- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Akkor félre érettük egymást, meg nem vettem, mert remegett, viszont kölcsönkértem 1 x920bt-t többször is, használtam navigálásra is, amivel nem volt semmi baj leszámítva, hogy párszor félrenyomott keresésnél (ami azért lehet zavaró, főleg ha nem álló autóban kell új címet beállítani). Úgyhogy nem a levegőbe beszélek mikor leírtam a véleményem. Főleg a WayteQ-ről, amiért nem minősítik hibának.
-
BullZeye
veterán
Azt melyik HSZ-ben olvastad, hogy nem használom? Most már érdekel a dolog
Az egy dolog, hogy venni nem vettem, de volt ismerősöm aki belenyúlt a jóba, ezért is vagyok mérges, mert tőle kérem kölcsön heti rendszerességgelDe azért örülök, hogy ennyire tudtok ti is mindent
Írtam is, hogy használtam x820 és x920-at egyaránt
nem is keveset.
-
BullZeye
veterán
Az autó pedig arra van, hogy könnyedén eljuss A pontból B-be, viszont ha az ülés kényelmetlen, mert a rúgók kiállnak és nyomja a hátad és max 50el tud menni egy elektronikai hiba miatt, mert leszabályozza a motort a fedélzeti számítógép, és emellett valamiért 20 litert fogyaszt 100on, akkor te sem vagy megelégedve, és szeretnéd, hogy javítsák/cseréljék, és mindezt joggal teszed. Viszont ilyen lehetőséget a WayteQ nem ad, úgyhogy tényleg nincs miről beszélni.
-
MoRiCKaXXL
tag
Egyet kell értenem! Megvettem, 2 nap múlva bevállaltam vele egy 600km-es utat, ajtótól ajtóig tökéletesen elnavigált hiba nélkül!
Ha nem olvasom el a topicot, soha az életbe nem kerestem volna meg mi ez a remegés amiről itt beszéltek és most hogy tudom, megnéztem és még igy sem zavaró. Akkor jön elő, ha nem olyanra használod a navit, amire való.
Najó, egy helyen aláirom hogy érezni, de előtte betudtam a proginak: amikor ujjal tologatod a térképet, talán akkor érezni hogy nem 100% pontos, de ott egyből tolja az ember tovább az ujját, korrigálva a dolgot, igy megint csak nem zavaró.Nem a gyártó fizetett embere vagyok, hanem egy elégedett felhasználó!
-
BullZeye
veterán
Akkor te hihetetlenül szerencsés vagy azzal, mert ahogy megnéztem őket annó és kipróbáltam, szinte azonnal le is írtam tapasztalataimat, nem emlékezetből, hanem tárgyilagosan, a hüvelykujjam 2cm széles (most megmértem én is tolómérővel
), és 2 fajta kilengése volt annak a 4 készüléknek.
Az egyik egy általános 2-4 miliméteres kilengés ami folyamatos remegés volt. És minden 5-6. kilengés pedig egy szélesebb sugarú körben volt, ami mint írtam 9-10 miliméter volt, kb fele a hüvelykujjamnak, mivel más nem volt nálam, mint írtam is, csak így tudtam megnézniHa csak pillanatokra is volt csak 9-10 miliméter, az akkor is 9-10 miliméter, és akkor sem olyan, mint amilyennek lennie kell, és amilyen eredetileg volt az x920bt, mert ott helyben egy hibátlan készülékhez tudtam hasonlítani, egymás mellé téve őket.
És részemről én is lezártam ezt, mert a WayteQ szerint nem hibás, ahhoz képest elég sok embert zavar, én nem vettem meg, mert engem mikor kipróbáltam idegesített. Remélem x950bt már jobb lesz
-
BullZeye
veterán
Nem értem, hogy mi különbség van aközött, hogy te megvetted a "hibásat", én pedig a boltban nyúztam megvétel előtt 10 percig 4 x920bt-t O.o természetesen a kezemben (máshogy is lehet?). Tolómérő vagy vonalzó nem volt nálam, így tized milliméterre pontosan nem tudom megmondani, viszont 9-10 milimétert simán ugráltak jobbra és balra azok. O.o és ez Július végén volt.
De persze ha te már fizettél érte, és 1 van a tulajdonodban, akkor biztos jobban tudod, hogy én mit láttam
-
blt.62
őstag
Szintén kedves Társ!
Használtan vettem a navigációt és már rajta volt az a fajta program ami itt nem mondható ki.Mivel ez az első navigációm,honnan kellene tudnom hogy mi lehet rajta és mi nem. De tudomásul vettem,hogy itt nem kérdezek ezentúl arról a programról.
DE a másik kérdésemre azért válaszolhatnál,ha te is ezt a navigációs gépet használod. -
csiporka
csendes tag
yep! persze van még mit kipróbálgatnom. felraktam rá pl. egy filmet avi-ban pár száz megás, az szaggatott, de kipróbálom majd konvertálva is. egyébként erről volt már szó? még egy kérdés: használom az fm transzmittert, és ha mondjuk itthon akarok valamit a 920-al babrálni, nem adja a hangot vissza. már úgy értem, hogy a gép saját hangját nem tudom visszahozni, csak az fm-el megy. van valami recept erre? vagy addig így marad süketen-némán amíg az fm transzmitter használat ki van pipálva, függetlenűl attól, hogy tényleg rádiózom-e, vagy sem?
-
orbitalion
tag
Ha jól követtem a gyorsan forgó eseményeket, akkor a szerviz követi az eseményeket, és lája, hogy sokunknak hibás. Én csak hirtelen 6-ot tudok, de lehet, hogy nem jól számolom, és azt sem szabad elfelejteni, hogy ők sem találtak jót, mert akkor kicserélték volna nekem! Tehát tudják, hogy ez a hiba általános jelenleg,.
-
csiporka
csendes tag
Egyetértek col sorstárssal... Én is csak azután vettem észre ezt a remegést, hogy itt felmerült. Engem sem zavar, én specko jedno kb. hetente 1x böködöm a hangerőszabályzót ottan. Főleg azok után nem idegesít, hogy az 1. készülék amit kihozott a futár nem vett gps jelet (3 napig kint volt velem és nélkülem a réteken), aztán visszavittem, az új már az üzletben (10 emeletes ház földszintjén) látott 7 holdat, ami mű... De persze nem vagyunk egyformák és ez így van jól
-
BullZeye
veterán
Sajna nekem alacsony a tolerancia küszöböm az ilyen dolgok terén. Nem is szeretek az ilyen dolgok miatt használtan venni ilyet. És ha veszek, akkor olyat szeretnék venni, ami tökéletesen működik. Olyan mintha Új autót venne az ember, de már van rajta pár karc az oldalán, mert gyártás közben valaki meghúzta véletlenül...
Tapasztaltam, mert kezemben volt már ilyen készülék és használtam is, így tudom, hogy milyen így használni. Igaz ami a kezemben volt, ott a térkép szoftvernél is, ha mozgattam akkor remegett
én ilyet nem szeretnék.
-
orbitalion
tag
A saját ROM-omat tettem fel, és előjött ez a bejegyzés. Ez nem verziótól függ, de majd kiderül, ha megtalálom az okot!
Közben frissült a ROM frissítés leírásával az oldalam. Jó olvasást! Kérem, ha van kérdés tegyétek fel, hogy bővíthessem a válaszokat! Olyan kérdések azért itt már ne legyenek, hogy mi az a totalcommander!
-
BullZeye
veterán
És fólia van a tiéden? Nem karcolódik össze a képernyője?
Nekem spec Samsung s5230 mobiltelefonom van, és még mielőtt megvettem volna már kellett fóliát venni rá, mert jóformán ha csak hozzáért a ruhád, már hajszálkarcos lett...a telefon hátulja meg olyan, ha lerakod az asztalra, akkor tuti azonnal karcos lesz ... -
blt.62
őstag
Köszi szépen. Az az igazság,hogy bele untam abba,hogy telefonos navigációt használjak.Most adtam el az omnia2-m,mert kikészített a navigációja. Írtó nehezen(volt,hogy 1óra) talált jelet,állandóan elvesztette a jelet,mindig újra tervezett,mondott olyanokat,hogy "forduljon balra" és nem is volt ott leágazás. Pontatlan volt.
Most állítgattam be az enyémet,de csak 1 magyar férfi és 1 magyar női hang van rajta.Azt hittem lesz több is,de gondolom az a navigációs program bűne.
A kijelző fényerejét és a kontrasztot lehet állítani rajta? -
blt.62
őstag
Köszi!
Nincs rajta,de nem gond mert van külön kihangosítóm. Most haza felé kipróbáltam,navigált is a kijelzőn gyönyörűen,de hang nem volt semmi. Ez valami beállítási gond?
Ui: Valamilyen keményebb műanyag szerű tok létezik hozzá? Már hogy amikor nem használom,és el kell tennem,védje valami.(mondjuk ha boltba megyek akkor el kell rakni,mert rögtön feltörik érte a kocsit.) És azért jobb a keményebb tok,mert ha véletlenül ráraknak valamit akkor csak jobban védi a kijelzőt mint egy síma bőrtok.
Egyébként te meg vagy elégedve vele? Gondolom attól,hogy az enyém nem blooth-os még ugyan olyan jó. -
orbitalion
tag
Köszönöm!
Ha bármilyen kérdés felmerülne az infók olvasása közben, tegyétek fel itt, és én vagy itt, vagy ha nem fér bele, akkor ott próbálok válaszolni az írás kibővítésével, illetve újabb cikkel. Jelenleg egy nagyobb lélegzetű íráson dolgozom, hamarosan felteszem. Témája, WinCE-be való kilépő gomb készítése a gyári menügombok mellé. Szó esik majd a mentésekről, regeditről, PC programokról stb. Ha ez kész, akkor megírom a ROM frissítést... Csak győzzétek kivárni!
Ha helyesírási hibát láttok, nyugodtan írjatok egy levelet! Köszi! -
orbitalion
tag
-
BullZeye
veterán
Ugyanannyira lehet SW hiba, mint az a tény, hogy az árából fakadóan picit megpróbáltak spórolni az alapanyagon (jó félévvel a bevezető széria után), és mondjuk egy gyengébb minőségű érintőképernyőt raktak bele, mondván hülyegyereknek az is jó!
(#2392) g.gergo :
Akkor örülj neki, a hiba az, hogy az érintőképernyőt hiába kalibrálod, az nem lesz jobb, egyszerűen ha nyomod akkor remeg ott. Ezt a legjobban egy egyszerű Volume Controlnál lehet megnézni, húzd 50%ra és hagyd ott nyomva a ceruzát, ha az úgy mozog ahogy te is a ceruzát húzod, és álló helyzetben az is áll, akkor téged nem érint. Ha viszont álló helyzetben jobbra-balra ugrál az a kis pötty (csúszka) akkor te is a hibás szériából kaptál. Ez egy új dolog, régebbieken nem volt ez,m ert tényleg úgy mentem a boltba, hogy az egyik kezemben ott volt egy fél éves 920bt, másikban pedig az új amit magamnak vettem volna. Az üzletben azt mondta a srác, hogy látott már ilyet, de csak 1-t és meglepődött, hogy 3ból 3 szar volt, le is szedte a "raktáron" szócskát a webshopról, és küldte vissza gyártónak. -
-
col
addikt
El is felejtettem..
A gyorsboltos 5 éves SPEED gari dolgot leírni a napellenző esetében. Megkérdeztem és igazából egzakt választ nem kaptam
Az volt a lényege, hogy ha meghibásodik, akkor 5 éven belül garancia van rá.
Kérdeztem: "Ha pl. törik a rögzítőkar az garancia esemény?"
Erre határozottan azt a választ kaptam: "Hááááát.. az nem, azaz nem nagyon... vagyis.. izé.. talán, illetve majd elbírálják".
Szóval értitek, ha pl. valami áramköri hiba keletkezik a napellenzőben, akkor garanciás, egyébként meg a túró tudja. De a végső válasz az volt, hogy be kell vinni és majd eldöntik -
ultima62
tag
-
ultima62
tag
De mi van, ha pont a szükséges odapillantáskor nem lehet látni rajt semmit?
Persze ez elméleti kérdés... Hosszabb ideig kell nézni, hogy látszódjon is valami, ami akár komolyabb következményekkel is járhat.
Volt a kollégának ilyen - hasonló. A hátsó hajlított rögzítő karok pillanatok alatt letörtek. :-(
Nekem speciel nem hiányzik! -
Hun_Bela
csendes tag
Azért köszi szépen, lépek akkor tovább, itt meg nézegetem, hogy jön e válasz.
Amúgy volt szó a kihangosításról, azt leírták, hogy nemhajlandó fm en kihangosítani, ami rendben is van, az én problémám az automatikus visszaálláskor jön be, azon a ponton amikor leteszem a telefont, utánna gyönyörűen visszakapcsolja a zenét, szerintema filmet is, + navi hangját is, ez zsír, de az FM behal.
Lehet, csak türelmesebbnek kellene lennem.
Még énis játszok mayd vele egy nem sietős munkanapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest