- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #68426 üzenetére
Töltsd le a legfrissebb W7 telepítőt amibe integrálva vannak a frissítések.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
janakbacsi #68396 üzenetére
Load bios defaultot nyomj.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
janakbacsi #68386 üzenetére
Lehet érdemesebb lenne W10et dobni. W7 támogatása 2 hét múlva lejár.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Doky586 #68314 üzenetére
Az éles vírusirtó és tűzfal se ér semmit, ha a felhasználó olvasás nélkül le okéz bármit, ráklikkel mindenre ész nélkül, legyen az Győzike heréje, Brittney pycér képe, ajándék iPhone, ház, sportkocsi. Vagy egyszerűen csak rosszul vannak beállítva a biztonsági programok. Minimális védelmet használok, még soha semmit nem kaptam be.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
karolyabrosz #68196 üzenetére
Értem, erre tényleg elég valami olcsó laptop, vagy ha a hordozhatóság fontos, akkor egy netbookot venned, 10 col körüliek.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
karolyabrosz #68189 üzenetére
Játszani akarsz így?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
quailstorm #68101 üzenetére
Lehet. Nekem úgy rémlik régen azt olvastam a gyorsítótárak is beleszámítanak.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kiváncsi f.. #67867 üzenetére
Milyen legjobb rendszer beállításokra gondolsz? Általában jobb ha se te, se tune up csoda gyorsítók nem nyúlnak semmibe, mert több kárt okoznak mint hasznot. Csak teleszemeteled velük a géped.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kiváncsi f.. #67864 üzenetére
Olyan sűrűn telepítesz programokat, hogy folyamatos takarítás kell? Mint írtam, nálam nincs takarítás, de gond sincs. Registriben ha marad valami, egy régi programból, az szerinted mit okoz?
Szerintem a legtisztább az, ha oda figyelsz mit telepítesz, és így nem szemeteled tele a géped.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kiváncsi f.. #67859 üzenetére
Mi miatt kellenek ezek? 6,5 éve megy a W7, nyáron gondoltam ráküldök egy ccleanert, de kb nulla haszna volt, ahogy vártam. Ezek nagurésze csak plusz egy kacat, ami fogja a gépet.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SunMount3r #67831 üzenetére
Akkor egyszerű a dolgod, rá kell jönnöd mi az ami hiányzik a működéséhez, és azt kell telepítened. Nyilván jobb megoldás, mint telepíteni a programot, amit használnál. ..
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SunMount3r #67829 üzenetére
Program újratelepítés volt?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Apollo17hu #67629 üzenetére
Formázás nélkül a meglévő Win mellé tett valaki egy másikat. Törölheted amit enged, de egy szűz telepítés lenne az igazi.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
oliver7777 #67608 üzenetére
A W7 nem ismerte fel a hardvereket?
-
sfdrakex
nagyúr
Miért nem a [Microsoft] oldaláról töltöd?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kis Tigris #67503 üzenetére
OS boot közben ha nyomsz egy resetet, akkor is újra betölti a billzet driverét? Akkor sem tudsz csinálni semmit biosnál? Ha lehúzod a vinyót, akkor be tudsz bootolni DVDről?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kis Tigris #67499 üzenetére
Biosba se tudsz belépni, vagy csak a boot menü nem jön be?
-
sfdrakex
nagyúr
Áthúztad, és nem marad ott, vagy a másikról eltűnt, de nem ment át? A két monitor felbontását tedd egyformára. Klónozva megy, csak kiterjesztve nem?
Szerk: Szóval bármit húzol át, nem látszik. Az úgy más.
Tedd át a másik dvi-re majd cseréld át, hogy melyik az első melyik a második. Amit linkeltél képet ott tudod választani melyik, legyen az elsődleges. Úgy sincs kép?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
csabyka666 #67106 üzenetére
6 éve vettem a gépem, dobtam rá egy W7est, frissítések bekapcsolva, azóta is megy, újra telepítés, és minden gond nélkül. Nincs belassulva, nem fagy.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
csabyka666 #67099 üzenetére
Miért tiltod a frissítéseket?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
robi191 #67044 üzenetére
Értelmeset hozzászólni nem tudsz. Olvasni sem tudsz. Mi a fenének írsz a topicba?
Ezt írtad: Mi az, hogy "a notebookom"?
Az eredeti hozzászólásban amit idéztél ez volt: Olyat csinál most egy notebookon
Ami azt jelenti, hogy a topic címében szereplő Windows 7 viselkedéséről van szó. Szép, hogy próbálsz itt okoskodni, de sajnos közben értelmezve olvasni sem tudsz. Így ha lehet ne oktass senkit. Nem is értem mi a bánatod, ez a csoport a Windows 7 ről szól, miért kellett volna leírnia, hogy a Windows7el van baja? Az hogy te nem érted a fórum felépítését az a te problémád, de akkor ne kötözködj. Teljesen jól megfogalmazott kérdést tett fel RootRulez, ha nem érted, nálad lesz a gond. Ez most tipikusan az az eset, hogy nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a buta okoskodik . . .
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest