- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Én is pont ezt neheztelem. Mit lehet kezdeni egy mütyűrrel?! Még egy 4,3" is kicsi. 5..7" PDA meg egyszerűen nincs. Pedig egy 1G-s procival szerelt 5"-os 800x480-asra akár egy normális Windows is felmehetne... Persze az másik kérdés, hogy 100ezer körüli ár nekem nem érné meg. Akkor inkább laptop, az meg van...
-
BullZeye
veterán
Ezen izélek, hogy mostanában jön a WinCE 7 ugye. Azt vajon erre is fel lehet pakolni, vagy csak súlyos keresgélések árán, egy moddolt ki tudja honnan valót?
Mert ugye ez nem olyan mint a WinMobile, bár ott is hardver specifikusan lehet csak megfelelőt felrakni, csak úgy akármit nem :\Áh mind1, nem filózom ezen, lesz ahogy lesz, végülis ez csak egy GPS, nem egy PDA...
-
ABE
őstag
Már ne is haragudj, de hol látsz te itt ellenkampányt? Leírtam, hogy utánanéztem, és tényleg igazatok van, hogy személyes átvétel esetén is él a 8 napos elállási jog, mivel maga a webshopos rendelés és a visszaigazolás már szerződéskötésnek számít (ezt tudtam rosszul korábban). Mindezek mellett megírtam azt is, hogy furcsának tartom a dolgot, de ezzel aztán kapálózhatnék végtelenségig (mondjuk eszem ágában sincs), mert ettől még nem változna meg a jogszabály. Részemről az előző hozzászólással befejeztem a témát, nem is kellett volna reagálnod, mert le lett zárva a dolog.
-
snowdog
veterán
Újonnan vetted?
Az komoly, ha ajánlották hozzá a boltban az IGO-tEzen még csodálkozol?
Gondolom nem olvastad ezt a cikket:
"Megtévedt navigációs szoftverek
... ...Négy város számítástechnikai szaküzleteit járták végig a napokban a helyi vámhivatalok munkatársai. A vizitelés eredményes volt, hiszen több mint negyvenmillió forint értékben találtak kalózszoftvereket. A tapasztaltak alapján a Microsoft termékek után a Nav N Go navigációs szoftverei a legtöbbet hamisított programok....
A vámosok tapasztalatok alapján a leggyakrabban másolt termékek továbbra is a Microsoft operációs rendszerei és irodai alkalmazásai, a „kalóztoplista” második helyén pedig a Nav N Go navigációs szoftverei állnak. Az ellenőrzések során egy üzlet kivételével mindenhol találtak tört iGO navigációs szoftvereket, boltonként átlagosan egy tucat hamis Nav N Go programra bukkantak.
A legkeresettebb kalózszoftverek a Windows XP, Windows 7 és Offi ce 2003 és 2007, míg a Nav N Go legnépszerűbb terméke továbbra is a Nav N Go iGO 8. A „leggazdagabb” tört iGO navigációgyűjteményt egy jászberényi és egy gyöngyösi cég birtokolta." -
orbitalion
tag
Igazad van, a touchsreen a hibás, ez tuti! Úgy tűnik talán kényelmesebb nekik pihentetni, és nem csinálni semmit...
Azt hiszem én is veszek egy touch-ot és beszerelem! A jótállás úgy tűnik nem sokat jelent errefelé. Mostanában sok játékot és egyéb más programot próbáltam ki, és szinte mindegyikben zavaró tényező az ugrálás. Van amelyiket e miatt nem lehet használni. Egyre jobban nem érdekel, hogy nem erre találták ki ezt a kütyüt. Kicsit kezdek zabos lenni a szervizre. Nem tudom nem szégyenlik-e magukat, hogy itt szépen kitárgyaljuk mennyire tehetetlenek az ügyben, miközben egy amatör megoldotta a problémát! Szakmailag és egyéb vonatkozásban is enyhén szólva gáz! -
BullZeye
veterán
Ha jól sejtem, akkor csak az érintőképernyő-t kell cserélni. Az pedig egy pár 100 forintos tétel, hisz csak az érintőképernyőért felelős műanyag felső részt (LCD nélkül) cserélik. De mintha olvastam volna, hogy össze van ragasztva, de itt írta valaki, hogy 4500Ftért LCD+érintőt cseréltek neki, és tökéletesen működik.
4500 Ft-ért ha cserélték gari nélkül, akkor az olyan 1500 Ft kb a szerviznek. De megoldják, hogy LCD-t ne kelljen
-
BullZeye
veterán
Tudtommal az SDnek semmi köze nincs az USB szabványhoz.
Ha jóminőségű az a micro SD kártya, azaz legalább Class6, vagy nagyobb, akkor 99% hogy gyorsabban fog róla futni minden alkalmazás, és kevesebbet gondolkozik rajta a GPS. Mert Class6nál minimum 6 megabájt írási sebesség, és átlag 10 mega olvasási sebesség a garantált, de ennél általába 20-30%al több szokott lenni, azaz 10/15 megabájt/s.
-
BullZeye
veterán
Én szurkolok
de mint kiderült Wayteq nem minősíti ezt hibának, mivel nem befolyásolja a készülék működőképességét. Valamilyen szinten igazuk van...
Bár érdekelne, mit szólnának, ha egy új autót úgy adna át nekik a kereskedés, hogy kulccsal/csavarhúzóval összebarmolták a fényezést. Az autó működik, csak van egy kis szépséghibája ... ahogy a GPSnek is.De legalább korrektek, és szimpatikusak nagyon, főleg hogy válaszolnak, és legalább foglalkoznak a dologgal. Sajna majdnem minden üzlet kifogyott ebből, úgyhogy még jó 2 hét mire nekem meglesz -.- és szerintem akkor is ugrálós lesz ... lehet körül kéne néznem a többi készülék között ...
Az kimaradt, hogy jó magyar szokáshoz híven, ha kevés van, az árát 26król felvitték 31-33k-ra sok helyen
még ott is, ahol jól tudják, hogy nem tökéletes, és ugrál. Ez azért a mentalitás
-
ultima62
tag
Játszogattam én vele. Szerintem a billentyűzettel nem volt gond. Most nincs itt nálam, de majd egy hosszabb szöveggel is kipróbálom. De még pici rezgésnek sem volt nyoma sem!
Én oda rakom a tartalék ceruzát - ami nem annyira hegyes - és ott tartok egy microSD to USB adaptert egy másik kártyával. Ezek elég laposak, simán elférnek.
-
ultima62
tag
Akkor én leszek a harmadik!
DE - nem szeretném több hétre nélkülözni, nincs időm foglalkozni vele, ráadásul nem is bp-i vagyok, tehát az odajuttatás és elhozás is problémát jelent. Így megvárom, mi lesz. Érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele.
Plusz - a gari lejártáig nyugodtan várhatok. Az is jó lesz, ha a gari vége felé kapok egy újat! :-) -
BullZeye
veterán
Vagy mondjuk ha 1 évig nem lép be az illető, akkor törlődjön az accountja :\ btw Vasárnap leszek 1000 napos !
(#2691) col
Figyeli, de csak annyira, hogy korlátoz...Talált már valaki aki most akar venni olyan raktárkészletet itthon, ahol hibátlan x920bt-t árulnak? :S
-
orbitalion
tag
Ehhez annyit, mármint, hogy összekevertek veled, hogy én nem is voltam ott, mert nem én vittem vissza és hoztam el. A másik, hogy ezek szerint nem tudják, hogy melyik sorozatszámú készüléket javítják.
De ha megfordítom, és azt hitték te vagy én, akkor még egy pirospontot érdemelnek a 10 pont mellé, hogy ilyen rendesek voltak és nem hívták ki rád a yardot!
De én sem mondhatok semmit, mert simán kicserélték volna, ha lett volna mire. A pénzt is visszakaptam volna a forgalmazótól, akitől vettem, de én döntöttem úgy, hogy megtartom és együttélek a hibájával. Eddig nem bántam meg, mert baromi jó időtöltés vele foglalkozni, PDA-t varázsolni belőle.
A garanciáról annyit, hogy a frissítés után, amit a saját ROM mentésemmel végeztem, bitre egyforma lett a memória a gépben, az előzővel. Így elég nehéz lenne verziókülönbséget, vagy frissítés nyomokat találni. De ahogy elnézem nem is keresnék. Én kb. 10x frissítettem, hogy minden tapasztalatot le tudjak írni, hogy aki nekiáll, sikerüljön neki és ne csináljon plusz munkát a szerviznek!
Azzal én is egyetértek és már írtam is erről, hogy ha ROM frissítés közben tönkretesszük a gépet, az bizony nem garanciális hiba! Eszembe se jutna érvényesítésért kiáltozni ilyen esetben.
A ROM frissítés nagyon egyszerű mutatvány és szerintem veszélytelen, de ha semmi okunk nincs arra hogy frissítsünk, akkor ne tegyük kedvtelésből!
A remegést ROM frissítéssel(legalább is a jelenleg közkézen forgó ROM-okkal) nem lehet megszüntetni, más okot meg nem látok, hacsak valaki "játék" közben nem rondít bele a regisztrációba, vagy az RF2-be, esetleg betesz egy rossz fájlt az autostartba stb. De ez megint nem garanciális hiba, és itt nem a ROM frissítésről beszélek, hanem eleve az eltolásról.Én is várom, hogy talán lesz megoldás, mert ez a hullám, amit a remegés keltett nem tesz jót a WayteQ hírének. Nekik is érdekük, hogy megoldják a problémát, ha nem akarnak piacot veszíteni. Nem szabad lebecsülni az internet erejét, én ha bármit venni akarok, első dolgom megnézni mit írnak róla a fórumokon!
Szóval remélem hamarosan csupa jót tudunk majd írni kedvenc készülékünkről!Elnézést a litániáért, de jól elszaladt a fórum...
-
Tonyk
veterán
-
col
addikt
orbitalion kezdeményezése alapján lehetne közösen is a WayteQ felé jelezni, hogy hányan is rendelkezünk ilyen remegős készülékkel. (akár zavar, akár nem). Így ők is pontosabb képet kaphatnának a hiba mértékéről és a javítás igényéről. Szerintem ha már ennyire pozitívan állnak a dologhoz, legyünk benne partnerek
Fenyegetős "kollegát" meg felejtsük.. ez eddig sem volt itt jellemző, és jó lenne, ha ő is visszavenne az oktalan és felesleges - ráadásul a WayteQ álláspontját nem is annyira korrekten tükröző - "magánvéleményéből"....
-
rene0619
aktív tag
Nem beszéltünk telefonon...
És teljesen mindegy melyik tűz közelében vagyok ha vagyok egyáltalán...a lényeg: nem kell feleslegesen a tüzet szítani itt a nem garanciális beavatkozások terén...! Mert mindennek a végére lehet járni...garancia tekintetében is.
Nem drága a készülék, úgyhogy végülis mindenki szórakozhat a trükközéssel, ahogy szeretne...! Sok sikert hozzá -
Tonyk
veterán
Köszönjük DMG az információt.
ROM frissítés simán elképzelhető hogy van nyilvántartásuk, de az is simán, hogy csak blöff. Bár spec. igazából pont engem nem fenyeget ez kérdés
10/10-es korrektségről (bár nagyon szép dolog ez) meg annyit, hogy ha már ennyire tisztában vannak a hiba jelenségével, és ennyire képben vannak a fórumokat illetőleg, akkor már rég jelenti kellet volna a gyárnak, mert nem 2 napja beszél itt róla orbitalioni és még jópár kolléga. -
BullZeye
veterán
Áh korrektek voltak ám, 1 órán belül válaszolt a Wayteq Europa KFT.
Azt mondták, mivel a készülék alapszoftverében ilyen funkció nincs és ehhez szükséges gyártói segédprogram sem áll rendelkezésre, így ez a lehetőség nem támogatott. Ilyen beavatkozás a garancia elvesztésével is jár, mivel a készülék szoftverébe történő beavatkozásnak minősül. Saját felelősségére elvégezhetem a módosításokat, de nem minősíthetik legálisnak a változtatást! De azt se mondta, hogy illegális lenne...Magyarul mindenki saját felelősségére babráljon, és vagy észreveszik, vagy nem.
De mint írtam, tapasztalataim alapján, nem veszik észre az ilyet, vagy ha igen, nem foglalkoznak vele, mert nem érdekük szívózni veled. Maximum akkor, ha bizonyítottan az a változtatás tette tönkre. De bizonyítsa be ... legalábbis samsung szervízben ezt mondta annó az ipse
-
BullZeye
veterán
Eddigi tapasztalataim alapján amik így FW / ROM frissítést illeti. Mindenhol erősen mondják, hogy gari vesztéssel jár, és hogy ha tönkre megy drága megjavítani. Na ez igaz, de az esetek 99.99%ában egyszerűen szarnak rá. Nekik a gyártó fizet, így nekik nem éri meg szívózni veled, hisz végérvényben sok múlik a hozzá állásukon, hogy legközelebb mit és kitől veszel.
s5230-nál volt olyan, hogy valaki az FW frissítés miatt tette tönkre a telóját, mert kínai FW-t rakott rá, be se lehetett kapcsolni, de bevitte szervizbe azt mondta nem megy, telefonálás közben tönkrement és nem érti mi a baj. Ők mosolyogtak egyet, és megjavították (pedig komplett panelt kellett cserélni).
Úgyhogy egy a lényeg, ne tedd tönkre a telót, és ne rakj fel minden jött ment faluvégi ROM-ot, így nem lesz belőle problémád.
De kérdésedre a válasz, sehogy se tudják megmondani, hisz ugyanazok az adatok vannak rajta, mint voltak. És egy ilyen olcsó készüléknél kétlem, hogy komolyabb védelmet iktatnának bele, hogy logolja, hogy te mikor mit telepítesz és törölsz róla O.o
-
snowdog
veterán
A jobb üzletekben erre azt a megoldást találták ki, hogy a legnépszerűbb termékekből van mintadarab. Azt mindenki kedvére nyomogathatja. Ha valakinek megtetszik, akkor kifizeti, kibontja, akár már ott az üzletben, és ha az nem úgy működik, mint a kirakott mintadarab, máris reklamálhat. Ugyanis három napon belül a hibás terméket ki kell(ene) cserélniük, csak ezt követően jöhet szóba a szervíz.
-
Tonyk
veterán
Jogilag ide vagy oda, gondolom Te sem szeretnél megvásárolni olyan terméket, ami már ki volt bontogatva. Szeretnék eladni ők is a beszerzett terméket, nem csak kibontogatni.
Ettől függetlenül az igény jogos. Olyan terméknél ahol nem kell zacskót vágni, matricát szakítani (bár a garjegy miatt így is úgy is bontani kell), ott nem értem én sem miért nem engedik. -
ultima62
tag
Nekem is volt pár esetem. Nagyon nem szeretem, ha hülyének néznek! Nagyon bánt, ha nem úgy bánnak velem, ahogy azt elvárom. Már pedig a vevő a király! Aki fizet, az diktál!
Ha nem, nem szabad tűrni. Ráadásul mindezt névvel tettem... Választ is kaptam. Mindent megoldottak, még elnézést is kértek... -
Beleczkil
tag
Nem hinném, hogy túlzottan "háklis" lennél.
Én is úgy vagyok a dologgal, ha Én kifizetem az árát a terméknek vagy szolgáltatásnak pontosan és becsülettel, akkor a minimum, hogy a termék vagy a szolgáltatás is 100 %-os legyen.Igen is ki kell állni az érdekeinkért, ha az jogos. Valóban érdemes a Fogy. Véd. telefonszámát magunknál tartani, igen hatásos tud lenni amikor ott helyben elkezd az ember telefonálni és kérni kell ilyenkor egy hivatalos jegyzőkönyvet amiben az általuk elmondott dolgokat leírják. Rögtön meggondolják mit mondanak.
Off kezd
Ellenpéldának tudom felhozni a Ford alkatrészekkel foglalkozó Cr.....x bolthálózatot, még ha nem egyértelmű a hiba akkor is felkínálják a cserét vagy a levásárlás lehetőségét, hisz a vevőkből élnek. Tőlük lenne mit tanulnia nagyon sok boltnak és szolgáltatónak, hogy miként kell a vevőket megbecsülni.
Off vége
Bocs a hosszú dumáért és nem reklámozni akarom a fenti céget.
-
orbitalion
tag
És hogy maradjunk a témánál, inkább azt írom le, miért jobb a többinél a 920, illetve mi hiányzik a konkurenciákból. Van amelyikekben egy rész jobb, de más része lerontja az összképet.
Na akkor, elsőként az LCD mérete. 5" se nem kicsi, se nem nagy. Elfér a zsebben éppen, vagy nem túl órmótlan az oldaladon, de elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen guvasztani a szemed. Emellett a kijelző technológiája fejlett, tükröződésmentes, és a becsapódó fényt belülről veri vissza, amitől a kép napsütésben jobban látható, mint a nem "transzflektív" kijelzőknél. A CNS ellen ez szólt elsősorban, holott az 800x480-as, csak éppen nem látni.
A következő a BT és az FM, bár ez utóbbi engen nem érdekel, mert kábelen hallgatom majd. A BT-nál sokban nincs lehetőség netezni, itt megoldható! Aztán a gyári telefonkönyv, bár van olyan telefon, amivel nem működik, de ez fw frissítéssel szerintem idővel megoldódik.
Aztán a memória. Kevésben van 128M! Legtöbb 64, ami alig enged alkalmazást futtatni, és memória hibával kifagy!
Nem nagyon van olyan hibája, mint pl. a töltés befejezésekori dugókihúzási lefagyás(ala cns).
A támogatása is jó, be lehet szerezni hozzá ROM tartalmat, mert nem tiltja le a gyártó, és a skin-ek is rengeteg verzióban, szerkesztési segítségekkel, fórumokkal léteznek.Mi az ehhez képest, hogy kicsit remeg a kurzor. Sajnos nem lehet feljegyzéseket írni, és rajzolni, valamint néha másik gombot nyomok meg, ami a legtöbb esetben nem gáz, de pl. a regisztry-ben azért inkább a PC-n keresztül túrkálok, holott a TotalcommanderCE-ben is van ilyen lehetőség és kénylemesebb lenne sokszor, mint csatlakoztatni. Jó ilyen feladat nem sűrűn van, oké...
Az akkuról nem is esett szó, ennél tovább egy PNA-sem bírja, ez ténykérdés. Persze a cserélhető akkus pédányok az más tészta, de akor én meg külső akkupackról(10..24V közötti bármilyen feszültségről) használom az autóstöltővel, ha ez kellene, pl. kiránduláskor.
Azt is említhetem, hogy sok PNA nem támogatja az ActiveSynk módot(második nyomós okom a CNS dobására)
Hangerő! Ennek megfelelően nagy hangszórója van, kevés PNA gyártó foglalkozik ezzel a nem elhanyagolható kérdéssel.
Más típus esetében se csak a gyári adatokat nézd, hanem olvass fórumokat, minden kiderül hamar...
Sajnos azt kell mondjam, hogy ha nem lenne ez a touchscreen hibája, tökéletes lenne.
Lehet, hogy pont ezért fogom megszeretni... Lehet, hogy neked is bele kéne törődni, és lehet, hogy egyszer még meg is fog oldódni a probléma!
-
orbitalion
tag
Persze, én szétkapnám zokszó nélkül, csak van rajta egy zárjegy, amit lehetetlen sérülés nélkül leszedni. Nem vállalom be, hogy ha esetleg más baja esik, ne legyen jótállás.
Ez szerintem típushiba, és nem minősíti a többi részét. Az egész készüléket egy kicsit igen, de ez más kérdés, mivel nem sokan akarják PDA-nak használni(vagy tévedek?), így őket nem nagyon zavarja, bár engem a 3betűs naviban és a gyári média lejátszóknál is baromira zavar a hangerő beállításoknál.
-
snowdog
veterán
És hiába mondják azt, hogy nincs baja, 3 napon belül vittem vissza, ott helyben kötelesek lettek volna felajánlani a pénzvisszafizetést, csak gondoltam adok neki egy esélyt a szervízben.
Nem biztos, hogy kötelesek. Nekem is volt egy ilyen esetem. Vettem egy N800-ast, amiről még aznap kiderült, hogy gyári hibás (a helyszínen nem próbáltam ki, csak otthon). De nem adták vissza azonnal a pénzt, azt mondták ilyenkor is joguk van megvizsgálni a készüléket (48 órán belül). Nagy veszekedések árán egy hét múlva visszakaptam a pénzemet. Annak ellenére, hogy elsőre felajánlották a cserét. Nekem az is megfelelt volna, ha a készülék hibátlan, de amit kihoztak a raktárból ugyan olyan hibás volt mint az enyém (ekkor már ott helyben kipróbáltattam velük). Ennek ellenére huzakodtak a visszafizetéssel.
Itt is írtam róla: [link] pl. (#404) (#406) snowdog
-
orbitalion
tag
DMG!
Nincs jó hírem. Visszakaptam ugyanúgy ahogy elvittem. Megnyugtattak, hogy kipróbáltak 4 újat, állítólag 820-st is, és mind ugrál. Megnyugodtam...A baj az, hogy nem találok jobbat, ezért ezzel kell élnem, vagy saját magamnak kell megjavítanom, mert ez szerintem nem szoftveres hiba, hanem analog...
-
szpeter74
csendes tag
Már erre is gondoltam. Beépítettem egy mini rádiót a sisakomba (nem kevés melóval), de az FM transmitter ilyen szempontból megbízhatatlannak bizonyult. Szél rázkódás közben nagyon rossz minőségben vette az adást, zene pedig élvezhetetlen volt. Ráadásul komoly problémát jelent a frekvencia változás is, mert ami itthon épp jó, az Marokkóban pont nem. Folyton hangolgatni meg nagyon macerás.
A zene váltós sceen az nagyot segítene rajtam, majd akkor megpróbálom alaposabban végignézni a fórumot. Köszi a tippet!!!
„Türelmes vagyok, majd ha letelt a két hét, de akkor könyörtelen leszek.” ezt nem értem…
A szerviz persze megnézte, bedugta egy USB-vel a számítógépbe: „Hát ez tölt” majd visszaadta. Nyilván a számítógépem nekem is tölt nyugalmi állapotban. Ha egy motoron teszelte volna, neki sem működött volna.
Egyébként tök véletlen, de a motor szervízbe az egyik srácnak is pont ilyen készüléke van, és ő is pont most vitte vissza neki ugyanezzel a problémával. Valószínű típus hiba.
-
orbitalion
tag
Én holnap kapom vissza(vagy holnapután). Állítólag szoftvert cserélnek. A fő kérdés, hogy frissítik, azaz a gyárral felvették a kapcsolatot és javították a programhibát, vagy korábbi verziót tesznek rá, amivel nem produkálja a hibát. Kiderül majd, ha megkaptam. Jelenleg állítólag tesztelik. Nem tudom mit jelent ez, miután 10 másodperc alatt megmondom, hogy jó-e vagy sem, de legyen...
Te nem érdeklődsz egyébkén? -
col
addikt
Végül is igazad van, kinek-kinek ízlése szerint
A telefonomban is van média lejátszó, azon is nézhetnék filmet, de én inkább mégis az alaprendeltetésének megfelelően telefonálásra használom.
Ahogy a PNA-t is navigálásra használom elsősorban (Nomen est omen: PNA - personal navigation assistant {hordozható navigációs asszisztens} )Bocs az ugratásért
-
col
addikt
Szerintem a helyzethez és az árához, technológiához képest jó és megbízható készülék. A képernyő "csillogásával", tükröződésével nem nagyon lehet mit kezdeni. A LED technológia meg valszeg pont az érték-ár arányát rontaná és nem lenne már ilyen áron eladható.
A fólia szerintem csak annyiban változtatna, hogy csak a kijelző láthatósága csökkenne, mivel a fóliarétegen keresztül a meglevő fényereje már talán kevés lenne és az sem biztos, hogy a tükröződést megoldaná.
Szerintem ennyi "hibája" elnézhető. -
Tonyk
veterán
Itt a dual core nem úgy dual core. Ha jól emléxem azért dual, mert egy chip-en belül van a proci és a GPS vevő.
http://www.sirf.com/products/multifunction4e.html
Szóval marketing. Jól cseng a dual core az Intel miatt.WIN CE Core-ról meg olyan emlékeim vannak, hogy nem lehet elérhetővé tenni a végfelhasználó számára. Ezért még akár illegális is lehet. (Mondjuk ezzel úgy vagyok, hogy nehogy megmondják már hogyan használjam , amit egyszer kifizettem.)
-
orbitalion
tag
Igen, egy file, de ha feldobod rá, majd egy program miatt lefekszik a gép, akkor látszani fog, hogy nem a gyári skinből használtad, így a szerviz nem vállalja a jótállást. Egyébként elég annyi a PNA lefektetéséhez, hogy beteszel egy programot autostartba, és az a program nem indul. Ezért az autostartot én kerülöm, bármilyen kényelmesnek is tűnik.
A Win felület letiltása üzleti kérdés. Egy PDA 3x, 4x ennyibe kerül, kisebb képernyővel. Az N800 nem 25e...
-
orbitalion
tag
Illegális, de nem veszik le a fejed, legfeljebb a jótállást veszítheted.
Korlátozott, de szinte minden fontos alkalmazás fut.
A Paint -al lehet írást is tárolni képként, de csak akkor, ha jó a touchsreen(nem úgy, mint nekem). Szövegszerkesztők vannak, telepíthetők(gyakorlatilag másolásról van szó, nem telepítésről, a legtöbb esetben.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest