- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikor bemész a fájlkezelőben, akkor ott a lakat? Vagy ha rámész a háttérra jobb egérrel, akkor látsz ott olyat, hogy BitLocker bekapcsolása?
Mert ahogy írod is nálad sincs bekapcsolva, (azaz ezt kell is látnod amit írtam) szerintem amiről te beszélsz az csak annyi, hogy rendelkezésre áll és bekapcsolható. Nah most akkor nem egyről beszélünk. Én azt mondom, hogy nem kapcsolódik be magától, ami igaz is. És ezt te is megerősítetted.
(Protection Status: Protection Off
Lock Status: Unlocked) Te amit mondasz, az csak annyi, hogy mint "szolgáltatás" rendelkezésre áll, tehát ha karod használhatod. szerintem itt mentünk el egymás mellett
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged