- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
betyarr #2804 üzenetére
"de a 7 meg a 8 ilyen korában már azért stabilabb volt,nem?"
A hetesre konkrétan emlékszem. Próbaképpen felraktam a legelső publikus bétáját, akkor még az 1G RAM-os Core2Duo-s gépemre, és soha többé nem volt XP rajta.
A 8-as sorozat viszont néhány hétnél, de inkább pár napnál tovább sosem bírta ki nálam. -
tatararpad
őstag
válasz
betyarr #2772 üzenetére
Szerintem a Chrome is csak egy n+1-ik böngésző, és semmi olyan tulajdonsága nincs amit más böngészőben ne tudnának a fejlesztői reprodukálni, az MS-nak meg van pénze dögivel, azt másol át amit akar. Ha neked kifejezetten egy bővítmény kell, hogy azonnal elérhető legyen Spartan alatt is, az már más tészta.
-
tatararpad
őstag
válasz
betyarr #2768 üzenetére
Szerintem ebben azért ne reménykedj, a Microsoftnak már volt korábban egy böngésző bővítményes projektje, és elég jó is volt, szerintem azt fogják leporolni. Ráadásul MS oldalon is van sok fejlesztő sok technológiával, én inkább ezeket használnám ki a helyükben. És extraként az MS is kijelentette, hogy ők nem kérnek a Googleból, ezért is nem használják a Blinket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest