- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Lenne itt egy kisebb probléma, ha esetleg tudnátok segíteni.. Még mielött befonom a hajam.
Adott egy hp n052sh laptop. Vettem bele optibay keretet, meg ssd-t, optikai meghajtót kiszedtem, ssd-t betoltam, oda szeretnék rendszert telepíteni.Talán a legelső probléma.. Nem találom sehol, hogy hol kell átállítani a sata vezérlőt (?) AHCI módba (és talán ez is lehet a problémák forrása).
Próbáltam pendrive-ról, illetve külső meghajtóval is telepíteni a napokban kb tucatszor. Először az install olyan gondokat dobott, hogy " Windows nem telepíthető erre a lemezre. A kijelölt GPT particionálási stílusa szerint ", ezt parancssorból próbáltam átállítani MBR-re, ez annyit segített hogy engedte telepíteni. Telepítés végigmegy, aztán kékhalál amikor töltené be a rendszert, telepítés után.Komolyan, már lassan ott vagyok hogy kivágom a fenébe, de csak-csak kellene az a rohadt ssd rendszer alá.
Bármi tipp, segítség?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged