Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Aktív témák
-
BotaN
senior tag
válasz
Süni 1985 F #45911 üzenetére
Amúgy tök mind1 szerintem hogy 64 vagy 32, már ha a ramos témát nem vesszük, nekem 64-es van de a büdös életbe nem mondanád meg, max ha belemész a C gyökérbe. Ugyan olyan gyors, minden program fut, van mindenhez driver.
-
BotaN
senior tag
A következő problémára keresem a megoldást. Meg lehet azt oldani vhogy, akár külső programmal hogy a tálcára rögzített ikonokat mozgatni lehessen és ott is maradjanak?
Amint a kép is mutatja és azt a programot a jobb szélre szeretném, de ha ott elengedem akkor visszaszalad a bal oldalra a legutolsó mögé.
-
BotaN
senior tag
Olyat állítok és úgy széthúzza hogy nem lehet élvezni a képet, valahol láttam a neten egy vidit hogy így tolta vki a cod 4-et.
-
BotaN
senior tag
Valaki segítene abban hogy hol tudom azt beállítani hogy a 22" monitoron a 4:3-es arányú játékok ne nyúljanak mg, hanem két oldalt fekete csík legyen? Ha jól tudom valahol Win7 ben be lehet állítani.
Vid kari: GeForce 8800 GTS
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest