- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #59869 üzenetére
Szuper, most már a telepítő végig ment. Viszont indításnál fekete képernyő és bal felső sarokban villogó kurzor van és innen nem is megy tovább a betöltés.
Jól sejtem, hogy alaplapi chipset driver hiánya okozza? (classic win7 ment fel)
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #59841 üzenetére
Szereztem satás dvd olvasót.
-
customer114
őstag
Eddig nem tudtam róla, hogy létezik.
Sajnos egy hűtőm volt kéznél tegnap (cm hyper tx3) így azt kellett ide-oda pakolásznom, plusz 775-ről 1151-re állítani párszor. Nem volt türelmem már tovább keresgélni a megoldást, inkább aludtam rá egyet.
Kövi buta kérdés: Mi ez a 100 series és N/J3000 series?
(ha nem kapok rá gyors választ kénytelen leszek 3-5 perc alatt kiguglizni
)
-
customer114
őstag
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Ötleteket szeretnék kapni usb-s win7 telepítésre, Asrock-B150M-itx lapra.
Amit eddig próbáltam és nem sikerült: Ugye a probléma elvileg az usb3 driver hiánya, így nem lesz "telepítő lemez", ha nincs bele írva a boot fájl-ba. Ezt sikerült beleírnom, azonban még mindig kidob ugyanazzal a hibával (tehát nem látja a pendriveot a telepítő menüben). Próbáltam átteni másik usb slotba, próbáltam alaplapi usb2-ben, próbáltam usb3-ban. A telepítő menü sehol se találja.
Létezik-e más módszer (vagy vadászhatok negyed órára egy satás dvd olvasót valahonnan)?
Köszönöm,
Kellemes szombati munkanapot!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest