Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrKapocs

őstag

Eddig teljesen elégedett voltam a W11-el. Kb. 3 hete használom, clean install volt. Tegnap dolgoztam a gépen, Word, Excel és egy másik stat program futott. Látszólag minden rendben volt, viszont a telepített programjaim egy jelentős része eltűnt. Viszont én semmit nem uninstalláltam. :F A gép normális sebességgel futott, hibaüzenet nem volt. Az összes személyes dokumentumom megvolt. Még a Word is eltűnt, miután kiléptem belőle. Na ilyet még soha nem tapasztaltam. Nincs fenn semmi tört program, vírus gyakorlatilag kizárt. Mit csináltam munka közben? A régi SSD-t, ami a gépben volt, rajta a komplett W10-es rendszerrel, programokkal beletettem egy SSD házba, majd USB-n csatoltam törlés céljából. Nem erről bootoltam. Kicsit nézelődtem rajta, de nem indítottam el semmit. Ezután törölni akartam Avast programmal, fájlok biztonságos törlése módszerével. Tuti, hogy ezt a meghajtót választottam ki, háromszor megnéztem. 3%-ot törölt, de túl sokáig tartott volna, így leállítottam. Majd próbálkoztam az Eraser programmal, az is túl sok idő lett volna. Ott dobott valami hibaüzenetet megszakításkor. Ezután inkább formáztam a korábbi SSD-t és h2testW-vel telteleírattam speedtest formájában. Ennyit csináltam, de tuti, hogy a gépben lévő SSD-t nem piszkáltam ezekkel a műveletekkel. Pár napja fenn volt a Cyberghost, ott van Privacy guard, de nem kapcsoltam be. W10en 1 évig hibátlan volt. Avast Prémium is kb. pár napja volt fenn, alapbeállításokkal. De vajon miért tűnt el az installált programok nagy része? Van esetleg ötlete valakinek?

(Macriummal visszatettem a kb. 2 hetes mentésem, szóval nem lett gond belőle, de érdekelne az oka.)

Új hozzászólás Aktív témák