- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
A CCleaner-ben konkrétan van ilyen: program főablak - eszközök - meghajtó tisztító - és itt az adattörlésnél kiválasztod mit írjon felül a felülírási módnál pedig a 7x-es ajánlott (ha egy adatot egymás után 7x felülírnak 0-val akkor azt már nem lehet visszaállítani elvileg még a profiknak sem menne.)
-
Kékes525
félisten
"adatszivárgás ellen" nem kell többször felülírni a szektorokat. Csak akkor, ha attól félsz, hogy ellopják, vagy kidobod az adathordozódat és nem akarod, hogy mások visszaállítsák a törölt adatokat. Olyan malwareról nem tudok, hogy a nem használt szektorok között adatokat keresne. Ha pedig már felülírta a rendszer, akkor azt legfeljebb csak a Kürt kft tudja visszahozni, jó sok pénzért.
Amúgy szerintem ezek mindegyike tudja az említett funkciót.
-
-
-
Rison77
senior tag
Igazából azért se nagyon gondoltam erre mert nem globális probléma 4-ből 2 gépnél jön ez elő , a másik kettő teljesen ugyanúgy üzemel ahogy eddig, nincs ilyen lecsatlakozás probléma egyáltalán. Meg ugye itt konkrétan a windowsban felcsatolt hálózati hellyel bontja a kapcsolatot, Az adatbázis lekérdező csak kihúzza a táblákat a megosztott mappából magához azon dolgozik majd ha végzett akkor visszamenti a mappába.
-
Rison77
senior tag
Igen -t paraméterrel folyamatosan ment a pingelés jött is válasz , aztán egyszer csak kiírta az SQL lekérdező, hogy nem érhető el az adatbázis, pingelésre továbbra is jött válasz, megnéztem sajátgépen belül és lecsatlakoztatta a hálózati helyet, megnyitottam egyből elérte a mappát, és a lekérdező újra dolgozott. Kábelesen vannak kötve a gépek. Ezért gondoltam, hogy valami energiamegtakarítás funkció lehet, hogy ha nincs használva x idő múlva lecsatlakoztatja.
-
PitLee
őstag
A sztory az valami olyasmi volt , hogy egy lelkes felhasználó, a microsoft oldalán ránézett a forráskódokra és csodálkozva látta, hogy ott szerepel egy csomó win elérhetősége.
Majd hogy ne keljen mindenkinek a a böngészője forráskódjaiba matatnia, ezért csinált egy egyszerű weboldalt egy letöltési menüvel ahol szerepelnek az elérhető win-ek típusai, fajtái, nyelvi változatai és egyszerűen választhatsz közülük, majd a letöltésre kattintva a kapcsolódás közvetlen az ms szeróval történik.
Amikor nekem ajánlották én is rögtön kételkedtem, ez teljesen normális, de google bácsi segítségével utána túrtam és megértettem a csíziót valamennyire.
link
link2 -
-
Azt is nézted honnan tölt le..? [link] Ha a ...microsoft.com oldalt nem tartod megbízhatónak az már elég húzós.. Mondhatni paranoid, gyógyszert kell szedni rá..
Ha az SHA1 ellenőrző összeg azonos a TechBench és a torrent oldalon is akkor a két iso file ugyanaz, azaz eredeti, de ha nem akkor nem.
-
ddmb
aktív tag
amúgy meg kiszámolod a letöltött .iso SHA1 checksumát, bedobod google-ba, aztán utánanézel... csak a microfos tooljával ne húzd az .iso-t, mert az egyedi .iso-t csinál...
King Unique: természetesen érintetlen .iso-ra gondoltam... már hogyne érné meg ncore-ról húzni?? a mikrofos oldaláról régen azt se tudtad, hogy melyik verziót húzod... volt hogy kijött az Y windows, lehúztam a creation toolal, aztán csak pislogtam, hogy miért jött le még mindig az X...
ncore-on továbbá vannak updateket tartalmazó .iso-k.. ezeket nem húzod le mikrofos oldaláról... ráadásul ha enterprise kell, azt se húzod le se a mikrofos oldaláról, se a techbenchről
ja, és amúgy meg gyorsabb ncore-ról, mint azzal a fostos media creation toolal, ami után még egy nyíves checksumod se lesz.
nem beszélve arról, hogy a media creation toolal kapsz egy lassabban települő .esd-t (amivel bárminemű manipuláció bonyeszosabb) a .wim helyett...
-
King Unique
titán
Ha egyszer a Microsoft szervereiről történik az ISO-k letöltése és a kapcsolat is biztonságos (https), akkor nem hiszem, hogy emiatt parázni kellene... Többen töltöttek már le a TechBench weboldaláról Windows 10 ISO-kat ebben a topikban is és eddig nem panaszkodott miatta senki. De ha neked annyira nem felel meg, akkor másik lehetőség a Microsoft Windows and Office ISO Download Tool, ami lényegében ugyanazt csinálja, mint az előbbi, de egy programot is futtatni kell pluszban. Ha az utóbbi sem, akkor marad a Microsoft weboldala, de onnan mindig csak az aktuális verzió telepítője tölthető le, ami jelenleg a 1809. Vagy következő opció az olyan egyéb források, mint pl. a torrent, de ha már megbízhatóság, akkor eleve inkább azoknál indokoltabb emiatt aggódni, nem az előbbieknél...
(#95941) ddmb:
Ha pl. egy "érintetlen" és nem mókolt MSDN ISO, akkor lehet, de ellenkező esetben már nem éppen. De amúgy szvsz sok értelme nincsen onnan szedni, ha egyszer hivatalos Microsoft forrásból közvetlenül letölthetők az ISO-k. Max. ha integrált telepítő kell, akkor, már ha megbízható a készítő és a kreálmánya. -
FroZone99
aktív tag
-
Geth
veterán
MEGÁLLÍTHATATLANUL
elkezd hízni a WinSxS alkönyvtár
Tegyük hozzá, én ezt nem tapasztaltam egy gépen sema User alkönyvtárat is varázsolhatod át másik HDD-re
Bár a Win10 lényegesen jobban kezeli ezt (korábban upgrade-t is blokkolt), de még mindig nem ajánlott (Important usage notes).egyik másik sw. sem kérdezi meg, hová szeretnéd telepíteni
Ez egyszerű, nem kell ilyen programot használniVM-ben én is 16 GB-ra raktam a háttértárat, nem panaszkodott még
-
A linkelt megoldással az a gond, hogy részben csak a Pro verziósok tudják végrehajtani, de nálam a másik verzió se lenne megoldás. Ugye nekem Home verzió van, és a leírásban lévő elérési útvonalban: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU, nincs WindowsUpdate, így módosítani sincs mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest