Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ha meg több végpontnál kellene ezt eljátszani, akkor meg nyilván váltanál (vagy 2 napig csak megosztásokat csatolnál)"
Két napot hogy érted? 2x24 óra vagy 2x8 óra munkaidő? Legyen 2x12, mert én sokat dolgozom. 24 óra az 1440 perc. Elosztom 8-al mert kb. annyi perc közvetlen elérési utat adni a 4 megosztott mappámnak. Az 180 végpont. Hát, az azért nem semmi, kérdés, hány végpont akarja nézni az én filmjeimet?Bocs, nem tudtam kihagyni, értem miről beszélsz, de számomra és legtöbbünk számára ez a fajta professzionális felhasználás nem releváns.
A h265-től legkevésbé sem tartok, így van ahogy írod, kevés ami CSAK abban van. Sok-sok év, mire teljesen lecserélődik a filmanyag, ráadásul sok évig párhuzamosan futnak majd, arról nem is beszélve, hogy ki tudja, milyen új, forradalmi codec jön, ami okafogyottá teheti a h265-öt is.
Ami esetleg megváltoztathatja médialejátszó-igényemet, az, ha kényszerből tévét cserélnék valami 4k, hdr, stb-re. Jelenleg egy full hd 65"-os pana plazmám van, és amíg ez működik, vagy rentábilisan javítható, addig egészen biztosan nem lesz váltás! Remek, számomra majdnem hibátlan megjelenítő, jelenleg nagyon drágán kapnék olyat, amire esetleg lecserélném.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest