Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
miért lehet az, hogy semmit nem tudok letölteni a Windows Store-ból. 1 órája azt írja, hogy "Várakozás". Ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
a Project Siena-val küzdött már valaki?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
szabonagyur #59949 üzenetére
mi az a TV?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
működik valakinek a távoli asztal kapcsolat?
WP8ról próbálom elérni, de semmi.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Outlook-os fiókot szeretnék hozzáadni a W8.1hez? Hogy tehetem ezt meg?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném, ha egy program rögtön a Windows betöltése után induljon el. De előtte kér jelszót a bejelentkezéshez. Azt meg lehet-e oldani, hogy ne kelljen bejelentkezni a program indulásához?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
W8.1 Pro van fent, de szeretnék belépni csökkentett módba. F8ra nem csinál semmit.
-
cellpeti
nagyúr
sikerült letörölnöm a naptárt, üzeneteket, mail meg még valamit. Hogyan tudom újra feltenni?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
használ valaki Pokki starmenüt?
-
cellpeti
nagyúr
Connectifyval volt valakinek dolga Windows8 alatt?
-
cellpeti
nagyúr
Integrált VGA-val(Intel 4500) megy a Windows 8. Na most mondjon valaki valami okosat!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #27834 üzenetére
az nagyon penge, mert mára lett lent vagy 30GB-nyi adatom ami k**vára kellene nekem. Tudtam, hogy még hagynom kellett volna ezt a francba. Valahogy le kellene mentenem a winyóról a cuccokat.
A legvicesebb, hogy a wifi megy, mintha menne a rendszer csak épp kép nincsen.
Ezen már csak röhögni tudok
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
üdv
fent van a w8 Pro x64. Otthon még gépeztem és simán becsuktam a gépet, most bejöttem dolgozni, hoztam a gépemet is és nyitom ki, de tök sötét az egész. Mondom OK! Újraindítottam, a zászló még megjelenik, de utána megint semmi. Ötlet?
ja és már többször is újraindítottam.
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Az alap videólejátszó másnál se működik? Mert nekem 1db videót se akar lejátszani normálisan
-
cellpeti
nagyúr
Valaki a Google fiók és a Mail gondjával találkozott már?
-
cellpeti
nagyúr
a "Mail" elösször kezelte a google fiókomat, de utánna megunta
-
cellpeti
nagyúr
üdv
a w8ban is van kompatibilitási mód, mint a W7-ben??? Lenne egy jó kis program, amivel fel lehetne frissíteni a rendszert
-
-
cellpeti
nagyúr
jó ez a W8, csak nekem 4 dolgot nem ismer fel egyenlőre.
Csempéket nem lehet valahogy kreálni, vagy letölteni, pl a Skype, TC, Chrome, FF-hoz?
-
cellpeti
nagyúr
értem
a csempéket hogyan lehet bezárni?
-
cellpeti
nagyúr
köszönöm urak.
még egy kérdés - Ki milyen böngészőt használ?
-
cellpeti
nagyúr
milyen NET Framework van a W8-ban? Nem tudom telepíteni a Lenovo System Update-t
-
cellpeti
nagyúr
láma kérdés, de a csempés appokat hogy lehet bezárni, mert megnyitottam a Calendar-t de fut háttérben és csak Task Managerrel tudtam bezárni, de gondolom van más módja is ennek
-
cellpeti
nagyúr
mi miatt nem indulhat a win8?
Konfig az adataimnál található.
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
üdv
lehúztam a CP verziót ISO-ba.
Csináltam neki 40GB-os particiót, fel is tette rá, csak épp elindulni nem akar. Valami olyasmit dob, hogy nem kompatibilis a HW.
-
cellpeti
nagyúr
nekem rohadtul nem jön be ez a Metro GUI. Lehet én vagyok maradi, de én hülyeségnek tartom.
-
cellpeti
nagyúr
szevasztok
feltettem.
nekem nagyon nem jön be ez a Metro GUI, nekem a sima asztalos cucc jön be. Nem lehet, csak arra át állítani?
Illetve másik kérdés:
ha nekem van USB-s 3,5" winyóm és arra ráteszem akkor arról is mennie kell valszeg, igaz? vagy nem?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Leszedtem a 32bites verziót, de nem tudom rátenni pendrive-ra, a Windows 7 USB/DVD Donwload Tool-val. Mi a bánat lehet? Milyenre kell leformázni, hogy felmenjen rá?
-
cellpeti
nagyúr
Miért szopatózik?
elment 99%-ig utánna meg kiírta, hogy nézzem meg a pendrive-ot is meg az ISO-t is. Ilyenkor mi van?
-
cellpeti
nagyúr
Mekkora hely kell a W8nak? 25GB elég?
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
próbálta már valaki a DP verziót? Virtuális gépre fel lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc