- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Használtan vettem a navigációt és már rajta volt az a fajta program ami itt nem mondható ki.Mivel ez az első navigációm,honnan kellene tudnom hogy mi lehet rajta és mi nem.
Mondjuk elolvashattad volna a legelső hozzászólást, nem sokat kell keresgélni, ott van a topik elején.
"EZEN A GÉPEN NEM FUT IGO. SEM AMIGO, SEM PRIMO. AZ EZZEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKET KÜLÖN KOMMENTÁR NÉLKÜL TÖRÖLJÜK, KÖVETKEZŐ ESETBEN AZ ILLETŐ TILTÁSRA KERÜL WAREZ MIATT.
[ Módosította: Bog ]"Gondolom ez elég egyértelmű. És persze a Moderátor írta.
Viszont a gép megnevezése nélkül magáról a programról itt kérdezhetsz [link]
-
orbitalion
tag
Én úgy gondolom, hogy a por mindenképpen mattá teszi egy idő után, bármivel nyomod, ezért javaslom vegyél fóliát és cseréld ki a gyárit, ami nagyon puha és könnyen mattul. Ilyenkor a rávetődő fényben alig látható a kép. Jó fóliával sokáig nem lesz gond, és lehet cserélni, nem egy nagy összeg... Egyébként nem nagy a különbség.
-
Stirlitz
senior tag
No, akkor gyorsan Neked és DMG-nek: nem vagyok újonc, bár kifejezetten kevés h.sz.-em van, mivel nem vagyok h.sz. vadász. Trollkodni sem szoktam, humorosnak szántam a 3D-t ne tudjon mondatott (melyet valóban sztereó 3D-ként kellett volna írnom, mivel valóban arra gondoltam, DMG helyesen javított), mea culpa ha félreértetted. Bár pont azért mertem leírni, mert én is hasonlóképpen gondolom mint te, és most idézek is akkor: "Szerintem ez a topik arról szól,hogy mindenki elmondhassa a véleményét anélkül hogy félni e kellene,hogy pár "újonc" gúnyolódjon."
És tudod ezzel is egyett értek és szintén idéznék is akkor: De nem gond mindenütt vannak ilyenek mint ti,meg kell szoknunk,ennyi.
"
És nem mellesleg, egy újonc vette a poént, Te nem. És itt be is fejeztem a témát, nem érdekel tovább.
-
-
col
addikt
Természetesen mindenkinek más és más az elvárása. Vannak vele apró gondok, de egyik sem olyan az én szememben, ami rontaná az értékét. Szerintem jó, gyors, megbízható és határozottan kellemes készülék, jó-pár extra funkcióval. A GPS része kifejezetten csúcs és gyors, érzékeny és precíz. A készülék hw része is, a processzor, memória mennyisége szintén. Én nagyon nem bántam meg, hogy emellett döntöttem. Remélem hosszú ideig megelégedésemre lesz
Használd te is egészséggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest