- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamye
csendes tag
válasz
Interceptor #2512 üzenetére
Szia!
A te 2007WFP-den ha teljes képernyős középszürkét állítasz be (RGB:108, 108, 108) akkor nem látsz olyat, hogy a kép hullámzik? Egyébként nem kell, hogy teljes képernyős legyen, máshogy is látszott azon, amit nekem volt.
Először A04-es volt, azt cserélték, kaptam egy A03-ast, azzal ugyanaz volt a helyzet és mind a kettő LG paneles volt.
Egyébként külföldi fórumokon is panszkodnak erre a hibára, de a DELL nem foglalkozik vele. Van, akinek A05-ös szériából van, de ugyanúgy rossz.Ha neked ilyen hibád nincs, akkor mázlis vagy.
-
jamye
csendes tag
Szia!
Megvettem a 2007WFP-t és ugyanaz a bajom vele, mint neked. Ha leveszem a fényerőt, hogy már ne égesse ki a szemem (30%), akkor bizony vibrál a kép. A sötétebb szürkéken nagyon látni, de szinte bármely homogén felületen.
Ha felveszem 50%-ig, akkor nem veszem észre egyből, de sajnos ott is látszik és nagyon fárasztja a szemem.
Kipróbáltam többféle kábellel, több géppel, ugyanaz. Nem lehet se kábel által felvett zavar, se videokártya probléma.
Egyébként külföldi fórumokon utánaolvasva másnak is előjött ez a probléma. A háttérvilágítás hibájának tartják. Más szerintem se lehet, mert a TFT ugye képtelen a vibrálásra.
Sajnos semmilyen megoldást nem találtam a problémára, így holnap viszem is vissza. Sajnálnám, ha meg kellene válni a monitortól, mert egyébként minden téren tetszik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest