- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
válasz
katt777 #5882 üzenetére
nyáron 350ért vettem a gépem, igaz akkor jó drágán tudtam eladni az enyim, és spóróltam félévet erre a gépre
most kb 250et ér....de nem a veszteséget nézem, hanem hogy félévig jól éreztem magam vele
....amúgy a Giga DQ6 is elbír 4 karit
...phenomról meg megvárnám a frissített verziót, vagy valami újabb típust...majd meglátjuk mi lesz, de néha már kezdem úgy érezni hogy felesleges kitartani AMD mellett és 1szerűbb lenne átpártolni Intelhez....
-
Produkció
senior tag
nekem semmi bajom a wide-al, csak nekem személyszerint ahogy ezt írtam is
...22" felett van értelme a wide felbontásnak(1680*105re gondolok 1.sorban)....katt777nek megfelel 20"on is, egészségére
...nekem tökmind1.....ugyanezen töröm a fejem a Dell-nél is...meg úgy általában a 24-27"os moncsiknál....ugyanakkora a felbontás, de nagyobb a kép, szal a 27esen élvezhetőbb a 2.3mp-es kép.....30"nál van már asszem a 2500as felbontás, de az meg csillagászati összeg
350ért inkább vennék Full hd-s 102cm-s tv-t
-
Produkció
senior tag
válasz
katt777 #5875 üzenetére
olvastalak, de azért egy 1920*1200 messze távol van mint az 1680*1050....tesztekben ez a felbontáskülönbség kb 70%os visszaesést szokott eredményezni...amilyen fpseket írtam ott persze 4AA 16AF-el néztem....nálam elv ha már játszok akkor szép grafikát akarok különben minek csinálom?
....a régi gts kb 1 szinten van a 3870el, a gt meg valóban 20%körül jobb, viszont 10-15ezerrel drágább is....78ért viszont láttam új GTS-t, nem tudom nem-e írták el
....de szeretnék megmaradni AMD-ATI pártinak, ezért tervezek majd 790FX+Phenom+RV680 kártyát(esetleg RV700)...ezek a váltások nem sűrgősek, ha a GTSem még bírja ezt a 2,3megpixel feletti felbontást
...(tv-t is kell helyettesítenie a hó végétől...)
-
Produkció
senior tag
teszten nem láttam az lg-t, a samut igen és az 1ik legjobban szerepelt ha jól emléxem....és alapvetően aszem más a paneljük....meg talán felszereltségük is....
mod: ha már 244T-t nézel akkor inkább vedd szemügyre a 245T-t...pár ezer a különbözet csakeleinte nekem is arra fájt a fogam, de azért az már 50el drágább mint a Dell...annyit meg nem ér meg nekem
-
Produkció
senior tag
válasz
katt777 #5870 üzenetére
az szívás, merre van az a felénk? amúgy számszerint 450ezer pixel
...amúgy hamarosan én is wide-re váltok, de sztem 24"nál nem adom alább, ha már ekkorát veszek akkor HD filmet had nézzek rajta kényelmesen
....bár nem tom a GTS320 hogy fogja bírni a játékokat 1920ban
teszteken néztem van amit bír még 40fps körül van amit csak 20körül
lehet bekell szereznem majd egy 3870X2-t is a moncsi mellé
-
Produkció
senior tag
válasz
katt777 #5866 üzenetére
igen? a 931 BF 49ezer ft most a boltokban, sztem te meg 50 felett vetted a tied....de legyen mind a 2 ára 50k, különbözet nincs, és igen, hatalmas nagy felülettel látsz be többet a játékokban
...kemény 1 collal meg azzal az 1col többletbe sűrített 300k felbontástöblettel, ami miatt olyan kicsi a megjelenített kép a monitoron hogy a távolba lévő ember fejét 1 évig célozhatod mire eltalálod...dehát ízlések és pofonok, sok sikert a moncsidhoz.
-
Produkció
senior tag
válasz
katt777 #5862 üzenetére
vettél egy X pénzért egy 20"os wideot, kicsit többért kb 5 max 10%al meg vehettél volna 19"os 4-3at, nekem is az van, sokkal jobban tetszik mint a haverom 22"os wideja, pedíg azt már érdemesnek tartom megvenni....20"ba az az alig több mint 1700ezer pixel elég kevés, nem is csodálkozom hogy kicsinek találják a képét, 22"ba már "elfér" ez a mennyiség rendesen. mod: utánna nézve egy 20" wide ugyanannyiba kerül mint pl az én 931bf-m ami 4:3as....
-
Produkció
senior tag
igen 158ért láttam legolcsóbban...de átlagos ára 160k, szal 170 azért kicsit sok, viszont nem tudom hogy az S-IPS vagy a másik panelos a jobb-e benne....mindenki össze-vissza ír mindent, mivel mindenki másra esküszik
van aki eleve csak a 03-asat keresi, van aki HC nélkülit, én meg már belekavarodok hogy most melyik a jobb....
-
Produkció
senior tag
válasz
Produkció #5845 üzenetére
" A megújult monitorok közül (2007FP, 2007WFP, 2407WFP) a legnagyobb modell nagy port kavart a szakmában, ugyanis kiderült róla, hogy gyárilag hibás, sávosodási problémákkal küszködik (hasonlóan a 2007WFP-hez). Azóta sok idő eltelt, kijött jó pár verzió a monitorból (A00, A00+, A01–A04-ig), melyek mind különböztek picit az elődtől, a Dell megpróbálta a felhasználók visszajelzései alapján javítani a hibákat, több-kevesebb sikerrel. Most a legújabbat, az A04-es revíziót ismerhetjük meg, mely elvileg már nem sávosodik."
ez itt a ph-n 1 tesztnek a szövegében van, 5db 24"os kijelző tesztje, szal honnan tudom megnézni hogy A04es verzió-e?
-
Produkció
senior tag
én 1szer láttam egy Dell-es topicba hogy vki írta hogy hc nem hc mittom melyik verziót vette és hogy az a jó a többiek meg helyeseltek rá
...de nem tom már melyikbe volt, a monitor topicját meg nem találom sehol
...pedíg eléggé híres moncsi
mod: ha jól emléxem az 1ik Sips a másik Spva panelos....és talán az ips-esnél volt ilyen ghosting meg hasonló problémák... -
Produkció
senior tag
160ezerért van most a dell 2407wfp valami hc "verzió"....hallottam hogy ebből van ez a hc-s meg valami más, melyik a jobb? mivel venni akarok 1et de nem tudom hogy van-e gond vmelyikkel esetleg valami különbségek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest