Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
na igen ezt eléggé elrejtették, mondjuk nagyon nem kerestem, de elég idióta minden oldal, ahol nem lehet kedvezmény szerint rendezni/keresni
végül egy girvan 10-et tettem mellé. banános-mentásnak írják WBn
https://whic.de/girvan-2010-10-jahre-koval-four-grain-finish-select-grain-murray-mcdavid.html
igen, legutóbb ardbeg10 volt a potyautas -
Gibo
senior tag
Igen
Èn iylenkor olyan mintát szoktam mellé dobni, ami kiszemelt palack jövöbeli vásárláshoz, annak az ára akkor uyge lejön a nagy palack árából
Mondjuk ennél a mostaninál kicsit elszaladt a ló...Èrtem én, hoyg ausztrál, és azok valamivel drágábbak, de akkor is NAS, és 69,99€ azért elég bátor árazás...Mondom ezt úgy, hogy azért van már itthon néhány whic különkiadás
Ha még érdekelne esetleg valakit :
https://whic.de/whic-terra-primalis-1-australian-single-malt-whisky.html?utm_source=brevo&utm_campaign=C_EMAIL_2025-03-12-Terra-Primalis-Australian-Single-Malt&utm_medium=email&utm_id=768 -
Azie
őstag
azért nagy rohadékok a whicnél a limited release-ek árazásával
mindig agyalni kell, mit tegyek mellé
-
Azie
őstag
nem is a vámköltség%+áfa a fő nyomorom, hanem pestről osztrák vámügyet intézni nem tudom mennyire fun, főleg h. nem én vagyok a címzett
az arrantól annyival olcsóbb a 2 üveg még a 30 fontos shippinggel is, hogy még ha rádobnak 100%-ot, akkor is olcsóbb, mint euból
ami azért mutatja, hogy mennire van túlárazva a whisky kisker, az itthonit meg hagyjuk. Tassin és az elrontott kuponozási lehetőségeken kívül kb nincs értelme itthon vásárolni.
-
Gibo
senior tag
Nem jól emlékeztem ami a 15.3at illeti, 169,88€ volt
De az sem olyan rossz ár - már a többi bolthoz képest persze. Ha arra gondolok, hoyg a 15éves erösen limitált Arran 134,88€ volt, akkor bármennyire is füstös, meg csak az Octomore farmról származó árpa bla bla bla, de még így is túlárazott
-
Gibo
senior tag
EU-n kívültöl még nem rendeltem alkoholt, de a vámolásra eléggé odafigyelnek, és a posta végzi a folyamatot, akik felszámolják a saját díjukat is természetesen :/ Ha esetleg meg tudod velük dumálni, hogy sima csomagként adják fel, talán átsiklik...habár az italos kartonok elég jellegzetesek
Meg szerettem volna még venni a 14.3-at ill. 15.3-at is, de mire eljutottam a rendelésig , addigra elfogytak
Pedig whiskyfass.de-n nagyon le voltak akciózva..Talán 153€ lett volna a 15-3. aa 15.1-2 pedig 124,44 ill. 129,88 € volt.
Èn ilyenkor nagyon örülök, hogy az S-Max-nak meglehetösen nagy a csomagtartója
-
-
Azie
őstag
Nice, az én rendeléseim anyósnál depóznak, húsvétig nem megyünk. Remélem beférnek a kocsiba... o.O Egy akciós octomore- 1/2-re én is majdnem elcsábultam.
Más: arra vonatkozóan van tapasztalat, hogy osztrákiában mennyire háklisak az 1l 22% fölötti spirit vámolására? Erősen gondolkodok rendelni arran webshopból 2 fingal's cutot, tekintve hogy máshol eléggé elszálltak az árak. Tapasztalat?
-
Gibo
senior tag
Már alig vártam, hogy beérjek az irodába... majdnem egy hónapja nem voltam már..
Mondjuk így legalább volt ideje megérkezni mindennek is
-
Azie
őstag
én is néztem a catawikit, de redditen és máshol is elég rossz tapasztalatokról írnak a fulfillmenttel kapcsolatban, ha valami gáz van akkor széttárja a kezét a platform.
én most az oban 2021 diageo release-el szemezek, de a 120eur-t sajnálom kiadni érte, olyan 80-90-ért ha meg lehetne csípni, de-ezt azt csipegetni bemákolni is érdemes lehet, ha megbízható egy platform
tudom csodák nincsenek és ha valami túl olcsó, az valszeg kamu -
Gibo
senior tag
Én catawikin szoktam nézelődni, illetve onnan már vásároltam, viszont 95% -ban elmondható, hogy a viszonylag magas szállítási költség+ a catawiki jutaléka (meg a kretén licitálási szokások) csak kevés tételt tesznek megérőssé. Ha sikerül szerezned kupont, akkor persze más a tészta. Ha sikerülne megint szerezni egy 50€-s kupont, akkor biztos lecsapnék egy Ardbeg Traigh Bhan -ra, azok olyan 175-185€ körül szoktak elmenni.
-
-
Azie
őstag
nekem ma hozza haza feleségem anyóstól a második felét annak, ami érkezett januárban (a múlt heti 8 üveg után). telóban nem volt túl boldog a hangja
de "szerencsére" már nagyon rövid a wishlist, ami hiányzik abból amit mindenképp ki akartam próbálni. innentől pedig "csak" a kihagyhatatlan akciók majd.
-
Gibo
senior tag
A tárolóban rejtegetem öket, és igyekszem úgy menedzselni a dolgot, hoyg ne nagyon tünjön fel, hoyg egyre több és több lesz...Néha leviszek a lakásból egy palackot, és felviszek heylette kettöt, meg ilyenek
Mondjuk a Rebel sort mintázni fogom, az sokáig így nem fogja foglalni a helyet. -
Gibo
senior tag
Új szerzemények ☺️
-
Gibo
senior tag
Megjött a gyűjtemény legújabb darabja 😁
-
Gibo
senior tag
gratulálok! A Penderyn-röl majd írhatnál. Szerintem Ardnamurchin egyre gyengébb...mintha idövel olcsóbb hordókat használtak volna, illetve túl fiatalon palackozzák a whisky-t és így nincs ideje letisztulni a párlatnak. Az áráról meg ne is beszéljünk...
Ettöl függetlenül remélem neked ízleni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest