Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Hát srácok, nagy döntés előtt álltam, de ehhez a navihoz csatlakoztam közösségileg

x850 -es 644mhz -es procival meg x960bt hd 644mhz-es procival.. ez a kettő között gondolkodtam 4 napig
Egyszerűen nem tudtam eldönteni melyiket vegyem. 
Mivel ugyebár a kettő között annyi a különbség h x960nak nagyobb a kijelzője meg van benne bluetooth, meg transmitter.
x850be ez nincs, igazából ezeket gpsbe nem használtam sosem.
De mindezek mellett inkább 960 mellett döntöttem.
Sok jót olvastam az x850ről, de sok negatívumot is.De x960at mindenhol istenítik így ez mellett döntöttem
-
Skynet258
veterán
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
Párosítás gondolom megvolt... passz.
Esetleg próbáld a PDAnet nevű progit, bár az nálam nem működött (mármint úgy jártam ahogy most te), de lehet nálad pont az lesz a jó. 
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem is állandóan elállítja.
Hiába állítom mindíg be, visszaáll. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Mitől lehet, h az IGO folyamatosan elállítja a készülék óráját? Beállítom a pontos időt és a +1-es időzónát is, de amikor belépek és ki, folyton 2 órával kevesebbet mutat a készülék.
Köszi.
-
FET-MEN
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
az is igaz
. -
Skynet258
veterán
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
És a BlueDUN mit ír? Kapcsolódik rendesen a telefonhoz? Esetleg van még DUN kapcsolatra alternatíva a Play-en, érdemes megpróbálni más progival is.

-
-
Skynet258
veterán
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
Milyen telefonnal próbálod?
-
Jabby
őstag
TMC mennyire használható a gyakorlatban (vidék, országot járva, tehát nem Bp.)?
Vételre, adatok aktualitására, frissességére gondolok. Érdemes beruházni 6 darab ezrest egy TMC vevőre? -
FET-MEN
veterán
válasz
csaknoriss
üzenetére
amúgy jó agyári szoft mi? besírtam amikor először bekapcsoltam ezek az almás ikonok

-
Skynet258
veterán
válasz
csaknoriss
üzenetére
Pár másodpercig tartsd az ujjad az adott ikonon, majd feljön mellé egy kis 4 irányú nyíl - na akkor lehet pakolászni.
Más: kipróbáltam ma Androiddal a DUN megosztást, szépen működik.

-
csaknoriss
csendes tag
válasz
GrandeP
üzenetére
nem szeretném frissíteni (ha eddig tökéletesen ment) akkor gondolom nem az a baja.
Resetet még nem próbáltam köszönöm a tippet.A drag and drop nem működik, ha rákattintok és húzom akkor a csúszkával gördül lefele-felfele...(tehát nem tudom a menüpontokat kedvemre áthelyezgetni egymás alá-mellé-főlé-közé??)

-
GrandeP
addikt
válasz
csaknoriss
üzenetére
Pedig drag and drop.....
Amugy hard reset es/vagy firmware frissites..

-
csaknoriss
csendes tag
Sziasztok!
Hogy oldható az meg, hogy a 960bt GPS ikonja fennt van a bal felső sarokba, édesanyám megoldotta, hogy betette a többi ikon közé...és most a GPS helye üres. Visszatudom valahogy oda varázsolni a drag and drop módszer nem megy.
-
biga
őstag
válasz
huncutka1029
üzenetére
Köszi, a skin eleve így kezeli (tehát választható, hogy külső vagy belső lejátszó). Csak külsőt a készülék valamiért naviból indítva nem enged. Ha navi előtt elindítom semmi gond, megy szépen, de akkor navigálás közben nem tudom variálni, csak ha kilépek belőle.
kishori: köszi ezt kpróbálom, végül is nekem jó lenne a belső is, ha nem játszana lassítva
Egyébként miért csinálja ezt? Ez a beállítás mit állít valójában (bár ez nem teljesen tartozik ebbe a topicba, hisz ezen a készüléken úgy sem fut, csak ha már felmerült érdekelne 
-
huncutka1029
addikt
Így már más, azért hidd el van aki ide ír, és nem is ilyen készüléke van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a húzza a zenét dolog érdekes, az enyém nem csinál ilyet belső lejátszón.Kell egy olyan skin, ha lenne egy primo a navin ami nincs, amiben választható a zenelejátszó.
Vagy a sys.text ben kell megadni az elérést:
A sys.txt-be ezt ird:[musicplayer]
mp3appl="a zenelejátszó elérési útja"Az a zenelejátszó elérési útjának természetesen valós elérési utat kell tartalmazni.
Windows mappából kell betallózni.
Elviekben ilyenkor ha a belsőt indítanád, akkor is a saját SI-ben lévőt kell indítania.
-
biga
őstag
válasz
huncutka1029
üzenetére
1: a wayteq x960bt topicban vajon milyen készülékről érdeklődhetek?

2. Ez igazából érdektelen, mert nem a szoftver dobja az üzenetet, hanem a készülék, de egy primo 2.0 lenne (ha ugyebár ilyen szoftver enne ezen a készüléken, de ugyebár ilyen nem fordulhat elő, így természetesen ez pusztán elméleti kérdés
)
3: mert a szoftver belső lejátszója vacak, "húzva" játsza le az mp3-at (mintha lelassítanád). És még zajosabb is (persze ha ezt tudnám miért csinálja, az is elég lenne. 1.x-es verziónál és 920bt-nél is ilyen volt) -
biga
őstag
Hozzáértők segítségét kérném. Navigálás közben szeretném a készülék saját zenelejátszóját előhívni (ezt a navigációs szoftver engedné), de a készülék feldobja, hogy ez ilyenkor nem érhető el, lépjek ki a navigációból. Hogy tudnám ezt engedélyezni mégis (az üzenet a készüléké, ne a szoftveré!)
-
csyo
senior tag
válasz
huncutka1029
üzenetére
köszönöm

-
csyo
senior tag
sziasztok!
Szeretnék ilyet venni Angliában.
Nem tudjátok véletlenul, hogy ezt milyen néven forgalmazzák angoloknál?
Valszeg más a neve mert semmit sem találok ilyen névvel:-(semmi wayteq:-(
-
TUbus20
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen úgy befogja.
-
-
válasz
huncutka1029
üzenetére
Az előbb jöttem fel a garázsból és akartam is írni hogy működik a transmitter. Igen,jól mondod én drót nélkül próbáltam.
A lakásban jöttem rá amikor a szobarádió antennáját nekiérintettem véletlen az usb bemenethez,sőt nem is kellett érintenie,elég volt az is ha nagyon közel volt hozzá. Itt esett le,hogy csak úgy mint a mobiloknál,itt is kell egy drót(mobilnál ugye fülhallgató),hogy működjön ez a dolog. Kipróbáltam,már ha csak az adatkábel be van dugva úgy is működik.
A betolt antenna alatt azt értettem,hogy amikor töltő nélkül bénáztam a gps-el,akkor nagyon halkan úgy működött a dolog ha betoltam a kocsi antennáját.(motoros antenna). Tehát a többi rádióadó nem zavarta úgy be.
Na mindegy,én voltam a láma. Köszi a segítséget. -
huncutka1029
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem tudom, mit értesz azon, hogy be van tolva az antenna?
A transzmitter csak akkor működik, ha be van dugva az usb töltő, mert az az antennája..
Nálam teljesen jó!Próbáld meg egy egész alacsony frekire behangolni, mert máskülönben a közeli rádióadók jele elnyomhatja, bezavar.
Nálam a 88,6 -ra van belőve, a rendszer hangerő 90 %-on van, és közel azonos minőségben, hangerőn szól mint a normál rádióadások.
És navi közben is hallgathatsz zenét, amikor Esztike megszólal, szépen lekeveri a zenét, majd visszatolja a hangerőt.
Ezt nem minden PNA tudja így lekezelni.Befolyásolhatja a vételt az autó antenna elhelyezkedése, illetve,a fémgőzölt szélvédő amit csigaevő országi autókon előszeretettel használnak.

-
TUbus20
csendes tag
Hali!
Vettem egy Wayteq 960Bt hd és feltelepítettem rá egy IGO Primo2-est és nem találja meg a műholdakat. Ki tudja mit tudnék ez ellen tenni? Illet ha a sys.txt-ben átírom a felbontás úgy működhet a program? -
válasz
GrandeP
üzenetére
Tényleg lényegtelen mivel most július van.

Egyébként minden jól működik rajta kivéve az fm transmittert. Nekem korábban egyik navigációm sem tudta ezt úgy hogy nem tudom hogy más típusokon milyen lehet,de ez finoman szólva is egy kalap sz@r. Akkor lehet csak hallani a lejátszott zenét az autórádión ha be van tolva az antenna,és egészen közel teszem a gps-t a fejegységhez. És így is elég gyatrán szól. Ez másnál is így van vagy csak nálam?
-
csaknoriss
csendes tag
mennyire látható a különbség az 500mhz és a 664mhz közt? mert az 500mhz is akadás nélkül visz minden nekem amire szükségem van.
-
GrandeP
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Aprilisban meg biztos h volt 500-as... de lenyegtelen...

Akkor ezekszerint en meg igy is jo arban adtam el a majdnem masfel eves vasat... ami szervizben is jart.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kivancsi vagyok ra egy teszt erejeig, na hatha rendel valaki ilyet nalunk, aztan kiderül... erezhetö-e...
-
-
Jank
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen.
-
-
Jank
tag
Végül Szegeden vettem meg a készüléket egy számítástechnikai szaküzletben. Interneten akartam rendelni azért nézegettem többfelé, árkülönbség 1K forint de ezzel támogatom a helybeli üzletet. A gyorsaságáról.... összehasonlítási alapom csak a X820 tipus ami 500 Mhz sebességű, de csak 64 Mb op. memóriával szerelt. Hozzá képest nagyságrendi a különbség de ez nagyrészt a memória nagyságnak köszönhető.
Tisztán navigációs célokra fogom használni, az alap funkciókon kívül csak a Bluetooth kihangosítás, telefonkönyv amire szükségem van. Magán és vállalati telefont párhuzamosan
használok autóban .
Csak kíváncsiságból minden csicsát bekapcsoltam rajta de lazán vette az akadályt. A navigációs grafika folyamatos TTS Eszter sem zavarja ....... talán egy észrevétel: lassabban talál Holdat.. de nagyon jól tartja. Térképcserélő működik, pillanatok alatt átáll bármelyikre.Köszönöm a tanácsokat, ha valamilyen kérdés merül fel szívesen válaszolok.
-
huncutka1029
addikt
Ezaz!!!
Veszekedjünk, és OFF-oljuk szét atopicot!

Valahol igazat adok Snowdog -nak,
A trabant is elvisz A-ból B-be, meg a Merci is.
Ha nem találnának ki hónaponként, picit jobb, picit szebb, kütyüket, akkor ki a szar venne, vágyna mindig jobbra, nagyobbra?
Ezt hívják fogyasztói társadalomnak.
-
snowdog
veterán
válasz
GrandeP
üzenetére
EGyebkent miert draga? A kettö között aranyos a különbseg...
Arányos a különbség, csak felesleges. Ha kerékpárral is tudok munkába járni, akkor nem veszek hozzá Mercit. Lehet ezt még ragozni, csak minek?

paye
Az előző hozzászólásodból nem derült ki mit néztél, csak azt írtad a gyorsboltban nincs az új procival. Azért reagáltam rá, mert másokat megtéveszthetsz az írásoddal. -
GrandeP
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
Jo hat ennyi erövel közlekedesre is siman megfelel egy Lipicai csödör is...

Csupan csak, ha megnezed a kettöt, android ma mar szinte uralkodo cumo, jobb az eröforras kihasznalasa is, raadasul 512 ram 1 giga procival jön, tehat itt a sokak altal sirankozasra okot ado avi hd rip poresz filmeket is lejatsza majd akadozas nelkül, mindamelett masra is jo, pl rendesen csatlakozik majd a BT a az uj telokhoz, meg majd ezen is tolhatod az egri bördszöt, mert az milyen menö man!?
...EGyebkent miert draga? A kettö között aranyos a különbseg...
x960 24k körül van, X50 meg 32k körül....de ennyivel pont többet is tud...
-
snowdog
veterán
válasz
GrandeP
üzenetére
Reszemröl a wince halott rendszer, jöttt jobb es gyorsabb, ma 2012ben sztem mar elavault...
Félreértettél, nem az oprendszereket hasonlítottam össze.

Azt mondtam navigációs célra még 100 évig megfelel a WinCE (legalábbis amíg a GPS technika megmarad a jelenlegi színvonalon). Navigáláshoz meg nem kell XTab és hasonló drága cucc. Persze aki a cuccot másra is akarja használni, az vegye meg jó drágán az új csodákat.

-
GrandeP
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
Egyebkent az androidosra ki jön egy kaminonos verzio, es vege is lett a wince-s mokanak...
Jelenleg nagyker aron olyan 28k körül van...
Nem reg, nagy nehzsegek aran siekrült eladni a 960-ast 15k-ert... egy darabig el vagyok a telommal, aztan ha megy meg lentebb picit, akkor megveszem az xtabot...
Reszemröl a wince halott rendszer, jöttt jobb es gyorsabb, ma 2012ben sztem mar elavault...
-
-
H2zsolt
csendes tag
Olvasva a topikot felvetődött bennem egy kérdés. Miért kell a WinCE-t cserélni? Miért nem fejlesztik tovább? Mi jön a WinCE után? Mi lesz a PNA-k oprendszere?
-
kekjjoe
csendes tag
válasz
snowdog
üzenetére
Tisztelt snowdog! Köszönöm az ötletet.

A Berlingóban a szélvédő közepén van a vételi lyuk. Gondolom a visszapillantó tükör mögötti részt nem fémgőzölték.
Most még mozgás közben is percen belül talál műholdat és müxik rendesen.
Amúgy utálom így piszkosul, mert sok mindent kitakar, a mögöttem menő meg jól tájékozott lesz.
Jönnek is mostanában piszkosul a seggembe. Gondolom, érdeklik őket, hogy milyen műsor megy a tv-n.
Biztos nem a hőségtől zápult be az agyuk és próbálnak letolni az útról. 
De hát mindent ne akarjon az ember.
-
Jank
tag
Megvásároltam a 960 HD készüléket a 664 Mhz sebességű változatot. Eddigi benyomásaim:
Gps progi telepítése és beüzemelése probléma mentes, a speedcam adatbázis kibontása meglepően gyors, a készülék késlekedés nélkül hajtja végre az utasításokat. Nagyon gyorsan áll fel a rendszer.
Motorola Defy és Blackberry telefonokkal minden akadály nélkül kommunikált, telefonkönyv , hívások hiba nélkül.
Műholdat pillanatok alatt talált.
Frissíteni nem kellett mert a legutóbbi software verziót tartalmazza. Internetes böngésző az Opera mini, de ezt nem próbáltam.
Az érintő képernyő érzékenysége teljesen megfelelő.( Ettől féltem legjobban mert több problémáról is olvastam az előzményekben.) Fényerő, hang erőteljesebb mint az eddigi készülékemnek.
Stabilitásról holnap győződhetek meg .. -
snowdog
veterán
válasz
Lamix1982
üzenetére
Ezt a témát legfeljebb körülírhatjuk, mert a kérdést ahogy feltett nagyon warez. Hivatalosan Wayteq gépen nem mehet iGO, egyik változat sem. Hogy honnan lehet feltört verziót letölteni, itt ugyancsak tíltott téma. A fórum alapelvei: [link]
Tehát ha valahonnan szerzel egy iGO-t akkor arra figyelj, hogy a felbontása megfeleljen a gépedének. Mivel HD gondolom 800x480. Ha szerencséd van, akkor egyből működni fog, ha nem akkor a sys.txt-ben a gépednek megfelelően pár útvonalat módosítani kell. Ebben a fórumban ez a maximum ami erről elmondható.
-
Lamix1982
csendes tag
Helló! Pár napja vettem egy WayteQ x960BT HD-t és szeretnék rá Igo8-at rakni de nem tudok. Hogyan lehet rajta életrekelteni? Ez előtt N770Bt-m volt ami tökéletesen müködött csak a mini usb csatija tönkrement. Honnan tudok letölteni Igo8-at? És mit kell átírni rajta hogy elinduljon?
-
snowdog
veterán
Nem valószínű hogy csak marketing, bár ki tudja. El tudom képzelni, hogy valóban nagyobb sebességgel ketyeg az új proci. Azt ugyebár tudjuk hogy a dual core azt jelenti az egyik mag maga a proci, a másik meg a videó megjelenítő. Ha magasabb az órajel, akkor a megjelenítés is nyilván gördülékenyebb. De hogy ezt mondjuk az iGO kitudja-e használni azt már nem tudom. De részemről ez az egész csak találgatás.
Ha lehet választani, akkor mindenképpen a magasabb órajelűt vedd meg.
-
Jank
tag
Esetleg csak marketing fogás lenne?
A wayteq honlapján is már ezt a nagyobb sebességű procit jelzik a specifikációban.... -
Jank
tag
válasz
huncutka1029
üzenetére
http://www.speedshop.hu/kategoriak/navigacio/kijelzomeret-szerint/5-colos/oldal_2.html
de más helyeken is található...... esetleg ez a 20 % plusz sebesség javít a nagyobb felbontás megjelenítésében? -
Jank
tag
Wayteq 960 HD készülék vásárlását tervezem. A kérdésem az ,hogy a kínálatokban két processzor sebességgel találom ezt a modelt. 500 mhz és 664 mhz . Melyik a valós érték?
Esetleg mindkettő létezik? -
Jabby
őstag
P2-ből ki lehet nyerni az útitervet, hogy nyomtatásra alkalmas legyen?
-
snowdog
veterán
válasz
csaknoriss
üzenetére
Igen, de ott a speedcam adatbázissal vigyázni kell. Van ahol tíltott a használata, és akár a gépet is elvehetik miatta. Akkor is, ha a speedcam adatbázis nem volt aktív, csak a gépen volt. Ezt ellenőrízheti a rendőr. Gondolom tudja hogyan kell.

-
biga
őstag
válasz
csaknoriss
üzenetére
Miért lenne másképp?
-
snowdog
veterán
válasz
pikkpakk9
üzenetére
Igen, illegális. Ha csak használod semmi bajod nem lesz belőle. De természetesen terméktámogatás sem jár hozzá.

Persze ha elkezded terjeszteni, az már büntetőjogi kategória. És ugyan így tílos úgy eladnod a gépet, hogy azt mondod az árban a Primo is benne van. Az már büntetendő.
-
pikkpakk9
csendes tag
Helló!
Ha egy ilyen gépet használok igo primo2-vel akkor az illegálisnak minősül? Ha igen és meglátják akkor mi a bűntetés? stbstb...
Persze ez csak elmélet, nem azzal használom.

Ha tudtok valamit mondani rá kérlek tegyétek meg.
Köszi.
-
biga
őstag
válasz
FET-MEN
üzenetére
Szerintem valóban versenyképes a nagyobb nevekkel a wayteq, de azok mellett meg a szoftver szól. A wayteq főleg igo-val (lenne)erős, de olyan meg ugyebár nem létezik

Egyébként ha agyonütnek sem értem miért nem éri meg az NNG-nek kiadni egy legálisan megvehető PND verziót (bármilyen öreg a WinCE erre ég tökéletes). Szerintem a Sygic példája mutatja, hogy ez egy létező rés és lenne még rá kereslet (ez csak akarat kérdése lenne, plusz fejlesztést ugyebár nem igényelne
) -
biga
őstag
válasz
snowdog
üzenetére
Ez csak egy poén
De részben neked is igazad van. De még ezen kívül temérdek olyan szervezet lehet a világon, amit ez a négy betű jelez. Szerintem egyértelmű vol, hogy itt most meteorológiáról volt szó, de valójában a hétköznapokban az omsz jellemzően és hagyományosan a mentősöket jelöli, bár véletlenül a meteorológusoknak is ez a rövidítése (ez azért lehet, mert a mentőszolgálat régebbi).Régebben a honlapjuk is www.omsz.hu volt, gondolom pont a félreértések miatt lett www.mentok.hu.
De ez a poén ennyit szót nem ér

-
FET-MEN
veterán
válasz
Carpesz
üzenetére
akkor mondom 250 eurós garmin-hoz tudom hasoníltani. volt egy mio c250-esünk. apám átült más kamionjába azzal ment szlovákba. ki volt akadva hogy az tudta a kamionos progikat. egyik haverja mondha hogy neki wayteq van kamionos térképpel és nagyon jó, nameg olcsó. na a garmin hoz képest, anyaghasználat egyformán jó, szoftver wayteq 1:0 ra leveri, már csak az ár miatt is, nameg a jel vevő, 3 szor olyan gyorsan talál jelet a wayteq és pontosságban is érezhető
-
Carpesz
csendes tag
Üdv!
Igen,kipróbálni szeretném az időjárás funkciót,egyszerűen kiváncsiságból.Miért ne?
Szélvédőm szerencsére van,azon ki is szoktam nézni..))))))
Amúgy teljesen elégedett vagyok a készülékkel,igaz összehasonlítási alapom nincs,mivel ez az első cuccom.De....szerintem nem is kell nekem más,mert ahogy kedves "szakértők" már írták navigáláshoz kell.Amúgy zozo skin van fent...
-
snowdog
veterán
Monitornál a nagyobb felbontás kisebb ikonokat, betűket eredményez azonos méret mellett.
Itt is így van. Nem javasolom a nagyobb felbontást. Most éppen két működő gépem van, mindkettő 5 "-os. Az egyik 480x272 a másik 800x480 pixel felbontású. A 800x480-on mindent rosszabbul látok. A TC-t szinte nem is tudom kezelni, olyan aprók az ikonok, és a felíratok. Ezért vissza is tértem a 480x272-es felbontású géphez.
A heccelődéssel meg ne foglalkozz. Akinek még jó a szeme, az nem is érti miről írtál. Én értem.

-
kishoris
tag
Amióta egyfajta hobbivá nőtte ki magát nálam a navigáció és módosítgatom a GjAk skineket azóta tapasztalom igazán, hogy mennyire eltérőek az igények. Lehetetlen mindenki számára megfelelőt készíteni. Nem is ez a lényeg, találkoztam olyannal aki csak és kizárólag képpel navigál...
Gondolhatod, hogy mennyire kikerekedtek a szemeim. Vajon addig ki figyeli az utat? -
biga
őstag
válasz
kishoris
üzenetére
Egy jó navinál a legritkább esetben kell ránézni a kijelzőre. Esetleg segít a hárombetűsnél is, ha valamelyik skinnél a lehető legrészletesebbre állítjátok a navigálást és bekapcsoljátok a nagy nyilakat (ahol a képernyő közepére kirak egy jó nagy nyilat a következő irányról. Ez is ér annyit, mint +2" sztem (ha nem többet)
Ja lehet nem neked volt a probléma, de mindegy, gondolom az illetékes is olvassa

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem könnyű döntés volt az tény
Mind a kettőhöz húzott a szivem, viszont ezt mindenki jobbnak mondja
a faca felbontás sokat látszik rajta
Esetleg próbáld a PDAnet nevű progit, bár az nálam nem működött (mármint úgy jártam ahogy most te), de lehet nálad pont az lesz a jó.
.

Mondjuk sokáig nem nézegetem őket úgyse.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lakásban jöttem rá amikor a szobarádió antennáját nekiérintettem véletlen az usb bemenethez,sőt nem is kellett érintenie,elég volt az is ha nagyon közel volt hozzá. Itt esett le,hogy csak úgy mint a mobiloknál,itt is kell egy drót(mobilnál ugye fülhallgató),hogy működjön ez a dolog. Kipróbáltam,már ha csak az adatkábel be van dugva úgy is működik.

Jönnek is mostanában piszkosul a seggembe. Gondolom, érdeklik őket, hogy milyen műsor megy a tv-n.
)