- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
Winnie The P #62184 üzenetére
Áhh, én kérek elnézést.
Ahogy látom nem ez az egyetlen, ami háromszor lett telepítve. Lehet, hogy csak a félbemaradt telepítések miatt ez maradt a listában, én nem foglalkoznék vele, májkrémszoft rendszerről van szó, tehát egy kis hiba az píprforma.
anorche1
Nem lehetne szólni a cégnél, hogy ne szarozzanak már ilyen hülyeséggel? Vagy céges policy, hogy a céges gépet csak céges feladatokra lehet használni? Ha utóbbi, akkor eleve nem örülnének a bolygatásának szerintem...
-
jacint78
addikt
válasz
Winnie The P #62181 üzenetére
Kicsit nézzetek már körül, minden második hozzászólás erről szól! Nyílván valami lokalizációs hiba van, ennyi.
-
jacint78
addikt
válasz
cocska #62066 üzenetére
Nem igazán megoldható, mivel az AMD-nek nyílván más lesz a SATA vezérlője és nem lesz driver telepítve, tehát nem fog elindulni. De próbáld meg, tedd AHCI-re az intel satáját, ha elindul, akkor telepíti a többit, max pár restart és kész is van, ha nem indul, akkor telepíteni kell.
-
jacint78
addikt
válasz
74hakansukur #62046 üzenetére
Korábban már írtam, hogy erősen gyanús a VGA hibája.
HoTaZo
Előbb ki kellene deríteni, hogy mi a gond, indíts feladatkezelőt amikor magára hagyod és válaszd a processzor és memória kihasználtságot mutató grafikonokat.
-
jacint78
addikt
válasz
HoTaZo #62044 üzenetére
Tippre elindul a windows frissítés, megteleik a ram, tehát lapozófile-ba dolgozik, majd amikor csinálnál vele valamit, akkor szépen lassan visszatölti a lényeges dolgokat ramba és újra feltámad. Az is lehet, hogy töredezettségmenteítés is indul, mert szokott, ha tétlenül áll a gép.
fairi
Akkor az jó eséllyel kizárható.
-
jacint78
addikt
érdekes ha sima win restart akkor nem jön elő...
Erre akartam még rákérdezni. Nem lepődnék meg, ha hardveres lenne a hiba, és hidegen fagyna csak meg, majd mire eléggé bemelegszik már magához tér. Jellegzetessége ez a hibás PCH-nak, persze nem biztos. Olykor az SSD is hajlamos összeverekedni a SATA-val. Én most kivenném az SSD-ét és HDD-re telepítve próbálnám.
Most látom, hogy MSI lapod van ami emeli a pontszámot a PCH hibalehetőségnél. -
jacint78
addikt
válasz
74hakansukur #61990 üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de lehet azért van out of range, mert megdöglött a kártya. Tennék fel valami távoli asztal programot és ránéznék másik PC-vel, hogy mit is mutat a kép ilyenkor, vagy van-e kép egyáltalán (már, ha van másik gép).
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
válasz
Doky586 #58789 üzenetére
Az alignálás oké, de a többi nevetséges. Miért lenne adatvesztés? Mellesleg minden SSD/HDD-ém mindíg is logikai volt épp ezért, hogy ne őrüljön meg a windows és ne rakja összevissza a boot fileokat és az alignálás is rendben van. Mellesleg a szituációt figyelembevéve, ennek nagyon kicsi az esélye.
-
jacint78
addikt
válasz
Szirtimorc #58787 üzenetére
Világos. A C meghajtón legyen elsődleges és aktív partíció, a D pedig logikai legyen és a meghajtó kiválasztásánál a D-t válaszd. Viszont a telepítővel ekkor már ne formázd, a partíciókat előtte csináld meg.
-
jacint78
addikt
válasz
Szirtimorc #58785 üzenetére
Ezek egy lemezen vannak, vagy külön lemezen? AMúgy mi értelme ennek?
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
-
-
jacint78
addikt
válasz
quailstorm #58544 üzenetére
Nekem frissítette, és az is ofísz 2007 volt.
-
jacint78
addikt
válasz
FIREBLADE78 #58022 üzenetére
adwcleaner esetleg, na meg a manuális takarítás.
-
jacint78
addikt
válasz
FIREBLADE78 #57928 üzenetére
Akkor tedd fel a .NET-et.
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
válasz
#10234880 #57920 üzenetére
Meddig írja egyébként? Úgy is marad, vagy kis idő után lekapcsol a monitor? Az amúgy számítógép, nem ház, amiben benne van azt hívják háznak... Mellesleg nem adnék száz eurót azért az AMD gépért, szerintem keress magyarországon valami számítógépet. Mostanában elég sok intel alapú PC-t hoztak be amiket nagyon jó áron adnak, szinte bárhol megtalálni őket. Ja és akár még életre is lehetne kelteni azt a gépet, de maradjunk annyiban, hogy hozzáértőt kellene keresni, neked ez nyílvánvalóan nem fog menni.
-
jacint78
addikt
válasz
#10234880 #57914 üzenetére
Honnan tudjam!? Kiírta a gép! Ha nem tudod, hogy mit jelent amit kiírt, semmi baj, mond el nekünk és elmondjuk, hogy mi a nyűgje és mi a teendő, de távgyógyítani nem tudunk, legalábbis én biztos nem. Lehet, hogy ventilátor fordulatot nem érzékel, lehet, hogy azt hiszi nyitva van a burkolat, lehet, hogy rövidzár van az USB-én és isten tudja, hogy még hányféle nyűgje lehet ami az OEM gépekre jellemző, nem várhatod el, hogy mindet felsoroljuk és értelme sem lenne.
-
jacint78
addikt
válasz
#10234880 #57907 üzenetére
Az, amit kiírt. Nem azért írta ki mert unatkozik, hanem informálta a júzert a problémáról. Ha választ szeretnél, tudni kell, hogy mit írt ki. Nem gondolod, hogy nem fair azt mondani, hogy ne kérdezzünk semmi, meg valami mittomén mi van benne, de te normális választ vársz?
-
jacint78
addikt
válasz
FIREBLADE78 #57891 üzenetére
Elindítod és van a bal sarokban install gomb, a jobb sarokban uninstall gomb, na tippeld megy melyikkel.
-
jacint78
addikt
válasz
istvankeresz #57822 üzenetére
Tudom, hogy nem normális de ez van, viszont csak akkor, ha SSD van a gépben és túl gyorsan ál le ami nálam a windows szerint 3másodperc például! Már az XP-ben is ez volt, ha kikapcsoltad a hangot sokkal gyorsabban ált le, és nem írta a hang lejátszásáig, hogy kijelentkezés.
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
válasz
csabyka666 #57800 üzenetére
Ilyenkor a lemez driverével szórakozik, a régi időkben úgy lehetett trükközni, hogy az ide kábelen megcserélted a HDD-ket.
Most esetleg sata driver telepítéssel lehetne próbálkozni, amúgy AHCI módban megy a sata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest