Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
aviator #3413 üzenetére
22 colos nem valami nagy darab?
ember biztos hogy 22 colosat láttál te élőben?
szerintem meg batárnagy hatalmas, mondom én ezt akinek 20" wide van és láttam már 22-24-27-30colos TFT-ta Samsung 225BW vagy 226BW teljesen jó választás
vagy ha szeretnéd a legjobbat amit TN paneles 22-es moncsiban kapni lehet akkor a Samsung 2232BW-t várd ki míg lesz nagykerekben és rendelhetsz is.a wide TFT(16:10) azért jobb mint a "sima" (itt a sima alatt a 17-19colos cuccokat értem aminek nem sima hanem 5:4 aránya van) mert az emberi látómezőhöz sokkal alkalmasabb meg élvezetesebb rajta filmet nézni meg játszani is
amúgy mielőtt 22colos TFT-t akarsz venni menj el egy üzletbe és nézd meg a 20colos cuccot is mert a kettőnek egyforma a felbontása szóval a nagyobbikon sem fogsz 1 pixellel se többet látni max annyi hogy azt távolabbról is nézheted (én a 20col moncsit is 80-100centiről szoktam)
-
Khaal
őstag
válasz
aviator #3413 üzenetére
Ha a 22"-es kicsinek tűnik és nem akarsz nagy összegeket költeni vga-ra, hogy kihajtsd a 24"-esek és nagyobbak natív felbontását, akkor egy lcd-tvt ajánlanék (persze az általános felhasználásra már nem az igazi).
SZerintem játékokban nagyrészt előny a wide (de van ahol inkább csak gond), attól függ mivel játszol, FPS-ben pl. szerintem király a szélesvászon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- SzoftverPremium.hu
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest