Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Eddig teljesen elégedett voltam a W11-el. Kb. 3 hete használom, clean install volt. Tegnap dolgoztam a gépen, Word, Excel és egy másik stat program futott. Látszólag minden rendben volt, viszont a telepített programjaim egy jelentős része eltűnt. Viszont én semmit nem uninstalláltam.
A gép normális sebességgel futott, hibaüzenet nem volt. Az összes személyes dokumentumom megvolt. Még a Word is eltűnt, miután kiléptem belőle. Na ilyet még soha nem tapasztaltam. Nincs fenn semmi tört program, vírus gyakorlatilag kizárt. Mit csináltam munka közben? A régi SSD-t, ami a gépben volt, rajta a komplett W10-es rendszerrel, programokkal beletettem egy SSD házba, majd USB-n csatoltam törlés céljából. Nem erről bootoltam. Kicsit nézelődtem rajta, de nem indítottam el semmit. Ezután törölni akartam Avast programmal, fájlok biztonságos törlése módszerével. Tuti, hogy ezt a meghajtót választottam ki, háromszor megnéztem. 3%-ot törölt, de túl sokáig tartott volna, így leállítottam. Majd próbálkoztam az Eraser programmal, az is túl sok idő lett volna. Ott dobott valami hibaüzenetet megszakításkor. Ezután inkább formáztam a korábbi SSD-t és h2testW-vel telteleírattam speedtest formájában. Ennyit csináltam, de tuti, hogy a gépben lévő SSD-t nem piszkáltam ezekkel a műveletekkel. Pár napja fenn volt a Cyberghost, ott van Privacy guard, de nem kapcsoltam be. W10en 1 évig hibátlan volt. Avast Prémium is kb. pár napja volt fenn, alapbeállításokkal. De vajon miért tűnt el az installált programok nagy része? Van esetleg ötlete valakinek?(Macriummal visszatettem a kb. 2 hetes mentésem, szóval nem lett gond belőle, de érdekelne az oka.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Analóg fényképezés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gép normális sebességgel futott, hibaüzenet nem volt. Az összes személyes dokumentumom megvolt. Még a Word is eltűnt, miután kiléptem belőle. Na ilyet még soha nem tapasztaltam. Nincs fenn semmi tört program, vírus gyakorlatilag kizárt. Mit csináltam munka közben? A régi SSD-t, ami a gépben volt, rajta a komplett W10-es rendszerrel, programokkal beletettem egy SSD házba, majd USB-n csatoltam törlés céljából. Nem erről bootoltam. Kicsit nézelődtem rajta, de nem indítottam el semmit. Ezután törölni akartam Avast programmal, fájlok biztonságos törlése módszerével. Tuti, hogy ezt a meghajtót választottam ki, háromszor megnéztem. 3%-ot törölt, de túl sokáig tartott volna, így leállítottam. Majd próbálkoztam az Eraser programmal, az is túl sok idő lett volna. Ott dobott valami hibaüzenetet megszakításkor. Ezután inkább formáztam a korábbi SSD-t és h2testW-vel telteleírattam speedtest formájában. Ennyit csináltam, de tuti, hogy a gépben lévő SSD-t nem piszkáltam ezekkel a műveletekkel. Pár napja fenn volt a Cyberghost, ott van Privacy guard, de nem kapcsoltam be. W10en 1 évig hibátlan volt. Avast Prémium is kb. pár napja volt fenn, alapbeállításokkal. De vajon miért tűnt el az installált programok nagy része? Van esetleg ötlete valakinek?