Azt hogy magyarázod, hogy csak a Realteknél fordultak elő problémák? Ez szerintem egyértelműsíti, hogy nem Windows hiba. Más hardver és más szoftverek (driverek) való 10 alá, mint 7, vagy 8 alá. Ezek különböző rendszerek. Nem várható el, hogy ugyanaz a driver tökéletes legyen mindegyiken. De a legnyomosabb érvem változatlanul az, hogy csak Realteken fordultak elő problémák.
-
joe999
tag
Megpróbálom, kap még egy lehetőséget.
Egyébként a múltkor kidobtam egy szintén 1156-os Foxconn lapot, ami szintén Windows 10-el azt csinálta, hogy lekapcsolás után a legközelebbi bekapcsoláskor a belső USB csatlakozóra dugott eszközök nem működtek, mindamellett, hogy POST közben és Boot menükor még látszódtak. Windows 10 eszközkezelőben, ha az USB HUB-ra nyomtam egy tiltást, majd engedélyezést, akkor minden rendbe jött. Erre sem találtam korrekt megoldást. Természetesen kikapcsolt gyors rendszerindítás mellett itt is minden rendbe jött. Másik példa Intel 82579V Gigabit LAN vezérlő Windows ki-bekapcsolás után 82579LM-nek látszik és természetesen nem működik. Kikapcsolt gyors rendszerindítás mellett ez is megjavul. Szerencsére erre van normális végleges megoldás is. -
joe999
tag
51 évesen DOS-on nőttem fel, de igaz, hogy a GUI-k mellett egy kicsit elkényelmesedtem.
Mivel elég maximalista vagyok képes vagyok emiatt kukázni egy lapot. Amúgy az összes létező BIOS-t végigpróbáltam. MEI frisssítve lett, BIOS-ban mindent megpróbáltam ki-be kapcsolgatni (annyira sok lehetőség azért nincs), de ez egyszerűen ilyen. Kerestem moddolt BIOS-t, de nem találtam. Valójában csak az zavar, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez hardveres hiba, esetleg egyszerűen túl öreg a Windows 10-hez, vagy csak sz@r a BIOS.
High dpc latency-be már én is belefutottam néhány lapnál, konkrétan recsegett ropogott a hang és nekem is az EIST-t kikapcsolása oldotta meg a problémát. -
joe999
tag
Olvastam én is a Lenovo-s fórum hozzászólásokat. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy számítástechnikában vannak megmagyarázhatatlan dolgok, amiket nyilván szoftveres, vagy hardveres bugok okoznak , de ennek ellenére léteznek. Aztán az ember vagy talál rájuk megoldást, vagy nem. Itt van a korábban említett 1156-os Intel DH55HC lapom, ami Windows 10 alatt nem jól működik. Ha a Windows 10 állítja le, akkor legközelebbi bekapcsoláskor nem képes bootolni. Ha kikapcsolom a "gyors rendszer indítást" , akkor a legközelebbi bekapcsoláskor minden rendben lesz. Nem találok rá jó megoldást, valószínű, hogy a lap megy elektronikai hulladékba.
"26 évbe azért egy diskpart (talán ~17 éves ezen a néven) belefért volna."
Miért gondolod, hogy nem ismerem, egyszerűen számomra nem kényelmes a használata. -
Cr00py
senior tag
Üdv.
1709 (16299.1127 ) van telepítve. ( Nem akarom újabbra frissíteni, mert ez működik rendesen, csak játszós gép. )Manuálisan telepítettem a ( 2019. április 25. – KB4493440 buildet ), mert nem ajánlotta fel a wu. Funkciófrissítések letiltva / halasztva. Az előző frissítéseket mindig megkaptam. 16299.1087-ig. Ez volt telepítve, erre frissítettem manuálisan 16299.1127-re. Most viszont a frissítés után már megjelenik ugyanez a build ( KB4493440 ) viszont ezt nem telepíti .. ( már telepítve van, szal nem értem miért akarja megint ) : Ezt írja a wu: Folyamatban van egy frissítés előkészítése az eszközéhez, de még nem készült el teljesen. Tovább próbálkozunk majd, de Ön is újból megpróbálhatja telepíteni most.
Pedig már telepítve van.. sebaj. Azóta már megjelent egy újabb frissítés.: May 14, 2019—KB4499179 (OS Build 16299.1146)
Ezt nem mutatja a wu, csak az előzőt, ami ugyan már telepítve van, de valamiért mégis ezt próbálná telepíteni, de nem megy neki.
Gondoltam letöltöm ezt is manuálisan, és telepítem.Itt viszont ezt az üzenetet kapom: A frissítés nem érvényes erre a számítógépre.
Mit lehetne ezzel kezdeni?
Ezek szerint a későbbi frissítéseket sem fogom tudni telepíteni, mert a KB4493440 -el sz*rakodik valamit?
Köszönöm.
-
"Pont mint a gyári Start menü"
Ott nem egyben látsz mindent, hiszen scrollozni kell hozzá, hacsak nem teszel ki mindent csempébe. És egérnyílra sem nyílnak meg a mappák, fa-struktúra sincs, a fájljaim mappáját sem tudom, hogy tenném be a gyári startba. Nekem ez így tök jó.
Hidd el, nem tragédia, ha valakinek nem pont az jön be, amit az ms mérnökei eléje tolnak.Alapvetően én is mindent a lehető legegyszerűbben, a rendszerből kiindulva akarok megoldani, külső progik nélkül. De ami kell, az kell, mert valamiért jobban tetszik.
(Csak fel ne lángoljon újra az elmúlt napok méltatlan ízlés-vitája.)
-
ilyen hogy EHCI Handoff nincs a BIOS-ban... USB funkciók enabled-re van rakva... BIOS-ban továbbra is oké, Windows10 alatt nem...
Amúgy pont ezért telepítettem újra, mert volt egy feltelepített Windows, Webkamerát látta, (az USB-s) de a bill/egérre semmit nem reagált...
a Bill egér másik gépen jó, itt továbbra is csak a BIOS-ig működik..
Beni2360! 1: az egér nem rádiós, sima USB-s.
2: Egy USB-s egér lekezelése Windows98SE óta mindenféle vudu trükk nélkül működik, azaz bedugod, megy nem kell semmit sem telepítgetni... -
TRob1
veterán
""Hát ne a linkelt képet nézd, ott a changelog, nem minden a kinézet (sőt!).
"Mármint Te erről beszélsz, én nem csak erről."
"Majdnem minden más "
"Ezt már megbeszéltük, Neked valamiért két text mode alkalmazás tökügyanolyan(?)"
Akkor Te kvára benéztél vmit és csak egymagadban beszélsz, és megint olyanba folytál bele amibe nem kellett volna, hisz csak és kizárólag a megjelenésről volt szó minden kép, minden app esetében. És ebből kifolyólag az összes többi pontod, hsz-ed csak félremagyarázás. Úgyhogy itt a vége, pá.ui: Ez meg hogy ki mivel mennyire gyors, mivel hány tized mp-et lehet nyerni... főleg otthoni környezetben... (Mert ugye az tiszta hogy legtöbb esetben nem határidős munkákról beszélgetünk itt)
Köszi mindent (a semmit), erre már nem kérek választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest