Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • col

    addikt

    válasz modzso2 #2231 üzenetére

    A kijelzőnek van egy nagyon kellemes tulajdonsága. Van benne beépített fényérzékelő, ami a külső fényviszonyokhoz állítja a kijelző fényerejét. Természetesen a közvetlenül ráeső napfényt nem tudja kompenzálni, de általában jól olvasható, látható a kijelző. Nekem eddig jónak tűnik.
    Az aksija is elég erős és jól bírja, de azzal sem okozol gondot, ha nem lemerített állapotban töltöd újra, tekintettel arra, hogy ez már LIon aksi és nincs memória effekt, illetve jól bírja a rátöltést.
    Szerintem töltés nélkül is pár órát kibír, szóval motoron sem igazán okozna gondot, ha előtte teljesen feltöltöd. Lehet az usb kábelével tölteni, de bármilyen gps-hez való (5V kimeneti fesz és kb 2A terhelhetőségű) töltő megfelel. Olyan 2 ezer forint körüli áron már kapsz ilyet.
    Navigációs szoftver a gyári hivatalos a Sygic, ami szintén nem rossz, de természetesen vannak jobbak, illetve használhatóbbak. :))
    A Sygic Lite hang nélküli navigációval már 3 ezer forint körül, a Sygic Drive 12 ezer forint éves díjjal teljes Európa lefedettséggel kapható.
    Az egyéb navigációs szoftverek ügyében és azok telepíthetőségéről itt nem nagyon "illik" beszélni.... :)
    Hivatalosan és legálisan a Sygic használható hozzá...

    Szerintem jó vétel, nem hiszem, hogy csalódnál benne.

    [ Szerkesztve ]

    Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)

Új hozzászólás Aktív témák