- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoo8800 #70959 üzenetére
Nem tudom.
Viszont egy idegesítő jelenséget tapasztalok: a játékok tetű lassan indulnak el.
Az egész gép gyors, reszponzív, miután a játék elindult az is az, nincs stutter/FPS drop se, de amikor rákattintok a GTA Vice City/Need for Speed Underground vagy bármelyik retro játék ikonjára, onnantól fogva bő 1 perc mire elindul, és onnantól rendben van minden. HDD se dolgozik 1000-el ilyenkor, tehát nem arra vár a gép és gyorsan reagál mindenre eközben is, inkább szinte olyan mintha a játékot indító szálon lenne egy Thread.Sleep(60000).Google alapján találtam mást is akinek hasonló gondja van, de megoldást eddig nem találtam: https://www.sevenforums.com/gaming/253758-very-slow-game-loading-game-runs-normal.html
-
válasz
zoo8800 #70716 üzenetére
Driverrel gondban vagyok mert usb3 és nvme drivereket találtam. De egyik hiánya sem okozhatna fagyást akkor ha hddről telepíteném.
Sata lehet? Keresek egy sata kártyát, lehet az integrált nem win7 kompatibilis.
Az a baj hogy erre a platfomra nincs leírás.
Win7 nek amúgy nincs valami limitje hogy nem kezel 40 szálat meg 192gb ramot? Arra is gondoltam hogy az lehet a gond. -
-
-
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
zoo8800 #61595 üzenetére
Köszi
Akkor az azt jelenti,hogy telepítés közben egy másik dvd ről,vagy vinyóról megkeresve a drivert(elvileg ha jóltudom az alaplap gyártójának a honlapján megtalálom,ha van
) azt is feltelepítem és ennyi?Utána a rendszer működésében már nem lesz semmi probléma?Videólejátszás,stb?[link] Amúgy egy ilyen lap lenne pentium 4560- al.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zoo8800 #59945 üzenetére
Szerintem azért nincs driver, mert ez "használt" OEM Windows 7. Csak a hozzáadott lemezről telepíthető. Abban meg gondolom pont Acer driverek nincsenek. Lehet, hogy ezeket a drivereket integrálni kellene a telepítőbe. Régebben XP-be integráltam AHCI drivert, csak nem emlékszem hogyan.
Lehet, hogy egyesével hozzá tudom adni majd telepítésnél. Csak azt nem értem, hogy milyen CD/DVD drivert hiányol, amikor nincs is benne optikai meghajtó, persze ilyen driver sincs.
-
westlake
félisten
válasz
zoo8800 #59905 üzenetére
A Microsoft hosszú évek alatt eljutott odáig, hogy felismerje, hosszútávon nem "kifizetődő", ha minden hónapban kiadnak 10-12 darab frissítést a Windows 7-hez, és 8.1-hez. Ezért októbertől áttértek a Windows 10-nél bevezetett CU csomagos frissítésre. Magyarul egy csomagban adják ki a havi frissítéseket. Mostantól minden hónapban ilyen csomagok fognak érkezni. Mármint havonta egy.
-
customer114
őstag
-
Szab24
tag
válasz
zoo8800 #59688 üzenetére
A drivereket nyílván összetudom szedni a netről, de a telepítés után net sincs, de ezt a problémát valószínűleg meg tudom oldani, ha működni az install után a win.
A használni kívánt ssd-n nincs több partíció, legalább háromszor töröltem le az installálás során. A legnagyobb baj és ami teljesen érthetetlen nekem az az, hogy install után van egy úgy-ahogy működő windowsom, de miután a többi meghajtót is csatlakoztatom utána már nem hajlandó működni. -
brd
nagyúr
válasz
zoo8800 #59624 üzenetére
Így van, az ajánlottakra, ha csak pont az nem kell valamiért, nincs is, ezért ajánlottak.
Hogy a kinyert infókat mire használja fel, az nem tudom, csak sejtem, de ebben a topicban nem szeretnék ebbe belemenni.
Hasonlóképpen a fejlődés kérdésébe sem.
Persze technikai dolgokban nyilván van fejlődés, de az kevésbé látványos, és egyelőre a kényszerített tényezőkön (pl. DirectX) kívül egy Win7-nek sincsen semmi hátránya. Na jó, ezt nem tudom megállni: a felület pl. kb. a Win7 idejében volt a csúcson (bár már ott is eltűnt néhány beállítás, ami XP-nél még megvolt, de azzal együtt lehet élni), azóta csak visszafejlődés tapasztalható, a Win10 már majdnem annyira bonyolult kinézetű, mint a 3.1 (ami nem feltétlen lenne baj, csak még ronda is ráadásként
), mondjuk az ablakkezelés javult, bár nem tud annyit, mint amit már XP idejében is tudtak külső programok. De tudnám még említeni a hibakeresés bonyolítását, pl. hello win8/2012, bye-bye safe mód (egyszerűen).
-
quailstorm
félisten
válasz
zoo8800 #58545 üzenetére
De úgy kell. Én ma csináltam friss telepítésen és összejött.
Egyébként az MSoffice fájl menü fiók tabjában is be lehet kapcsolni ha nem VL kiadásod van. Így viszont kénytelen leszel manuálisan leszedni mindent...Na várjál, így akkor néz ki ha felrakod a csomagot az oldalról. Ezek szerint neked már egyszer be volt kapcsolva csak elszaródott.
#58546) jacint78 : így biztos nem. A hamis tények közlésén annyira fel tudom húzni magam hogy kibannolnak innen, úgyhogy ne csináld! Valószínűleg Office első indításnál bekapcsoltad.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
zoo8800 #58519 üzenetére
na most szopódtam meg én is nem kicsit
naszóval a vezérlőpult winupdate alatt van egy ilyen hogy további tudnivalók vagy mi a rák, ahol át lehet kapcsolni windows updateről microsoft update-re
arra rámész akkor bejön hogy köszcsá és ott a startmenu...
namost az IE11-ben a kompatibilitási nézethez hozzá kell adni a microsoft.com-ot utána bejön a Vistás oldal és menni foghogy ezt hogy sikerült így elbaszni nem tudom
http://update.microsoft.com/microsoftupdate
ezt IE11 kompatibilitásiban megnyitni
-
törölt tag
válasz
zoo8800 #56299 üzenetére
Nem tudom, ilyennel még nem találkoztam, mert nálam a Secure Boot ki-be kapcsolható. Bár nálam soha nem kellett kikapcsolni, mert a gépem BIOS-ba égetett Wndows 8.1 licenszkulccsal rendelkezik, és a feltelepített Windows mindig aktiválódik és mindig jogtiszta, a boot szektor ennek megfelelően szabványos.
-
kriszwells
aktív tag
válasz
zoo8800 #55275 üzenetére
Olyan ez, mint mikor a 16Gb-os pendrivén sok apróbb file van és egyszer csak azt mondja bármilyen műveletre, hogy nem tudja végrehajtani, és úgy döntök, hogy azt a pár filet átrakom, még formázás előtt valahova, hogy meglegyen, de nem tudja átmásolni se, mert azt írja, hogy méret 499Gb. A 16Gb-os pendrivén.
dying_star: Jah, minden egyes képet egy külön mappába... szeretem a rendet/rendszert, de ennyire nem vagyok mazochista.
De, kösz mindenkinek a segítséget, holnap reggel neki is fogok.
-
kraftxld
félisten
válasz
zoo8800 #55196 üzenetére
A mostani Windows-om elég viharos életű
MSDN-es megjelenés napján felkerült egy Lenovo T61-re, alóla kihalt a gép, ment a vinyó egy HP 6560-ba, majd vissza T61-be, klónozás SSD-re, utána az asszony T520 laptopjába, egy ideig futott VMware alatt is, majd vissza T61-be, utána vettem egy T420-at, klónozás nagyobb SSD-re, majd Win8.0-ra és Win8.1-re frissítés. -
Vegyigyümi
tag
válasz
zoo8800 #55093 üzenetére
Nem akarok win10-re frissíteni!!
Használok néhány tervező progit, amiknél semmi garancia, hogy működni fognak win10 alatt is.Ha nem figyeltem eddig a frissítésekre, és némelyik felugrott Stooner (#55091) hozzászólásából, hogyan tudom leszedni?
Próbáltam így: "WUSA /UNINSTALL /KB:3035583" nem segített. A telepítés megmaradt.
Próbáltam a "vezérlőpult/Programok/Programok és szolgáltatások/Telepített frissítések" menün keresztül törölni, de a mumus meg sem jelenik ezekben. (KB3035583) -
alfiboy
aktív tag
válasz
zoo8800 #54906 üzenetére
Bizom benne így lesz.
Sztem az upgrade lehetősége megmarad csak már az ingyen lehetőség vész el. Viszont még azt is el tudom képzelni meghosszabítja az ingyenes upgrade lehetőséget.(#54905) sz.j:
Ennyivel pl. a google-el is megosztunk mindent. Vegyük csak a levelezés, kereséseink, banki adatok, stb. -
törölt tag
válasz
zoo8800 #54437 üzenetére
én tudnám. csak pár helyről mindig másat hallasz,hogy ott az egyik oldalról az a összerakott gép, ezér nemjó meg azér,. akkor itt mondta az egyik tag,hogy elég jó gép,. és nemtudok rajta elmenni. Beszélek most erről HP Pavilion 500-528nc
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest