Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Casanova*
üzenetére
Bizony nem feltétlen igaz ez, ahogy a fórumtárs is állítja.
Mert a jobbak alapból blokkolják. Vannak pl. olyan ismert programok, amikben előfordulnak PUP és társaik. Egy normális AV több esetben már akár letölteni sem engedi az ilyet, de telepítésnél mindenképpen ugrik rá. Egy WD meg se nyikkan, ennyire hatékony... Vagy épp xy weboldalnál, vagy ahova továbbirányít, egy jó AV már a böngészőben blokkolja a lap elérését, amit látványosan meg is jelenít. A WD-től ilyet én még nem láttam..."nem mindig fogja meg. ha teljesen új féle a vírus,nem fogja meg"
Amelyikben erős HIPS van és vagy rollback, az az újak esetén is hatékony lehet. Defender meg ugye ezeknek megint híján van...8.x óta meg le lehetne szokni az állandó újratelepítésről is, ott a hard reset szintű megoldás a gépházban. Illetve, ha nem a fájlokat kódolta le, akkor egy KIS Live CD simán kipucolja.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert a jobbak alapból blokkolják. Vannak pl. olyan ismert programok, amikben előfordulnak PUP és társaik. Egy normális AV több esetben már akár letölteni sem engedi az ilyet, de telepítésnél mindenképpen ugrik rá. Egy WD meg se nyikkan, ennyire hatékony... Vagy épp xy weboldalnál, vagy ahova továbbirányít, egy jó AV már a böngészőben blokkolja a lap elérését, amit látványosan meg is jelenít. A WD-től ilyet én még nem láttam...