- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismokesz
tag
hello
valaki tudna adni egy linket ahonnan letudom tölteni a 2016.Q1-es Magyarország térképet?
-
snowdog
veterán
Mondjuk a Sygic GPS Navigation PNA: [link]
A kompatibilitás az alábbi eszközökkel garantált: WayteQ ...
Visszatérve a témára: "A térképek frissítése elvégezhető telephelyünkön vagy a Sygic Assistant szoftver segítségével*. A telephelyünkön végzett frissítés esetén az árainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!"
-
snowdog
veterán
Ha iGO térképről van szó (mert most meg azt nem nem írtad meg mihez kell térkép), akkor erre itt nem kapsz számodra megfelelő választ, ugyanis Wayteq géphez nincs legális iGO térkép frissítési lehetőség (már az iGO használata is illegális), ezért ez téma itt tiltott. Ennek ellenére lehet próbálkozni valamilyen kereső programmal, hátha.
Ha meg nem iGO a program, akkor a program készítők honlapján le szokták írni a térképfrissítés menetét, és árát.
-
csaba271
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítség kéne. Wayteq x960bt-m van. Nem mai darab, min 4-5 éves. Egyre gyakrabban csinálja, hogy menet közben becsíkozódik a képernyőm és elhalványodik, majd eltűnik minden. A készülék felmelegszik, majd lehűtés után újra indul. Amíg nem hűl le, addig esély sincs a beindításra, utána is csak töltőkábellel. Mi lehet a baja? Van ötletetek? Nagyon sokat használom és nem szeretném, ha ott hagyna a nagy német pusztában....
Köszi:
Csaba -
TCSZ
senior tag
Sziasztok! 980-ra honnan s hogyan tudom megoldani a frissítést? Köszönöm!
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Van egy Wayteq x960.am amin szeretném frissíteni a térképet.
Honnan, milyen térképet kellene tennem rá?
Sajnos én nagyon láma vagyok hozzá.
Adroidos telefonomra tettem már fel igot. Vajon ha Waiteq mappáiban lévőt kicserélem az androidoséra működne?
Azon 2015 Q2 térkép van. Vagy van annál frisebb?
Azt se tudom per. pillanat milyen op. rendszer van rajta.
INFOKöszönöm.
-
ferib
csendes tag
Sziasztok !
Ha a speedkamera mappába beírom a fix traffipaxok koordinátáit, utána még valahol kell átírni valamit, ( pl a sys-ben ? ), hogy bemondja és jelezze ? Mert kipróbáltam Kecskeméten, és tök csendben volt. a pár száz méterrel előbb lévő " lehetséges mobil sebességmérést " bemondta.
Köszi, Feri -
-
-axxon-
tag
válasz
JokerMaffia #4031 üzenetére
Sziasztok!
Igaz hogy nem x960, de hátha tud valaki segíteni.
van egy x980 készülékem, ami átváltott windows ce, üzemmódba.
szeretném visszaállítani a normál "ikonos" módba, de nem boldogulok vele.
a win pc nem ismeri fel, egy fórumon találtam egy olyan cikket hogy egy bizonyos fáljt (YFGo2CE.bld) kell törölni a visszaállításhoz, de én ilyet nem találok.tudna valaki segíteni ez ügybe?
előre is köszi.
-
snowdog
veterán
válasz
JokerMaffia #4029 üzenetére
Ezt a hozzászólást (és a környezetét) olvasd el: [link]
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
A készülék szoftverje milyen gyakran szokott meghibásodni? Nincs egy hete, hogy használtam, lemerülésig. Ekkor sem volt gond, szivargyújtós töltéssel működött autóban, ahogy kell. Ma szerettem volna feltölteni egy Matrix DC tápegységgel, amit korábban megtettem párszor, csakhogy a beüzemelést követően az üdvözlő képernyő után a kijelző elcsíkosodott, nem reagálva semmire. Az a gyanúm megint a ROM adta meg magát, ahogy korábban már egyszer. Járt valamelyikőtök hasonló helyzetben?
J.M.
-
gurabli
őstag
Sziasztok,
Vennék egy használt 960bt-et. A navigáció is jól jön, aranylag ritkán kell, de akkor jó, ha nem a telt kell kiraknom az ablakba forrni.
Az FM transmitter része viszont igen csak érdekel. Van egy jó Panasonic fejegysegem, nagyon szépen szól, de nincs kedvem CD vel vacakolni. Mennyire jól használható a 960bt zenére? Minőségben ok? 32gb sd kártyát kezel? MP3 kellene csak, jó lenne ha kiírja a számokat, id3tag, és könnyű kezelni vezetés közben. A saját lejátszójarol is írnátok, illetve a Primoban levorol is.Astra G az autó, meg lehet valahogy oldani, hogy felvezetem az áramot a szelvedohoz rejtve, vagy ahhoz nagyon szét kell kapni a műszerfalat?
Köszönöm!
-
Sanyig4
tag
Sziasztok!
Adott egy x980bt GPS iGO-van, 1,5 évig gond nélkül üzemelt.
Utóbbi időben néha elvesztette a GPS jelet egy rövid időre. Ma viszont több mint egy órán keresztül nem talált holdat.Semmit sem változtattam rajta, minden a régi, amivel gond nélkül ment.
Hardveres hiba lehet? Vagy van más ötletetek? -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Rfuelek22 Sgt. Chris mindkettőtöknek azt tudnám javasolni keressetek közeletekben, akár távolabb, olyan informatikai üzletet, ahol foglalkoznak navigációk (Wayteq) forgalmazásával, így nagy a valószínűsége tudnak problémátokra megoldást. Például itt. ---> [link]
J.M.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Elnézést, hogy ebben a topicban, de gondolom a problémám típusfüggetlen! Egy x920BT tulaja vagyok és az utóbbi időben azt vettem észre, hogy furcsán ragad a gumi burkolata...mitől lehet ez, mivel lehet eltűntetni ezt a furcsa ragacsos valamit? Olyan, mintha be lenne kenve valamivel, de max áttörölve lett, hogy a képernyőn látni lehessen az ujjlenyomatoktól... Ki mivel gondozza a sajátját?
-
Rfuelek22
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem x980bt navimat leejtettem érintő kijelző megrepedt.
Nem találtam ebayen csak X960-as kijelzőt.
Kérdésem az lenne ,hogy kompatibilis lehet?
http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Glass-Panel-Lens-Replacement-For-5-0-inch-Wayteq-X960bt-/151108835147?hash=item232ec9d74b:g:a4QAAOSw9NxTxeql
Segitségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok! -
JokerMaffia
tag
válasz
gabo9201 #4014 üzenetére
Szia!
Személy szerint a rendszer vissza állításához szakember segítségét venném igénybe. Legegyszerűbb megoldásnak azt tudnám javasolni, keress olyan informatikai boltot, ahol árusítanak navigációkat. Ott biztosan javítással, szoftverfrissítéssel, helyre tudják rakni a GPS-t. Például itt ---> [link] Wayteq drágán dolgozik, csak a bevizsgálás, munkadíj, postaköltség, stb. annyiba kerülne, kipótolva vehettem volna új készüléket. Számítástechnikai boltban megúsznád sokkal olcsóbban. Tapasztalat.
J.M.
-
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok:
Adott egy Wayteq X980BT navigációs készülék. Gyárilag Sygic navigációs szoftver volt rajta ami valami okból egy ideje nem indult el ha rákattintottam a kezdőképernyőn lévő GPS ikonra. A NaviPath-nál nem engedett megadni elérési útvonalat, valamiért csak az SD kártyát mutatta ki (minden a belső memórián volt, kártya igazából nincs is benne).Bementem a WinCE-be, mert el akartam indítani a MobileNavigator.exe-t manuálisan és ott sem láttam a belső memória tartalmát csak a megszokott rendszermappákat.
Ezután követtem el a nagy hibát. Az történt, hogy bementem a Vezérlőpultba és leformáztam a háttértárat. Úgy voltam vele, hogy olyat biztos nem enged formázni ami a rendszerhez tartozik. Tévedtem, mert azóta csak az autós üdvözlőképernyő jelenik meg és már a kezdőképernyőt sem adja be.Mit lehet ilyenkor tenni? Gondolom újra kéne telepíteni a "rendszert". Van-e ennek valami módja? Gondolom, hogy kéne valami rom tartalom is hozzá amit ugye nem mentettem le.
Itt találtam valami mentésnek tűnő dolgot. Ez jó lehet nekem? Ha igen mi a módja a rendszer visszaállításának?
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket!
-
Dgeri
csendes tag
válasz
snowdog #4004 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám volt X960BT-vel mint előttem nemsokkal szóló Fórumtársnak, az Application error, not found-ra gondolok.
Dirtywindowson már kértem segítséget, és kaptam is, amiért hálás vagyok, de van még valami ami megoldásra vár, és itt kérném a Ti segítségeteket (is)!
"Kórelőzmény": A Navi sokáig állt kint egy kocsiban, töltés, törődés nélkül (2 év+). Mikor megkértek frissítsem a térképet, nem indult be, csak a Wayteq autós bootlogo jött be, képernyővillanás, restart, és bentragadt egy bootciklusba eredmény nélkül.
Csináltam egy teljes ROM frissítést, a Windows CE már műkődik, sikerült elérnem azt is, hogy a Navigációs program az asztali GPS ikonról induljon, DE:
Azt a gyári UI-t (már ha így nevezik) vagy "Felületet" inkább mondom így, nem sikerül előhoznom, ami eddig volt a gépen. Indításkor rögtön a Windows jön be, ahelyett.
Még annyit hozzátennék, hogy az asztali gép elég hektikusan ismeri csak fel, használjak bármilyen USB kapcsolódási módot is a CE-n belül, van amikor felismeri, van amikor nem. De akkor is TFAT néven a ResidentFlash tartalmát látom a PNA-nak, a többi könyvtárat nem. Ez normális?
Ebben tudtok segíteni, hogy mit kell tenni hozzá, hogy azt is vissza tudjam rá varázsolni?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is! -
mirra1
tag
Amig bejött a gyári felület addig is hiába raktam belevaló kártyát, akkor se ismerte fel, utána meg én szúrtam el valamit úgyhogy a gyári romfrissitést ugrott úgy hogy akkor ez kuka. egyébként az igo ment róla csak a belső memóriából de már azt se látja win ce alól, a residentflesh2 könyvtárat elő tudom hivni csak irni nem tudok bele irni amit kéne.
-
snowdog
veterán
Nekem a képből annyi jön le, hogy a gép újraindítása után be akar tölteni egy olyan programot, amit nem ér el. Feltételezem a menüben be lett neki állítva, hogy valamelyik program (pl. az iGO) automatikusan induljon el. Mivel nem látja a megadott programot, ezért hibaüzenetet küld. Viszont hogy ezek után miért nem a gyári felület jön be a WinCE helyett, azt csak tippelni tudom. Elképzelhető hogy megsérült az eredeti fájlrendszer. Szerintem is egy ROM frissítés lehet a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest