Új hozzászólás Aktív témák
-
bszotak
tag
Én visszavinném, de persze már eleget szenvedtem vele, hogy ne legyek kompromisszum kész
Amúgy ha ezt visszaviszed, utána már csak a jót kapod meg, mert letesztelik a szervizben, mielőtt értesítenek. (legalábbis az iPon) Ez egyrészről jó, mert nem kell többet feleslegesen mászkálni vele oda-vissza, viszont időigényes lehet (lásd az én esetem)
-
bszotak
tag
Pénteken vettem, hétfőn vittem vissza. 1-2 napos ügyintézést ígértek, mivel 20-ai hét volt, és pénteken költöztek az új helyre, így csak a következő héten érdeklődtem. Előtte e-mailt írtam, majd személyesen mentem be, természetesen az e-mailre fél órával odaérkezésem előtt válaszoltak, így azt nem olvashattam. Először azt mondták, hogy várják az újabb monitort (mivel az első cserekészülék is hibás volt), de egyelőre most nincs a disztribútornak. Ezután kértem őket ismét mailben, hogy ha a héten nem érkezik meg a jó készülék, akkor választanák egy másik típust, ezt ők el is fogadták. Eddig nem jött hír róla, így ma meg is írtam a kis levelem, T200 lett a nyertes.
Kb. ennyi
(a történethez még hozzátartozik, hogy a logik.hu-tól már rendeltem egy ugyan ilyet, az is hibás volt, majd visszaküldtem, nem volt nekik sem csere, így visszakaptam a pénzt. Én hülye meg azt hittem, hogy az iPonnál akad még jó
)
Bocs, hogy kicsit hosszú lett
-
bszotak
tag
Ez igazán jó hír, köszi mindenkinek a választ
-
bszotak
tag
válasz
Dashes #11169 üzenetére
22"-osnak már nincs elég hely, meg amúgy is ha nagyobb kell, ott a TV
De köszi a segítséget.Még egy kérdés: iPonnál a pixelhibás 931BW helyett nem tudtak újat adni, így beszámítják azt, és választhatok másikat (azon filózom most). Két hete vettem, azóta 45 helyett már 40 ezer. Szerintetek az aktuális árat nézik? Mert akkor buktam 5 ezret...
-
bszotak
tag
Sziasztok!
Samsung 2053BW-ról mi a véleményetek? Esetleg egy 205BW jobb választás lenne?
Igényeim: DVI csati, 20"-osnál nem kell nagyobb.Köszi
-
bszotak
tag
válasz
bossvico #10953 üzenetére
"gyárban is komolyan ellenőrzik"
Sajnos ezt én eddig nem tapasztaltam a Samsungnál. 3-ból 3 pixelhibás, és mivel a 931BW (amilyet vettem) kifutó széria, alig akad belőle csere-készülék.
Korábban jókat olvastam erről a típusról, esetleg egyéb 19"-os (DVI-os, 50 ezer alatti) szélesvásznúból melyeket ajánlanátok?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged