- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
Érdekes dologra lettem figyelmes.Amikor a képernyő kikapcsol egy bizonyos idő után(30 perc tétlenség után) akkor az egész gépet elkezdi valami használni,vga-t,a cpu-t,hdd-t,ssd-t is elkezdi pörgetni valami.Tegnap lett újrarakva,win 10-ről jövök(a win 7 egy megváltás utána,minden tökéletesen fut és nincs bug végre) és minden frissítés is telepítve lett.
-
SybenX
őstag
válasz
DonThomasino #53742 üzenetére
Várni.Nekem múltkor 6-7 óráig kereste.
-
SybenX
őstag
Most újraraktam a gépet,de már lassan 3 órája csak a frissítéseket keresi.Mennyi ideig tart ez?Régen gyorsabb volt.
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!Hogyan tudom megakadályozni,hogy ne települjön a win 10 a windows updateból?Nincs kijelölve és el is van rejtve a frissítés,de akkor is amikor a kijelölt frissítéseket tenném fel,elkezdi letölteni.Hogy lehet anélkül telepíteni a frissítéseket,hogy az a cseszett win 10 ne akarjon települni?
Ráadásul nem is regisztráltam a frissítésre,minden magától kezd.Már eltávolítottam a win 10 beszerzés ikont is.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest