- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #13563 üzenetére
Üdv!
Már jó néhányszor leírtuk, hogy az iponyos zagyvaságoknak sohasem szabad hinni! ... pláne, ha még bénák is, hogy ilyeneket leírnak, hogy nem lehet vízszíntesbe hozni, szvsz vagy be voltak állítva, vagy szipóztak közben, hogy ilyeneket le mernek írni! Inkább hidd el a PH-n tapasztalt tulajok véleményét (nem hiába vannak a topikok), ne egy bénázó kereskedői dolgozónak, akik csak felületességükkel próbálnak zürzavart okozni!
Hidd el, hogy tökéletesen vizszíntbe lehet állítani, amit bármely funkciójában kiválóan üzemel és ... "atomstabilan", még a 24"-osban is! -
wwhy
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #13569 üzenetére
hát ezt nem nagyon értem; a rend kedvéért elővettem újból a vízmértéket és dec. eleje óta a helyzet változatlan: vízszintes. Pedig kb. 18/24-et ül vki az asztal előtt, ami pedig nem egy tölgy, hm scak bútorlap, szóval az sem stabil és ha meglökik, akkor kocog minden rajta
-
wwhy
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #13563 üzenetére
ugyan már
hagy az iponos elmélkedéseket
nálam december óta szolgál a 2275 és érdekes, h tökéletesen vízszintes
vízmértékkel a tetején ellenőriztem
kérdezz nyugodtan, akár priviben is szívesen válaszolok (amint időm engedi).
-
Trak
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #13561 üzenetére
Ha esetleg használt (de garis, és tökéletes állapotú) is érdekel, akkor írj egy privit!
-
M@trixfan
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2537 üzenetére
Hello PH! nagy Olympus félistene! Elküldött privát üzenetemre szórj légyszives pár morzsát a magasztos hegytetőről!
-
wwhy
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #2535 üzenetére
Bassszus, nem apróztad el
gratula
ez volta a karácsonyi ajándék is egyben?
-
mleslie
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1354 üzenetére
Hát szerintem ez megint a tv-t részesíti előnyben, mert milyen videókártyával tudnád kihajtani a 32''-os tv-t???
-
Vortex07
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1263 üzenetére
Pedig a widescreen gaming forum szerint P-MVA [link]
Lehet hogy mar ennel is panel lotto lenne? -
Daert
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1262 üzenetére
Köszi!
Nem gondoltam hogy egy Viewsonic-nak rosszabb képe lehet mint LG vagy Samu-nak,+a pixelgarancia.
Köszi a választ,akkor maradok a 2 utóbbinál. -
Daert
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1258 üzenetére
Miért?
Szerintem sokat fogyaszt,de pivot.A képe meg nem tom milyen ezeknek,most egy 17''-os Daewoom van.
Csalóka,mert nekem az üzletben a 19''wide valhogy kicsinek tűnt elsőre,azért nézegetem a 20''os wide-okat.
Azért köszi: -
mugencivic
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1143 üzenetére
Most épp ilyet használok... Falra rögzítés: 10x10-es vesa.
Képminőség... Csodát nem kell várni, hisz TN panel, de árában jó. Az 1000-es kontraszt és az, hogy elég új tipus, arra utal, hogy már egy elég új TN panel van benne, de nem tudom pontosan milyen, ki gyártotta (szétszedni nincs kedvem). Volt előtte egy Asus MW221U-m, ez annál legaláb képminőség tekintetében szimpatikusabb szinte minden aspektusból.. Tesztet nem találni (még) róla sehol, pedig sokat kutakodtam mielőtt megvettem.
Játszani viszont jó rajta, semmi input lag, semmi ghosting, Xbox360-al nyomattam sokat VGA-n keresztül. Előtte volt egy Samsung 215TW-m ami egy csoda lenne elvileg ehhez képest, de sajnos az input lagjával nem tudtam kibékélni és nem is találtam megfelelő utódot azóta sem, ideiglenesnek lett ez, és teljesen jó.
Ha valaki nem akar beállni a 206BW vásárlók sorába, akkor ez egy reális alternatíva. -
wwhy
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1151 üzenetére
Meguglizod, és találsz
igaz, én nem vennék mondjuk vmi nonamet, mert ha leszakad, akkor annyi
[link] -
wwhy
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1143 üzenetére
Szinte bármilyen VESA 100as fali rögzítő konzollal, pl.
[link] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #960 üzenetére
up
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest