Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor_01
senior tag
válasz
mr_ricsi #3801 üzenetére
Ezzel csak pont az a probléma, hogy, ahogy írtad, egy jó minőségű USB kábel kell.
Ha találtál, szólj. Én már vagy fél tucatot kipróbáltam, mindegyiknek nagy volt az ellenállása, így szépen lecsökken a töltőfesz.
A tabletekhez-telefonokhoz adott kábelek viszonylag jók ilyen szempontból. De amik külön kaphatók, csapnivalók. -
tamas810
csendes tag
válasz
mr_ricsi #3711 üzenetére
Az ELM portnál csak COM 1,2,4,6,7 van és az utolsó sor ami tök üres. Ezek gondolom USB portok. A HBD leírását is átnyálaztam, de semmi extra nincs benne. Egyesek szerint mivel a x960bt nem támogatja a SPP-t (Serial Port Profile) ezért nem csatlakozik, viszont a HBD leírás utolsó oldalán írja a fejlesztő, hogy nincs is rá szükség. Tény viszont, hogy a telefonon lévő HBD port beállítása úgy kezdődik, hogy btspp:// (Gyanítom, hogy ez a BlueToothSerialPortProfile rövidítése.)
Folyamat, ahogy csináltam, hátha én böktem el valamit.
1.Bluetooth
2. Keresés
3. Klikk az OBDII eszközre. (Ekkor zöldre vált a felirat)
4. Nem párosítom (hiszen nem is lehet), klikk a jobb felső sarokba. (Bezárom.)
5. Klikk a jobb felsőbe ismét. (Kilépek a Bluetooth-ból.)
6. Klikk Explorer
7. My Device
8. ResidentFlash
9. Hobdrive
10. HOBD.exe
11. Screens/Settings/OBD-II Port Settings
12. Bluetooth Update
13. ELM Port Name legördít és csodálkozik, hogy nem nyert. -
tamas810
csendes tag
-
-
kekjjoe
csendes tag
válasz
mr_ricsi #3284 üzenetére
Gondolom, annak, aki eddig még nem használt semmit, vagy a termékkel nincs tapasztalata.
És szeretne olyat választani, ami időt álló.
Sajna, én is olyan vagyok már, hogy többször körbe totyogok egy megoldást, mire rámerek bólintani.
Teljesen meg tudom érteni azokat, akik ugyanígy tesznek.Amúgy piszkosul örülök a hozzászólásaiknak, mert téged, titeket is hallok ilyenkor és már megérte.
-
hojos
aktív tag
válasz
mr_ricsi #3088 üzenetére
Szia.
Köszönöm a jelzést.
Itt van a javítás.
Kitömörítés után a fájlokat be kell másolni az SI. mobilenavigator mappába, az azonos fájlokat felül kell írni.Jelezz vissza légyszíves, hogy rendben van-e.
Üdv.
Hojos
-
mr_ricsi
veterán
válasz
mr_ricsi #3013 üzenetére
Szuper ez a Hojos-féle SI!
A hobDrive-nál így működik a háttérbe küldés is. Próbáltam már, hogy az MP3, a Hobrdrive és a Navi szoftver futott egyidőben. (Az első kettő a háttérben.) Belefértek a memóriába. Majd menet közben is megnézem, hogy a Navi progi nem lassul-e le ettől túlságosan.Na, de mire az SI állandó fagyásainak a megoldását megtaláltam, addigra többszáz újabb fehér hajszálam keletkezett.
Másik újabb fejlemény, hogy 78056 km-nél takoltam, ekkor nulláztam a hobdrive-ot is.
Aztán a következő tankolásnál a kocsi órája 78629 km-t mutatott, a hobdrive 79625-öt. A tankolt mannyiség a kút szerint 28,89 liter, a hobdrive pedig 28,97 l-nyi elfogyasztott üzemanyagot mutatott.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz
mr_ricsi #3055 üzenetére
Mert amit linkeltél képet, az az x850 képernyője.
Érdekes amit írsz, mert én innen másoltam ki a képet: http://wayteq.eu/write/default/files/manuals/x960BT_manual_HU.pdf
Persze ettől én még hiszek neked.
Ellenőrizni nem tudom, mert ezek közül nekem egyik sincs.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz
mr_ricsi #3030 üzenetére
Igazad van, félreértettem a kérdést. Most bekapcsoltam a gépemet, és látom miről van szó.
Kikapcsoláskor nekem sem jelenik meg, egy pillanat alatt elsötétül a képernyő (bár nekem 920BT van, lehet hogy azon másképpen van, mint a 960BT-n).
Betöltő kép csere [link]
1. A kép formátuma: PC bitmap 800 x 480 x 24 legyen.
2. Mentsd el a képet LogoPF05.bmp néven.
3. Másold át az SD gyökérbe.
4. Kapcsold ki, majd be a gépet (ne csak alvó módba tedd, ezt én teszem hozzá).
5. Távolítsd el az SD kártyát (illetve töröld le róla a LogoPF05.bmp fájlt, ezt megint én tettem hozzá).(#2504 snowdog). [link]
Az eredeti kép itt található, ha valakinek szüksége lenne rá. [link][ Szerkesztve ]
-
mr_ricsi
veterán
válasz
mr_ricsi #2913 üzenetére
Találtam egy progit a Neten, amelynek ez a verziója a működés jeleit mutatja a navin:
Ezzel a kiolvasóval elvileg képes lenne a kocsi adatait lekérni a motorvezérléstől, és abból sok szép adatot megjeleníteni.
Csak az a probléma, hogy ehhez "bluetooth virtual serial port" kapcsolat kellene, viszont -úgy tűnik- a navi csak "microsoft DUN"-t tud.Nincs-e valami mód, hogy a kapcsolódás módját változtatni lehessen? Kellene valami BT manager a wCE felületre, vagy nincs-e olyan SI ami tartalmaz saját BT managert? Esetleg tudja-e valaki, hogy milyen BT chip van ebben a naviban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest