- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
-
torokb
csendes tag
Sziasztok! A Wayteq-x960bt-hez keresek TMC vevőt. Itt korábban az RTA-3000 TMC-t javasolták, Gyurci pedig jelezte, hogy ebből két típus van, vigyázni! Ám már nem forgalmazzák ezeket. A kérdés lényege: milyen TMC-t? És ha valaki biztatna, vagy lebeszélne, mert ismeri a TMC szolgáltatás minőségét, az jó lenne. Üdv.
-
snowdog
veterán
válasz
orbanka #3191 üzenetére
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy ide milyen értékeket kell beírni, talán ha helyes értékeket adok itt meg, akkor jól működne a WayteQ GPS????
Nem oldja meg a problémádat, mert attól csak az függ, hogy egyáltalán működik a GPS vevő, vagy sem. Nálad működik. Írhatsz oda bármit, a jelenség megmarad. Akkor érthetőbben fogalmazok, bár próbáltam elkerülni. Egy hibás feltört verziód van, cseréld le egy másikra.
-
hojos
aktív tag
-
orbanka
csendes tag
Sziasztok,
ismét kérdeznék a WayteQ X960Bt és iGO-val kapcsolatban.
Írta Snowdog, hogy :
"Nyilvánvalóan a GPS adatok feldolgozásával van probléma."
A sys.txt-be a [gps] részbe beírtam a port és baud értékeket, egy fórum alapján.
Nem lehet, hogy ezzel van a probléma, mert a gps jel cammog a kocsi mögött, lemarad!
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy ide milyen értékeket kell beírni, talán ha helyes értékeket adok itt meg, akkor jól működne a WayteQ GPS???? -
oszy
veterán
Srácok! az x960bt nem akar gps jelet találni a rIGOval!
ennyire sokáig tart az első indítás?
-
-
orbanka
csendes tag
Sziasztok,
feltettem a Wayteq X950 HD GPS-emre egy iGO Primo-t. Leteszteltem párszor, de azt tapasztalatam, hogy a program cammog a kocsi után. Azaz: már réges rég lefordultam például a főútról jobbra, és már 300-400 métert mentem a fordulás után, de az iGO még mindig azt mutatja, mintha a főuton mennék, szóval nem én követem a navigációt, hanem ő engem.
Tudtok erről valamit? Volt már valakinek hasonló problémája? Mi lehet a gond? A GPS vevő hibás, és javítani kell, vagy az iGO-val van baj???? -
fil
őstag
Szerintem ,annak ellenére ,hogy már nem garis ,de - igazolhatóan - legális Sygic-el lett vásárolva a szervíz fog segíteni egy vásárláskori Sygik verzióval. Másrészt nézd meg ,hogy a belső drive-ján (resident flash) nincs-e (nem maradt-e) fönt. Úgy tudom a "gyárilag" telepítettet oda teszik...
-
snowdog
veterán
Az elérési útból semmi sem derül ki, ugyanis bármilyen navigációs, vagy egyéb program futhat abból a mappából, azon a néven. Nyilván mindenki sejti milyen program lehetett, de itt csak azt mondhatjuk vegyetek rá egy legális Sigyc-et, és azt tegyétek az SD-re [link]. Ugyanis más népszerű navi program legálisan nem futtatható a gépen.
-
stigma
addikt
Hi, van egy Wayteq x960BT-s navi amit ismerősöm adott mert a GPS program nem indul el. Mint kiderült , most néztem meghalt az SD kártya, nem látja a navi + Windows sem.
Fontos lenne hogy a navi-n fusson a navigációs program, nevét ne kérdezed, de gondolom az eléréséből illetően az alábbi: \SDMMC\MobileNavigator\MobilNav..valami ennyit látok belőle sajnos.Működő másik SD-re mit másoljak fel, hogy működjön a program?
Esetleg mi mást ajánltok rá mint navigációs program?Segítséget előre is köszönöm!
-
relaxx88
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap használtuk utazás közben, rendesen működött is, aztán mikor megálltunk az egyik városban kikapcsooltam majd visszakapcsoltam, akkor már nem indult el ha a GPSt inditottam, Elkezdi tölteni a Sygic-et majd (bekapcsolni bekapcsolt menü bejött addig nem volt gond semmi) kiirja hogy "Illegal operation report" mi lehet vele a probléma?
Köszi a segitséget!
-
snowdog
veterán
válasz
bacardi1989 #3172 üzenetére
Akkor mi volt a kérdés? Talán hogy melyik tranzisztor, IC, ellenállás, kondenzátor romlott el benne?
-
bacardi1989
csendes tag
köszönöm a hozzászólást.Ezt magamtól is tudtam.
-
snowdog
veterán
válasz
bacardi1989 #3170 üzenetére
Elromlott, szervizben talán tudnak rajta segíteni.
-
bacardi1989
csendes tag
Wayteq x960bt típusú navigációs készülékem meghibásodott.
Szóval az említett készülék a tegnapi napon menet közben lefagyott.Akkor újra indítottam,de csak többszöri próbálkozásra tudtam belépni a menüjébe.Nagy nehezen sikerült elindítani a igo szoftvert rajta de azt is csak többszöri újra indítással.Folyton becsikozodott a képernyő.Elindultunk megint de folyamatosan lefagyott.Utoljára amikor lefagyott épp mondat közben volt és sípolt addig amíg újra nem indítottam.Bekapcsolni nem tudom.Viszont ha felrakom tölteni akkor meg folyamatosan ki be kapcsol.Mi lehet a baja?
-
Heavyrain
őstag
Másik probléma. Mostmár hiába indul el,egyszerűen nem talál semmilyen jelet a GPS. (fél óráig próbálgattam,szabadég alatt,házaktól távol,gyári beállítások visszaállítása is volt.)
Lehet,hogy a sys.txt-be kéne beírni valamit,mert ott jelenleg csak [debug],[interface],[other],[warning],[sound] és [rawdisplay] van,de semmi más,ami a Gps jelére utalna.
Ha valaki tudna segíteni,akár privátban is,azt nagyon megköszönném. -
Heavyrain
őstag
GPS téren nagyon kezdő vagyok,viszont minap vettem egy Wayteq 960BT-t.
Memóriakártyára fel is másoltam az iGO v8.3.5.231128-at,indítási helyet is beálítottam,el is indul,bejön egy kép egy autóról (gondolom töltőképernyő) majd visszalép az egész a menübe.....
Hogy lehetne megoldani,hogy működjön,mert pár napon belül már fontos lenne a használata. -
snowdog
veterán
válasz
orbanka #3164 üzenetére
Nem fog menni. A Mitac PDA volt, a Wayteq meg PNA. Nem azonos az oprendszerük. Ez az egyik ok. A másik, hogy ha legális a program, akkor másolással nem ad működő másodpéldányt.
További rossz hír hogy sem másolással, sem telepítéssel nem tudod a Wayteq-en használni. És a 2006-os olyan régi verzió, hogy már térképfrissítést sem adnak ki hozzá.
-
orbanka
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni:
most vettem egy WayteQ X960BT navigációs készüléket, navigációs szoftver és térkép nélkül. Van egy régi iGO 2006-os programom, amit anno megvásároltam.Hogyan kell rá feltelepíteni? Pontosan hova mit kell felmásolni, mert annyit csináltam már, hogy az USB kábellel összekötöttem a készüleket a számítógépemmel, és a megjelenő logikai meghajtóra rámásoltam ugyanazt, ami az SD kártyámon volt. Ez az SD kártya egy régi Mitac Mio PDA-ban volt benne. Most nem tudom, mit kell csinálni, mert PNA-m még sosem volt. -
Doky1988
senior tag
Sziasztok! :-)
Nemrégiben vettem egy Wayteq x960BT készüléket, ám nekem űgy tűnik mintha szaggatna a Primo rajta, ugyebár van benne FM Transmitter is, illetve Primoba van beépített zenelejátszó, ám ha szól a zene akkor mintha mégjobban szaggatna. Pedig azt mondta mindenki hogy x960BT nagyon jó navi, megvagyok teljesen elégedve vele, de azért furcsállom hogy milyen tuti kis készülék és szaggat rajta egy iGO Primo 2.4 ? iGO8 -ba nincs zenelejátszó ugye? Belső memórián van a Primo is, és az MP3 is. Épület is ki van kapcsolva, domborzat is, meg a 3D látványosságok is, sőt az épületeket mivel nem használom be se másolgattam a buildingba, teljesen alap primo van fenn, nem moddolt, stb..
Vélemények/ötletek?
-
stigma
addikt
Hi. 2 gyors kérdésem lenne, napokban, vagy max 1 hét múlva kapok 1 960Bt-s navit amivel 2 bajom lesz.
1. Nemrég egy utazás alkalmával befagyott és azóta a navi befagy, nem igazán lehet használni.Erre kéne valami Reset megoldás vagy valami amivel életre kelthető.
2. Nem tudta a program nevét megmondani mi van rajta , csak annyit szeretne , hogy frissítsem a navigációs rendszert a készüléken.Ti mit ajánltok mit tegyek fel neki? Elvileg memóriakártya van a gépben 2-4GB-os.Segítséget előre is köszönöm!
-
snowdog
veterán
Úgy érted a gép bekapcsolása után automatikusan elindul a kalkulátor? Az rendben működik? Mert ha igen, akkor valaki a kalkulátor programot adta meg az automatikus indításnál, és abban az esetben így is kell működnie. Viszont a kalkulátor bezárásakor vissza kellene térnie a főmenübe.
Esetleg nyomjál neki egy reset-et, hátha megoldja (persze ez az automatikus indítást nem fogja törölni). Ha nem találod a reset gombot, akkor meg kapcsold ki teljesen a gépet. Ne csak alvó módba tedd!
Ha semmi sem segít, akkor marad a ROM frissítés, vagy a szerviz.
-
kelix
csendes tag
Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni !
Teljesen kezdő vagyok ezen a téren .
Van nálam egy ilyen készülék és bekapcsoláskor csak annyit csinál hogy előjön a Calculátor felülete .
Semmire nem reagál, semmi funkciót nem lehet rajta működtetni . Csak kikpacsolni
köszönettel !
üdv. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Tegnapi napon jövök vissza BP-re és a 960bt navimra egyszer csak ránézek Érdnél és függőleges csíkok vannak csak a kijelzőn.
Kikapcsolni nem tudtam, így reset lett a vége. Bekapcsolni nem lehetett.
Otthon hálózati töltőre dugtam és megjelent a kezdő képernyő kép, de kb 3 mp. múlva ismét becsíkozódik a kijelző szép színes csíkokkal.
Tapasztalt már valaki ilyet? Szerintem szerviz lesz belőle.
Köszönöm! -
Gyick
őstag
hi!
A wayteq 960-hoz adnak usb kábelt?Régen összedugtam a géppel de már nem emlékszem hogy mivel kötöttem össze,a dobozban meg nem találom csak a szivargyüjtó töltöt. -
barrasz
aktív tag
válasz
huncutka1029 #3155 üzenetére
Köszönöm a válaszod és a javaslatot erre nem is gondoltunk.
Egyébként a telefonjával egyelőre nincs probléma. -
huncutka1029
addikt
válasz
barrasz #3150 üzenetére
a gps működését nem biztos hogy befolyásolja, de a belső memóriát, a memória kártyát és a kijelzőt tuti kinyírja! Mágnes nem barátja az elektronikának
Azért elég tekintélyes súlya van a készüléknek, és a rázkodást is el kell viselnie, tehát jó erős mágnes kell hozzá sok gausz erővel......talán ha valami erős árnyékoló/ szigetelő mezőt tudsz beiktatni a tartó ésa készülék közé, az megvédi az elektronikát., viszont nem lesz gps vétel
Azért megnézném a telefon kijelzője, és elektronikája meddig húzza?ha minden áron me akar szabadulni a tartóktól akkor ezt tudnám ajánlani
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. Azzal a problémával fordulok hozzátok, vettem ma egy x960BT-t navi nélkül. rátettem az igo 8 at, de nem ismeri fel. Tudnátok ebben segíteni? Esetleg egy működő navi link? Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest