- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
tototos #64692 üzenetére
"A windows\installers mapa több mint 30 giga"
Az installer mappa csokkenteseben segitseget nyujt a PatchCleaner
-
-
micafighter
nagyúr
válasz
tototos #35546 üzenetére
Nekem is egyre inkább vírusgyanus a dolog, azt tenném a helyedben, amit Winnie The P kolega is javasolt. MBAM és HitmanPro első körbe, és a találatokat ide írd meg: A nagy vírusírtó topic
-
micafighter
nagyúr
válasz
tototos #35531 üzenetére
Process Explorerrel meg tudod nézni, mi pörgeti a HDD-t. Ha nem program/folyamat a gond, akkor a linkelt dolgokkal érdemes próbálkozni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
tototos #35514 üzenetére
Hol nézted meg? A feladatkezelőnél sokkal részletesebb a program amit linkeltem. Valamiért lassan tölt be a gép. Ha nem folyamat vagy program fogja meg, akkor több féle gond is lehet, íme a lehetséges megoldások: http://prohardver.hu/tema/windows_8_olvasd_el_az_elso_hsz-t_warez_tilos/hsz_44554-44554.html
-
tatabike
őstag
válasz
tototos #35514 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Pörgött a proci 100%-on, de a Feladtakezelőben nem volt semmi. Én nem szórakoztam, újratelepítettem az egészet. Bár ez nem mindenkinek megoldás.
Az érdekes az, hogy valószínűleg a W7 a ludas, mert ez nálam előfordult 775-ös platformnál (Q6600) és 1155-nél is. -
micafighter
nagyúr
válasz
tototos #35512 üzenetére
WinPatrol -> töltsd le, ingyenes, nagyon sokmindenre jó, többek között megmutatja az automatikusan induló programokat, folyamatokat és szolgáltatásokat, és ki lehet kapcsolni amire nincs szükséged, vagy késleltetni is lehet, hogy automatikusan induljon, de ne húzza el a betöltési időt.
-
DS39
nagyúr
válasz
tototos #30454 üzenetére
a kompatibilitási módot próbáltad?
-
archlame
csendes tag
válasz
tototos #7524 üzenetére
a memóriát úgy kezei a windóz, hogy 2 a 32-ent tud címezni ha 32bites és 2 a 64-ent ha 64bites. 32 bitnél ez ugye 4096MByte (már átszomolva, kerekítve), és ebben benne van a videómemória is, tehát ha van 4 giga ram a gépben és 1 512es vga, akkor 3,5 jut a rendszernek a maradék a vga-nak. a shared memory az kb dinamikusan változik. peace.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest