- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobilhasználat külföldön
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondoltam neked úgy tetszik ahogy van és nem érted más miért furcsállja az óriási fehér mezőt ahelyett pl. az aktív órák ott lenne kapásból ne kelljen pluszban kattintani. Egyébként az elvről beszélek, rahedli más példát is mondhatnék miért furcsa és körülményes az UWP felület, app design... következetlen UI mindenfelé és szerinted nem röhej egy Windows nevű rendszeren MS saját appból nem lehet két ablakot megnyitni?
Tök jó King és te tapsoltok mindenhez amit a Microsoft éppen kiad, semmi nem zavar, azért ha szabad mások megjegyeznének pár dolgot. Én is használom a rendszert, pont azért bosszant:
évek óta használtam a fájlnevek elrejtése funkciót, hopp ősszel kivették
használtam az Anniversary Edge olvasónézetet, hopp a Creators elcseszte opciók nélkül
miért tenyérnyi széles a böngésző kedvencek hub?
miért nem lehet a fluent animációkat kikapcsolni?miért cseszték el a silentcleanup izével és limit bevezetésével a thumbnail cache-t?
én nem használtam de sokan most a homegroup miatt csodálkoztak
8 alatt lehetett több csempét kijelölni és szinkronizálta kinézetet, 10 alatt nemún. élő csempéket miért nem rögtön bejelentkezéskor frissíti háttérben, miért csak a napi első start megnyitáskor, így csak zombi csempék
jó ötlet a záróképernyőn a Spotlight fotók, de miért nem lehet háttérnek is hogy azt váltogassa?
jó ötlet lenne az előzményes Timeline, de miért nem lehet kivételt hozzáadni?tök jó pl. MS Film app milyen takarékos procival és akkuval, de miért abandonware semmi új funkció, utoljára néztem még a dőlt betűs feliratokat se tudta kezelni
nem neked szánom igazából ezeket, tudom te csak megint valami cinkelés smiley választ írsz csak, King meg azt nincs semmi probléma
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Eredeti játékok OFF topik
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest