- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
De rég voltam erre...
Erre röviden válaszolnék:
LG - jó, szép, jól összerakott, jó ár, 3 napos pixelgari
Dell - jó, szép, jól összerakott, jó ár. De nincs 3 napos pixelgari, csak ISO szabvány, ebből több embernek volt már problémája, a nagyker nem cseréli adott pixelhiba mennyiség alatt.
Samsung - jó, szép. jól összerakott, magas ár (de ennek ellenére nem tud többet a fentieknél), 3 napos pixelgari
Mindet láttam élőben, gyönyörűek, mindegyikkel jól jársz.
-
Furky
őstag
-
Khaal
őstag
Bocs, elnéztem LG L246WH a TN paneles. Ebben az árkategóriában én a Dellt venném, ettől függetlenül valószínűleg az LG se rossz választás. Vagy Acer AL2423WB jóval olcsóbban, ha jól tudom ebbe még nem kezdtek el TN-es panelt rakni, de javítsatok ki ha rosszul tudom.
1000:1 kontraszt és 8ms g2g az átlag a 24"-eseknél, ez alá ne add semmiképp.
Samsung szerintem túl van árazva, de ha már Samsung, akkor tényleg inkább a 245T.
Ha nem játszol, a VGA szinte mindegy, geforce 5, radeon 9000-es sorozattól felfelé bármi. -
Produkció
senior tag
nekem semmi bajom a wide-al, csak nekem személyszerint ahogy ezt írtam is
...22" felett van értelme a wide felbontásnak(1680*105re gondolok 1.sorban)....katt777nek megfelel 20"on is, egészségére
...nekem tökmind1.....ugyanezen töröm a fejem a Dell-nél is...meg úgy általában a 24-27"os moncsiknál....ugyanakkora a felbontás, de nagyobb a kép, szal a 27esen élvezhetőbb a 2.3mp-es kép.....30"nál van már asszem a 2500as felbontás, de az meg csillagászati összeg
350ért inkább vennék Full hd-s 102cm-s tv-t
-
Produkció
senior tag
teszten nem láttam az lg-t, a samut igen és az 1ik legjobban szerepelt ha jól emléxem....és alapvetően aszem más a paneljük....meg talán felszereltségük is....
mod: ha már 244T-t nézel akkor inkább vedd szemügyre a 245T-t...pár ezer a különbözet csakeleinte nekem is arra fájt a fogam, de azért az már 50el drágább mint a Dell...annyit meg nem ér meg nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GTA V
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest