- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
userxy #12042 üzenetére
Más: ahogy nézem, már vannak újabb driverek intel wifihez és grafikához ( 15.28.2.xx)! Kíváncsi lennék, javul-e tőlük az akksiidő...
-
DRB
senior tag
Jaja, kipróbáltam, hát vannak még gyerekbetegségei, de ettől függetlenül azért használható. Viszont azt senki ne várja, hogy visszakapja a Win 7-es startmenüt, inkább a metrót teszi be kb. egy ablakba, a hagyományos desktop bal sarkában, meg eleve az asztallal indul a rendszer, nekem bejön, jobb így, használhatóbb így. Végül is hasonlít a startmenühöz, de ha jobban belegondolunk, akkor észrevesszük, hogy a metró is tulajdonképp egyfajta startmenü, igaz elég használhatatlan desktopon.
Két lehetőség van(szerintem), vagy megszokjuk, vagy el kell felejteni a Win 8-at, illetve volna egy harmadik is, mondjuk a MS rájön, hogy ez metró nevezetű izébizé elég gáz desktopon, és kikapcsolhatóvá teszi, vagy egy harmadik fél csinál valami komolyabb okosságot hozzá, ami tényleg visszacsinálja valahogy a startmenüt, majd meglátjuk. -
pzstm
titán
kizárólag DP alá valók. Win7 SP1-ből házilag heggesztet nyelvi fájlok.
mellékesen megjegyzem, hogy hazavághatják az oprendszert is, meg a boot menüjét is....
All files from lps come with 8102 build version, if the lp brick your OS, don't cry here.van ilyen tapasztalat is:
after applying one of these packs (dutch x64), IE (metro) lost its addressbar,
I wasnt able to shutdown anymore, because no popup with 'shutdown, reboot, log off' appeared.had to switch back to default language....
szóval tőlem hajrá, de én óva intek mindenkit ettől
-
zsírsámán
senior tag
Nkem nagyon bejött. Előtte sok véleményt elolvastam, majd feltettem és nagyon kellemesen csalódtam benne
2-3 nap alatt teljesen hozzászoktam, és nem látom értelmét, hogy visszategyem a 7-et. Igaz, semmi komolyabb dolgot nem csinálok rajta, csak netezek, filmetnézek, olvasok, játszok (csak keveset, de itt azért tapasztaltam hátrányt a 7-hez képest). A beépített e-mail cucc néha rosszalkodik, de ezen még biztos javítanak, így összességében szerintem megéri váltani. A csempés rendszer pedig egy start menü, meglehetősen átszabva, de szerintem (majdnem) ugyanúgy használható mint a régi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged