Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
huncutka1029 #2199 üzenetére
xd nekünk nincs benne sd mégsem indulgat ujra..
-
SzalaiG
addikt
Honnan érdemes hozzá töltőt rendelni?
-
tbertike
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy 960BT-m. Kis problémám, hogy a naviszoftverből (hárombetűs primo2) kilépve az eszköz mindíg újra indul, az alap gyári felületet használva és Hojos úr SI-jét használva is. Van erre valami megoldás? Esetleg a sys.txt-ben kell valamit állítani?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Megy minden. Köszi!
Amikor bedugom a tmc-t és töltőt mindig újraindul. Miért?
-
huncutka1029
addikt
-
szegto
senior tag
válasz
huncutka1029 #2184 üzenetére
Ok köszi.
Megvan a kicsike.
De a másolás valami hihetetlen lassu.
1gb-ot kb 40 perce másol.
Kattanás....
Ez másnál is igy van? -
szegto
senior tag
Üdv.
A napokban tervezek venni egy ilyen ketyerét.
Érdeklődnék, hogy mennyire szaggat rajta a 3 betűs navi?
Gondolok itt a 800x480-as felbontásra.
Néztem még az x850-et is mert annak kisebb a felbontása :480*272.
és ahogy nézem a hardver ugyan az..... ebből arra következtetek hogy azon folyamatosabban menne a navigálás.
Vagy ez nem így van? Valamint mennyire észrevehető a 2 felbontás között a különbség?
Köszi a válaszokat.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
kori18t
tag
A ketyerém belső memójában az a szoft régebbi verziója van, aminek a nevét nem lehet kimondani.Most szeretném kipróbálni szintén az itt tiltott nevű navi szoftver legújabb, legokosabb variánsát, amit egy micro sd-vel tolnék bele.Kérdésem, hogy működhet-e úgy a gps, hogy 2 szoft van rajta és ha igen, melyiket töltené be??
-
huncutka1029
addikt
Csak DUN kapcsolatot támogat, dial up network.
Tehát valszleg csak a gprs gsm hálózathoz csatlakozik.
illetve van lehetőség arra hogy a win felületen beállíts neki egy otthoni hálózatot, amiben a telefon a host, így elvileg lehetséges a dolog, bár sok értelmét nem látom,
ha otthon vagy minek a pna- az internethez, feltételezem van pc, vagy notebookHa wi-fi-s kapcsolat kell, akkor válaszd az x990-et vagy az x-tab-ot.
-
ferib
csendes tag
Segítséget kérek a tudatlanságomhoz !
Wayteq 960 -hoz telefonnal csak a telefonon kapcsolódó mobilnet-et lehet elérni, vagy ha a telefon WIFI-hez kapcsolódik, akkor azt is láthatja a PNA ? A beállításoknál csak olyan lehetőségeket fórumoztam ki, vagy Voda, vagy Telenor ill T-mobilt lehet beállítani. A kábelen jövő net-re csatlakozó telefon átirányíthatja a net-et a PNA-ra ?
Köszi ha valaki már próbált ilyet, és megosztaná velem. -
GrandeP
addikt
válasz
huncutka1029 #2170 üzenetére
Attól még cserélhetö, csak nem gyors "tokozású", ennyi erövel 1-2 notiban sem lehet memoriát bövíteni, mert nem hátul van egy müanyag fedlap alatt, hanem "elöl" a billentyüzet alatt...
-
Taktoj
aktív tag
960 asnak beépitett az akkuja, cserélhetőségéről van valakinek barmifele infoja?
-
Taktoj
aktív tag
sziasztok.
770 es navim akksija meghalt, az igo8 egy 4 gigas sdhc n van rajta.
ha vásárolok egy 960 bt t s beteszem neki ezt a sdhc t, akkor futni fog problémamentesen vagy... nem?
úgy gondolom hogy persze de a biztos ha megkérdezem. Köszi a választ -
huncutka1029
addikt
válasz
GrandeP #2163 üzenetére
aki eladó, annak el kell tudni viselni az ostoba kérdéseket, és türelmesen tudni kell válaszolni.
A tanárok is ugyanezt csinálják a suliban.
Aki nem bírja, az ne menjen eladónak. ezek a szakmák nagyfokú alázatot követelnek meg a bennük dolgozóktól!
A kereskedelmi és vendéglátó iskolákban az első órán beléd sujkolják, hogy a vevőnek mindig igaza van, a vevő az úr, mert nála van a pénz, amiből a jutalékod, borravalód, fizetésed lesz.Tehát ennek figyelmen kívűl hagyása, nem lehet magyarázat, vagy kifogás arra, hogy láma az eladó, vagy csak felkészületlen, vagy nincs kedve vásárolni.
Megértem, mert átéltem, hogy egy dolgot 102 x el kell mondani. Lásd a fórumot pl,
de 103 x is elmondom, mert nekem is jól esik ha válaszolnak, és nekem sem mondta még eladó egyszer sem, hogy menjen oda ahhoz a másik vevőhöz, neki már elmondtam mindent. -
FET-MEN
veterán
válasz
huncutka1029 #2159 üzenetére
+1.. nem a vevő érdekeit nézik..hanem a sajátjukat.. alig értenek az ilyesmihez..
-
FET-MEN
veterán
válasz
huncutka1029 #2157 üzenetére
már megírtam neki mindent. durva hogy az üzletbe nem mondanak meg neki sok dolgot..
érdekes
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
Elnézést, hogy az előzmények átolvasása nélkül "csak" kérdezek, de sürgős segítségre lenne szükségeM: megkértek, hogy a jövő hét végig válasszak és vegyek is meg egy jó PNA-t ajándékba.
Netes keresgélés után leragadtam a Wayteq x960BT készüléknél, több helyen jó áron (25E-28E Ft) hirdetik fuill EU térképpel: Sygic Lite
Viszont azt olvasom, hogy "hangnavigáció nélkül". Ez mit jeletn pontosan? Nem szövegel semmit? Azaz nem mondja be, hogy mire kell készülni x méter, km után a vezetőnek?
Ez gond, mert egy idősebb rokonnak lenne, akinek új még ez az egész technológia és szerintem hiányozna neki eze a feature.Válaszaitokat előre is köszönöm: __Zs__
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Wayteq 960BT-re szeretnék IGO Primo2 teljes európát telepíteni.
Tud ebben valaki privátban segíteni? -
kishoris
tag
Ha neked ez megfelel akkor jó.
Én a magam részéről jobban szeretek boltban vásárolni nem pedig egy vadidegen valakitől. Nem lebeszélni akarlak róla, de ha logikusan gondolkodsz akkor rájössz magad is a buktatóira.
Az, hogy a Primo-t rátette olyan nagy dolog? Magad is meg tudod tenni, semmi extra nincs benne, nem kell telepíteni semmit, egyszerű másolással megy az egész. -
gg72
veterán
válasz
kishoris #2146 üzenetére
Ez is új készülék lenne 1 év garanciával, csak az illető felokoskodná rá a szoftvert és a térképet... [link]
snowdog: Igazából nekem is egy Garmin lenne a leginkább szimpatikus, pl. a nüvi 40 már nagyon jó árban (25ezer) van előre telepített, ingyenesen frissíthető NaviGuide Magyarország térképpel (Topmap alapú), aztán valahogy csak találnék rá más térképet is...
-
snowdog
veterán
Wayteq géphez nincs iGO támogatás, tehát nem is lehet hozzá kapni. Ha valaki azzal együtt árulja, az csakis warez verzió lehet. Azért meg minek pénzt adni?
u.i. közben látom erre magadtól is rájöttél.
A hardver szempontjából nálam a Garmin, Tomtom, és a többi a sorrend. Megjegyzem mindegyiket kínában gyártják, tehát nagy különbség nincs köztük.
A szoftvernél én az iGO-t részesítem előnyben, a többit csak kipróbáltam. Nem mindegyik kezelőfelületét tudtam megkedvelni. Ez egyéni ízlés kérdése, ezért ebben neked kell döntened.[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
A nemrég tönkrement TomTom One navigációm helyett keresek pár napja egy olyan készüléket, amit csak navigálásra használnék főleg itthon és német nyelvű országokban. Már rengeteg típuson átrágtam magam max. 35 ezer Ft-ig:
- CNS Globe + iGO8 alapú EU térkép: kb. 32ezer Ft
- Tomtom Start 20 + Közép-kelet EU térkép: 25ezer Ft
- BluePanther Topaz Pro + NDrive EU térkép (TeleAtlas) és TopMap Magyarország térkép: 27ezer Ft
- Garmin nüvi 1250 + teljes EU City Navigator NT térkép: 33ezer FtAztán itt jön a képbe a Wayteq X960BT, amit itt a PH-n meg tudnék venni 23ezer Ft-ért iGO Primo2 szoftverrel és teljes EU-térképpel (TopMap+TeleAtlas). Ez így nagyon csábító, de tudom, hogy nem egészen "kóser" összeállítás...
Melyik legyen? Szívesen veszek bármilyen más ötletet is.
-
Pgabor79
aktív tag
Sziasztok!
IGO melyik verzióját ajánlatos rátenni a 960BT-re? Primo-val nem szimpatizáltam annyira sosem. De ha azt mondjárok hogy az jobb....
-
-
mihijo1
csendes tag
Valaki próbált már netezni rajta Defy-n keresztül? Irja le hogyan? köszi!
-
Csontikka
aktív tag
válasz
huncutka1029 #2130 üzenetére
köszi a tippet, egész jónak tűnik, kicsit keresgélek még és érzem meglesz az aranyközépút
-
huncutka1029
addikt
válasz
Csontikka #2129 üzenetére
az sem lesz olcsó,
Legjobb lenne egy eredetivel megegyező teljesítményű akksit beszerezni, és egy usb kábelt rábűvölni.
Vagy vegyél egy ilyet
Bár ez elég zúzos árban van -
Csontikka
aktív tag
válasz
huncutka1029 #2127 üzenetére
értem, akkor marad a házi barkács, köszi szépen
amúgy igen, túrára kell, sajnos 2-3 órát nem bír ki, és ritkán de akad, hogy az is kevés lenne, ezért keresek ilyen megoldást.
-
FET-MEN
veterán
nagyon megvagyunk elégedve a cuccossal. nem semmi mennyit javult a wayteq 2 év alatt
. nagyon jó lett tényleg
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok,
gondolkodom egy ilyen külső áramforráson az x690bt-hez,
próbált már valaki ilyet?Szerintetek meddig bírhatja egy ilyen külső akksiról a kütyü?
Üdv,
Csontikka(ui gondolkodom azon is hogy házilag barkácsolok egyet, mekkora töltési feszültség kell neki? Mert gépből gondolom 5V-ot kap, kocsiból meg ugye jóval többet...)
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
hello. most vettem faternak egy x960bt-t. faca a gép. a kérésem tudom hogy OFF van elvileg olyan hogy primó kamionos vezetési opcióval. valaki segítene honnan szedjem le? illetve hogyan tegyem rá?
-
zeg74
aktív tag
válasz
barbiegirl #2118 üzenetére
Nem akadozik, simán viszi.
-
snowdog
veterán
válasz
barbiegirl #2118 üzenetére
Nem fog akadozni, de Wayteq géphez nincs legális hárombetűs verzió.
-
barbiegirl
csendes tag
Xtab50-et akartam venni, de helyette ajánlottak x960bt-t a "hárombetűssel". A kérdésem, hogy szerintetek nem fog akadozni a térkép megjelenítés 800x480 felbontáson?Köszönöm
-
DM43
őstag
Ez kell hozzá
(vigyázz, mert ugyan ezen a néven olyan is van, amelyik nem jó - a csomagolására legyen ráírva, hogy jó a Wayteqhez)[ Szerkesztve ]
-
dzson1
tag
Halihó !!!
Az szeretném kérdezni ,hogy a x960bt-hez az RT 3000 TMC vevö jó-e ???????? -
kishoris
tag
válasz
gabor.keceli #2112 üzenetére
Olvass privátot!
-
snowdog
veterán
válasz
gabor.keceli #2112 üzenetére
Wayteq-hez nincs Primo, innentől warez a téma.
-
gabor.keceli
csendes tag
Sziasztok,
wayteq x960BT-n az a gondom, hogy az igo primo 1.2 kilép pár másodpercre miután elindult.Belső memóriáról megy.
Mit lehet ilyenkor csinálni?Előre is kösz a segítséget!
-
kori18t
tag
válasz
huncutka1029 #2110 üzenetére
Áááá, akkor nálam röccenés nélkül menne, nem használnék semmit navigáción kívül, abszolút hidegen hagy a sok extra dolog......
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
Azért azt te is elismered gondolom, hogy 2-3 éve még a Készülékek többsége 64Mb Ram-mal erősködödött.
Ez az Igo8 alá bőven elég volt.
Primo azért igencsak megköveteli a 128Mb hátteret.
Én is próbáltam az én 64 MB-s navimon a primot, de 400 km felett már erőforrás hiányra panaszkodva ki-ki lépegetett.
Na ott aztán RF 2 ből ki kellett radírozni jópár progit, és alkalmazást, hogy elbírjon a primoval.
Szerintem erre gondolt a kolléga.
Persze voltak akkor is erősebb PNAk, PDAk
Azokra jó most is. -
radamsky
senior tag
válasz
kori18t #2099 üzenetére
Én használom és én tényleg használom kamionos modba. Semmi baj nincs vele, és amiről nem beszélünk az is szépen fut. Nem vettem észre röccögést még körforgoba se, max tervezésbe picit lassabb mint az elöző, no de most azon az 1 percen már nem mulik, max kényelmesn addig elkészitem a kávém. Azért 2000 km-t megtervezni nem 3 másodperc
A müholdakat gyorsan megtalálja, anno lejöttem árnyékolásból (kompról), nem mentem 30 métert se, már nyavalygot hogy most forduljak majd 200 méter mulva balra
-
troooper
tag
Szevasztok!
Kis segítséget kérnék: melyik szoftverrel érdemesebb használni a drágaságot? IGO 8 v primo. Első navim, így azt is kérdezhetném melyik ajánlottabb egy kezdőnek?
-
kori18t
tag
válasz
huncutka1029 #2100 üzenetére
Ezeket szerettem volna tudni.Akkor jó lesz ez nekem.....
Nem értem az ikon pakolást, meg a POI-kat.Van egy noname gps-em iGo8-al, de soha nem pakoltam ki ikonokat, nem is tudom, hogy kell, de nincs is szükségem semmi kókusz-pókuszra.Arra használnám csak, amire kitalálták: a navigálásra és semmi más egyébre.
Köszi az infókat![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest