- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottesz
aktív tag
válasz
orbitalion #3050 üzenetére
920BT Legfrissebb Rom melyik?Honnan lehet letölteni?Érdemes feltenni?
-
biga
őstag
válasz
orbitalion #3235 üzenetére
Nekem ugyan ez a ROM verzió van. Semmi hiba. Ezt leszámítva van bármi haszna lecserélni rajta a ROM-ot? Mármint bármi új vagy más van benne, vagy csak ilyesmi hibákat javít?
-
ultima62
tag
válasz
orbitalion #3270 üzenetére
Amíg nem tudtam, hogy KONKRÉTAN mit is keressek, nekem sem tűnt fel!
-
gorkmc
tag
válasz
orbitalion #3265 üzenetére
Az FM transmitter ki nem kapcsolás engem is érdekelne. Ha nem szól zene és pl. sztrádán mész eseménytelenül, akkor bizony kikapcsol a transmitter és lehet hallgatni a sistergést. Vagy percenként böködni a képernyőt. :-)
Valószínűleg ez is "feature" és nem hiba. De jó lenne megoldást találni rá. -
runner 125
nagyúr
válasz
orbitalion #3251 üzenetére
Mohabát soha nem próbáltam, nekem egy sima férfi hang beszél.
-
col
addikt
válasz
orbitalion #3251 üzenetére
Így van, nekem is bájos női hang mondja mindig, hogy "Túl gyorsan mész!"... és ez a női hang nem a feleségem hangja mellettem, bár néha kánonban mondják
-
runner 125
nagyúr
válasz
orbitalion #3235 üzenetére
Nah, úgy csináltam én is. Abszolút nem mozgott semerre.
-
runner 125
nagyúr
válasz
orbitalion #3224 üzenetére
..egy apró észrevétel csak; ugye a kérdésedet úgy gondolod, h előtte az "Auto háttérfény" pipát kiveszed nem?
-
Jabby
őstag
válasz
orbitalion #3224 üzenetére
Kipróbáltam, semmi gond vele
ROM Ver: PA06.1011M6680CQ.7.22
Software Ver: V3.6.E10.04.26 -
col
addikt
válasz
orbitalion #3225 üzenetére
De úgy nem nagy kunszt véleményt mondani, ha ismered és használod is
Az az igazi, ha enélkül mondjuk meg a "frankót" -
ultima62
tag
válasz
orbitalion #3216 üzenetére
Az ElektroDoki-ra céloztál?
-
Jabby
őstag
válasz
orbitalion #3209 üzenetére
Buherálás alatt WinCE progik használatát érted?
Mely program(ok)nál lehet zavaró, vagy használhatatlan?
PDA-mat szeretném kiváltani, csak GPS-t, Russat, Navitelt, e-book olvasót, s pár matek (függvény ábrázoló) alkalmazást használok rajta. -
runner 125
nagyúr
válasz
orbitalion #3182 üzenetére
Megtettem.
Semmit, a kurzor narancssárgán ott marad egy helyben.
-
Jabby
őstag
válasz
orbitalion #3198 üzenetére
Ezt a remegést minden X920 produkálja? Már új korában is?
Nekem holnap hozza a futár, mire számítsak? -
ultima62
tag
válasz
orbitalion #3198 üzenetére
Én kivülről annyit láttam, hogy új a kijelző. Persze lehet, hogy mást is cseréltek benne. A doboza a gyári számmal az maradt, az biztos...
-
Jabby
őstag
válasz
orbitalion #3194 üzenetére
És már nem sípol?
Szerviz? -
The Man
csendes tag
válasz
orbitalion #3167 üzenetére
Szia amit küldtél mappástól felmásoltam az sd-re,a total commanderrel megkerestem az exe-fájl-t,de amint elindítom "program error" felirattal leáll és ki is lép belőle.Már arra is gondoltam hogy a rednight skin-nel lehet baj,de mivel símán felment és minden más működik rendesen nem hiszem hogy az a baj.
-
The Man
csendes tag
válasz
orbitalion #3163 üzenetére
Szia privátban küldtem az e-mail-címem.A gyári lejátszója kicsit szaggat a videóknál,bármilyet is próbáltam vele,leginkább kamera mozgásoknál.
-
runner 125
nagyúr
válasz
orbitalion #3145 üzenetére
WinMo.-kkal nyomulok általában, szinte az összesnek annyira érzékeny a kijelzője, h a legelső lépésem fóliát tenni rá. Bár sok tapasztalatom nincs PNA-kkal, de nekem úgy tűnik, h ezeken "vaskosabb", s egyben karcállóbb a fólia. Mellesleg egy 5"-os képernyőt ujjbeggyel lehet kezelni.
..ettől függetlenül nem vesztek (a pár százason kívül) semmit, ha teszek rá egyet.
-
Luissimo
veterán
válasz
orbitalion #3145 üzenetére
PORMENTES KÖRNYEZET = Fürdőszoba, forróviz segítségével jól bepárásítva a levegőt !
Saját tapasztalat, én ottpakoltam fel a htc-re !!
Javaslom másnak is !! -
runner 125
nagyúr
válasz
orbitalion #3123 üzenetére
Értem.
Egyszerű; a sample-t töltse fel rapidra, az pár mb csak, és megnézem.
-
Tonyk
veterán
válasz
orbitalion #3118 üzenetére
ezt ne nekem magyarázd
-
runner 125
nagyúr
válasz
orbitalion #3067 üzenetére
Jah, meglehet. Mind1, a héten meglesz nekem is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
orbitalion #3063 üzenetére
Az gáz, h nekem csütörtökig be kell szereznem egyet, szóval nem fogom tudni megvárni, így azt hiszem marad az X920BT.
-
runner 125
nagyúr
válasz
orbitalion #3061 üzenetére
Az a típus mikor jelenik meg? Van róla vmi infótok?
-
Rick4
félisten
válasz
orbitalion #3054 üzenetére
Nem, nem tudom, hogy eszébe jutott-e vagy sem. De az csak egy dolog. Ha nincsen lehetőség backup-ra, én nem is foglalkoztam volna a szolgáltatóval. És ez nem utólag jött, hanem a történtekre reagálva. Gondolom Te se gondolod, hogy bárkinek is fel kellett volna hívnom előre a figyelmét a backup-ra it... Ezt esetleg nevezheted bölcsességnek, én mindig kerültem a szopóágra való kerülést, mert utólag mindig az volt a drága, ami egyébként olcsónak tűnt... Az ilyen eltűnés/ törlés megtörténhet szándékosság nélkül is, ez van.
-
Rick4
félisten
válasz
orbitalion #3050 üzenetére
A rendszeres backupnak mi köze a bölcsességhez? Megmondom nekled, semmi... Ha meg nem lehet menteni, akkor a véletlen is simán közrejátszik abban, hogy elszálljon minden...
-
pizzza2009
csendes tag
válasz
orbitalion #3032 üzenetére
Ez mikori cuccos? Honnan vetted? Esetleg garanciás-e még, és persze milyen állapotban van? És hol lehetne esetleg megtekinteni? Sajnos sokat nem akarok és nem is tudok utazni érte, szeged vagy debrecen környéke érdkelne esetleg, de az igazat megvallva nem szeretek használt dolgokat venni
-
plajos
aktív tag
válasz
orbitalion #3027 üzenetére
Nem, nekem is csak a két fülem van.
-
plajos
aktív tag
válasz
orbitalion #3023 üzenetére
Itt olvashatsz egy cikket erről: [link]
-
lempi
csendes tag
válasz
orbitalion #3010 üzenetére
Valószinü mert tettem rá programot és már látta. Köszönöm a gyors választ!!!
-
válasz
orbitalion #3011 üzenetére
Ahamm. Értem. Sajnos pont ettől féltem. Mind1, marad a terv, a navi jónak tűnik, elfogadható ár, szerintem a héten megveszem.
Köszi a választ!
-
DMG
senior tag
válasz
orbitalion #2960 üzenetére
Ekkora az amortizáció egy bő hónap alatt?
Én 22k-ra gondoltam, szerintem BT-nek reális.
Azért lehetmég megvárom az ügyem kimenetelét.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
orbitalion #2953 üzenetére
Az ingyenes nem tilos... (talán...
)
És még mindig olyan verzió van csak, hogy ce alatt csak beállítások, gyári skin alatt csak navizni lehet vele?
Navitelt próbáltad? -
WindyJoe
aktív tag
válasz
orbitalion #2950 üzenetére
Melyik turiprogit tudtad rajta normálisan elindítani?
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
orbitalion #2802 üzenetére
Ehe, szóval a tiéddel sem csináltak semmit...
Egyébként a szerviz kifejezetten állított olyat, hogy ez nem hiba. Nekem papírt is adtak róla, hogy bevizsgálták a készüléket és nem találták hibásnak. Direkt kértem róla papírt, hogy jó lesz fogyvédelemhez, de aztán nem akartam ezzel az egésszel szórakozni, úgyhogy eladtam. Mivel jó áron vettem nagyon kis ráfizetéssel sikerült is megszabadulnom tőle.
Majd 4 vagy 5 hónappal az előző megvétele után (tehát tuti nem ugyan az a sorozat) vettem egy másikat (n800-at szerettem volna, de a költségvetés akkor nem tette lehetővé ): ). Hát az még hokibb volt mint az előző. Bár félrekattintásban (vagy remegés, vagy minek hívjátok mostanában, amit nem igazán értek, mert ki a rák tartja hosszan rajta a stylust és minek?? Szal inkább a jelenség azon része zavaróbb, hogy kattint az ember és és néha tényleg +/- 1 cm-el is mellémehet.) ritkábban és kisebb távolságra megy mellé, viszont a GPS jelerősség határozottan lecsökkent, ott ahol a másik talált jelet, ez meg se nyikkant. Aztán CE alatt a másikon bejött a control panel, ezen meg nem, meg egy rakat apróság. Ezt is eladtam a rákba...
És aki azt mondja h nem zavaró a félrekattintás, az nem is használja rendesen CE felületet (vagy épp egy olyan példányt fogott ki, ami ritkán csinálja). Bár néha rigó alatt is idegesítő volt, hogy kb. 4-ből egyszer máshová tette a jelölést, mint ahová böktem, vagy épp keresésnél nyomott másik betűt. CE commandert életveszélyes volt használni, mert állandóan mást csinált, mint amit szerettem volna, registry szerkesztésről a mini billentyűzettel meg ne is beszéljünk...
Egyszóval tipikus kínai bóvli, a belsejét valahonnan koppintották, ezért tűnik jónak a készülék tudása, de a kivitelezés pocsék.
(félrekattint, mozognak az illesztések, hullámzik a képernyő, sw hibák áradata)
CNS-t kellett volna venni, de az meg valamiért lespórolta a belső memória felét, meg a háttértárat, azért nem az lett... (most talán kezdenek észbe kapni.) -
Atos23
senior tag
válasz
orbitalion #2934 üzenetére
Szigetelten is lehet a tokot felfogatni
-
ultima62
tag
válasz
orbitalion #2934 üzenetére
Világos. Az sincs elfelejtve.
A képeket nézve (az oldaladon) - talán arra is ráveszem magam.
Kéne egy kis idő és nagy akarat... -
gabor_01
senior tag
válasz
orbitalion #2889 üzenetére
Lehethogy ezt a lejátszót is valahonnan warezolta a gyártó és nem értenek annyira hozzá, hogy átprogramozzák
Mindenesetre készíthetünk egy listát a javaslatainkkal. -
balintka
addikt
válasz
orbitalion #2887 üzenetére
Új Swift, beépített gyári hangszórók vannak.
-
gabor_01
senior tag
válasz
orbitalion #2881 üzenetére
WM6-ra viszont lehet feltenni másik lejátszót gondolom, ami megfelel.
Én is keresgélek, mi hasznosat kéne feltenni. Eddig a Foxit readert találtam. -
gabor_01
senior tag
válasz
orbitalion #2879 üzenetére
Nem menti el. Beáll ugyanoda középre.
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2873 üzenetére
Itt olvastam, és ez a Wayteq hivatalos oldala. Kérdezte valaki, ők meg illedelmesen válaszoltak. Innen lehet tudni, hogy 1-2 hónapon belül lesz BT változat belőle, amiben lesz már minden mi szem-szájnak ingere.
Sejtésem szerint aztán kihozzák a 870 és a 970etamiben már lesz WIFI, legalábbis ahogy ismerem a szerencsémet XD
-
Tonyk
veterán
válasz
orbitalion #2863 üzenetére
azaz
-
balintka
addikt
válasz
orbitalion #2863 üzenetére
Ilyen felbontás van már a FF-ben
Így már tudok konvertálni.
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2852 üzenetére
Jahm, főleg hogy x920bt-t se lehet kapni, mert nincs nagykerekben, és még egy ideig nem is lesz.
Szerintem kb egyszerre jön szállítmány kínából
-
DM43
őstag
válasz
orbitalion #2850 üzenetére
Az előbbire
-
DM43
őstag
válasz
orbitalion #2848 üzenetére
Majd írd meg mi a helyzet légyszíves!
Félek tőle, hogy ez nem holnap lesz
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2844 üzenetére
BT akkor számomra felesleges, és a headset a telefonhoz van, egy Plantronics Explorer 230. Szóval nem a PNA-ra akarom rákötni (nem is igazán értem, ez hogy jött ide
)
Most kipróbáltuk, haveromat felhívtam, autópályán ment, és egyrészt nekem is üvöltenem kellett, másrészt őt se hallottam rendesen nagy sebesség miatt, úgyhogy nekem nem ér meg annyi + pénzt. Másra meg ugye nem jó a bluetooth ...
Abban reménykedek, hogy új processzor miatt, és új GPS chip miatt, új alaplap is kell, ezért ez már talán nem fog remegni, de most már nem érdekel, és megveszem, aztán ha megunom küldözgetem vissza a gyártónak, had örüljenek. Aztán ha azt mondják ez nem hiba, megkérdezem a fogyasztóvédőket, hogy nekik mi a véleményük a dologról ... ez eddig segített.
-
gabor_01
senior tag
válasz
orbitalion #2836 üzenetére
Valamiről lemaradtam?
Nettezni hogy is lehet?
(Kell rá egy böngészőt telepíteni és valahol megosztani a nettet BT-re?) -
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2832 üzenetére
1) A kétmagos processzor egy 250 MHz-es DSP magot is tartalmaz, kifejezetten a navigáláshoz szükséges számítások elősegítéséhez.
2) A gyorsabb DRR2 memóriabusz támogatás biztosítja az adattovábbítást a memória és a processzor között.
3) Lehetőség van a menük témájának és a háttér megváltoztatására.
4) A rendszer erőforrásainak használatát ellenőrizhetjük egy új funkció segítségével.
5) Lehetőség van az operációs rendszer közvetlen elérésére, mely további lehetőségeket biztosít a készülék lehetőségeinek kihasználására.Processzor (CPU): SiRF Atlas V, Dual Core ARM11 500 MHz
(külön 250 MHz-es DSP processzor a GPS számításokhoz)
GPS-vevő: Atlas V, (64 csatorna) -
gabor_01
senior tag
válasz
orbitalion #2832 üzenetére
BT-s nem izgat.
Nekem csak nagyon kicsit remeg, észre sem vettem volna. -
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2827 üzenetére
Kicsit olyan érzésem van, hogy Wayteq ezt akarja elérni, hogy te megund, és veszítsd el a garanciát róla, azzal, hogy magad próbálod megoldani.
Szép dolgok amiket ígérgetnek, de számomra egyértelművé vált, hogy szarnak a fogyasztóra, ha DMG-nek egy az egybe visszaküldték hibásan ...És az a baj, hogy aki betörte a touch screent, az nem írta, hogy előzőleg remegett volna, vagy igen? Mert akkor még mindig fenn áll, hogy főlap hiba ... de lényeg, hogy javítható lenne 100%, csak maximum nem akarják megjavítani ...
-
orbitalion
tag
válasz
orbitalion #2826 üzenetére
Itt van néhány nagyon jó kép az egész TFT-ről
Úgy látom, a touch egyenesen az alaplapra megy. Tehát a TFT kizárható, mint hibaforrás. Marad az alaplapi áramkör, és maga a touchscreen lapka. -
orbitalion
tag
válasz
orbitalion #2825 üzenetére
Azt hiszem ez kéne nekünk, bár még ki kell deríteni, hogy kétséget kizáróan a touch okozza-e a bajt. A gond az, hogy a touch négy vezetéke rá van forrasztva az LCD-ből kijövő kábelre. Ezt a forrasztást egyébkén nem nehéz megoldani, de előfordulhat, hogy az LCD kábelen lévő áramkörök a ludasak, nem a touch, feltéve persze, ha azokhoz van kötve a kábel és nem egyből megy be az alaplapra. Ugye mennyivel könnyebb helyzetben lennének a szervizben? Nem kéne találgatniuk!
Nem beszélve arról, hogy egy 3ezer Ft-os alkatrészt kéne bevállalniuk a jó hírükért!
-
zsolx
tag
válasz
orbitalion #2820 üzenetére
Nagyon profi az oldal, minden elismerésem.
Ment pü. -
DMG
senior tag
válasz
orbitalion #2807 üzenetére
Akár a Ferrari.
"Mi nem utasítottuk Massat semmire, de nem fellebbezünk befizetjük a büntetést"
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2802 üzenetére
Leveleztem velük, és ennyi a lényeg. Idézni nem szeretnék belőle, mert nem illik. Korrekt volt az úriember, nem szeretném megsérteni. De az álláspontjuk szerint ez nem hiba, de szóltak a gyártónak, és próbálják javítani.
-
DM43
őstag
válasz
orbitalion #2803 üzenetére
Az a hsz (amiben Luissimo barátom engem idéz) még az első szériás 128 MB-os 820bt-ről szólt. Annál bizony több program tényleg használhatatlanul lassan futott a kártyáról.
-
ultima62
tag
válasz
orbitalion #2769 üzenetére
És ha a szekunder csak 6 (vagy 7) menet lenne, akkor mekkora lenne a kimenő feszültsége?
Ezt csak próbálkozással lehetne megtudni? Aztán jöhetne egy 5 V-os stabilizátor... -
ultima62
tag
válasz
orbitalion #2754 üzenetére
És mi lenne, ha két stabilizátor IC-vel csinálnám? Az 1. 9V-os lenne, a 2. pedig 5V-os. Azokban ráadásul benn van mindenféle védelem!
-
snowdog
veterán
válasz
orbitalion #2755 üzenetére
Parancsolj [link]
Egyébként azt hiszem félreértettél, vagy én fogalmaztam pontatlanul. Nem úgy értettem a megoldást, hogy mindenki vegye meg magának, hanem az alkatrészcsere a megoldás.
-
orbitalion
tag
válasz
orbitalion #2754 üzenetére
Nem jó ferritgyűrűt linkeltem, erről lenne szó! Egyébként ugyanaz szinte, csak ez kapható.
A trafózsinórról annyit, hogy én is bontott vezetékekből dolgozom legtöbbször. Higganygőzlámpa folytó jó forrás, és bármilyen közepes vagy nagyobbacska trafó is... -
ultima62
tag
válasz
orbitalion #2751 üzenetére
Én továbbra is egy 5V-os "beépített" tápon töröm a fejem. (ahogy el akarom rejteni a TMC antennát is). Nem tetszik ez a vezeték kavalkád a kormány körül. Viszont jó lenne ha megmaradna az eredeti töltő, más kocsiba, ideiglenesen, stb...
Legegyszerűbb lenne egy sima 5 V-os stabilizátor IC. Csak nem tudom, bírná-e.
Véleményed?
"A trafó nagyon egyszerű, csak a megfelelő magot kell beszerezni hozzá."
Hát ez az... ha az egy konkrét kereskedelmi termék lenne... Bemegyek és kérek egy xxx típusszámú magot. Ha van, ha pont olyan, ha úgy sikerül... (mondjuk 0.4-es drótom sincs, nem is tudom hol szerezzek... kéne vagy 10 méter, nem hiszem, hogy több...)Ilyen egyszerű és banális problémáim vannak. :-))
-
ultima62
tag
válasz
orbitalion #2745 üzenetére
Jól néz ki!
Csak a trafó és a tekercsek a problémásak (nekem). Azokkal mindig csak bajom volt.
Csak ötletként: ha már építünk valamit, nem lenne jobb (célszerűbb) egy 12-ből 5 V-ra átalakító??? Akkor kimaradhatna az eredeti adapter. Ha olyanom lenne, valahogy fixen beépíteném... -
Stirlitz
senior tag
válasz
orbitalion #2745 üzenetére
Köszönet a munkásságért!
(na ezért is éri meg Wayteq cuccokat venni, mert sokan buzizzák, és olyan közösség van mögötte, ami kevés másik PNA mögött van. Tisztára mint a Leadtek tv-tunerek esetében, pont ua az érzésem.)
-
ultima62
tag
válasz
orbitalion #2738 üzenetére
DUMP
Elkezdtem ezzel játszadozni. Majd küldöm az "eredményt"! -
Office-R
csendes tag
válasz
orbitalion #2605 üzenetére
Bocsi, de nem merek belevágni. Jobban szeretem navira használni, mint hogy féltéglát csináljak belőle. Nem igazán értek az ilyen mélységű beavatkozásokhoz, fapadosak az ismereteim ilyen téren. Egyébként magam is jó ötletnek tartom, hogy egy X920 SW "bankot" hozol létre, nagyon sok segítségre adhat alkalmat. Persze elsősorban a hozzáértőknek.
-
snowdog
veterán
válasz
orbitalion #2676 üzenetére
Semmiképpen sem veszem kötekedésnek, és a kérdéseket sem azért tettem fel, mert bármilyek variációt képes lennék kipróbálni. De amiket fórumokon olvasok bizony el tudom képzelni, hogy lesz olyan aki bármelyik variációt ki fogja próbálni.
Egyetlen mondatoddal próbáltam vitába szállni: "A ROM frissítés nagyon egyszerű mutatvány és szerintem veszélytelen..." Azt hiányolom, hogy nem tetted mellé, ha az aki ROM frissítést végzi tudatában vannak annak, hogy mit csinál. Ez nagyon sok felhasználóról szerintem nem mondható el.
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2677 üzenetére
Na igen, de lehet, hogy lesznek olyan moddolt ROMok egy idő után, amik javítják a teljesítményét a cuccnak, példának okáért Samsung S5230 mobiltelefonokhoz is van egy csomó gyárinál sokszorosan jobb, ahol biza a bootloadert is kell frissíteni
De ott már természetesen lesz kockázata is a dolognak
nehogy már egyszerű legyen az élet !
Ma itt kis városomban elmentem 6 helyre, sehol se volt x920bt, egy helyen volt, de ott meg az úriember úgy gondolta, hogy a 17:30ig tartó nyitva tartás elég 17:00ig, így csak a kirakatból láttam a fekete dobozkáját T_T
-
Tonyk
veterán
válasz
orbitalion #2663 üzenetére
ilyen rendesek voltak és nem hívták ki rád a yardot!
Tényleg, milyen rendesek voltak....
Hibásan működő cuccot adnak ki, és még nekik áll(na) feljebb.. Gondolom, van is olyan aki nem röhögné őket arcon, és megvárná Kovács II. tízezredest.
-
snowdog
veterán
válasz
A ROM frissítés nagyon egyszerű mutatvány és szerintem veszélytelen...
A magam részéről minden ehhez hasonló műveletet a legnagyobb körültekintéssel végzek el.
Ezért mivel nem tudom kérdezem, mi van:
- ha ROM frissítés közben elmegy az áram, és leáll a PC,
- ha ROM frissítés közben lemerül a PNA,
- ha ROM frissítés közben széthúzom az USB csatlakozót,
- ha ROM frissítés közben reset-elem a gépet,
- ha ROM frissítés közben magától leáll a művelet?Nem tudom, csak sejtem, hogy azért egy ROM frissítés nem teljesen veszélytelen művelet. Különösen annak nem, aki még életében nem csinált hasonlót. Szóval szerintem ebben a kérdésben azért óvatosabban kellene fogalmazni. És feltételezem a Wayteq is ezért óvatos ebben a kérdésben. Mert ha mégis csak egy ilyen ROM frissítés során lesz féltégla a gépből, akkor miért kellene nekik azt gariban cserélniük?
Ha ezt is olvassák az illetékesek, akkor gondolom az utolsó mondatra mindenképpen helyeslően bólogatnak.
-
gabor_01
senior tag
válasz
"Én is várom, hogy talán lesz megoldás, mert ez a hullám, amit a remegés keltett nem tesz jót a WayteQ hírének. Nekik is érdekük, hogy megoldják a problémát, ha nem akarnak piacot veszíteni."
Nehéz ügy. Ahogy ismerem a kínai üzleti mentalitást... Sosem lesz 2 egyforma szállítmány. Tipikus példa a kengyel felfogatása is.
A remegés ellenére (térkép tologatásnál is előjön) jól használható, gyors és megbízható kütyünek tűnik. -
col
addikt
válasz
Csak röviden ismét erre és emiatt neked:
-
Rick4
félisten
válasz
orbitalion #2614 üzenetére
Az a Q.C. passed matrica normál használat esetén is 3-4 hónap alatt teljesen elkopik. A legrosszabb amit tehetsz, hogy hajszárítóval picit megmelegíted a matrica alján a ragasztót, majd szépen leszeded. Aztán amikor fellép egy garis probléma, szépen visszarakod.
-
Tonyk
veterán
válasz
orbitalion #2612 üzenetére
felőlem nyugodtan.
QC-re meg szerintem tuui nem "gari védő", bár elég hülye helyekre tudják tenni.
Azért gondolom így, mivel a gyári bölcsővel simán legyalulható (bár most épp nincs nálam a bölcső, hogy kipróbálhassam).
-
DM43
őstag
válasz
orbitalion #2611 üzenetére
Kora tavasszal cseréltem le a 820bt-t erre a gépre, úgy március vége fele.
Villamosmérnök lévén vannak elképzeléseim a "zajongásról", de én ezt inkább egyszerű alkatrészhibának (a touchscreen környékén) tartom. Bár ki tudja .... (azok a fránya elektronok nagyon tudják a fizikát
) Lehet hogy egy sima hidegítő kondenzátor megoldaná a problémát. Szét kellene szedni és méricskélni benne.
A rendszerezéses, közzétételes kérdéseddel pedig megelőztél, éppen akartam javasolni valami hasonlót. Én természetesen zöld utat adok.
-
DM43
őstag
válasz
orbitalion #2609 üzenetére
BT
-
Atos23
senior tag
válasz
orbitalion #2572 üzenetére
15 perc alatt senki nem fog neked ROM-ot frissíteni, s főleg nem eldönteni, hogy cserélhető-e a készülék egy az egyben. Urban Legend. Leadod, aztán majd szólnak 1 hét múlva, hogy mehetsz érte.
-
snowdog
veterán
válasz
orbitalion #2583 üzenetére
Akkor válasszuk szét a dolgokat.
Az iGO bármely erdeti állományában történő módosítás illegális, mert szerzői jogot sért. Ilyen az eredeti nyelvi fájl, vagy az eredeti data.zip, amiben az eredeti skin is található.
Nem illegális másik skint készíteni, de akkor ebben kell gondoskodni a nyelvnek megfelelő szövegről. Nyelvi fájl csak egy lehet, úgy értem egy időben csak egy lehet. Amikor a menüben beállítod az országnak megfelelő megjelenítést, az fogja kiválasztani a megfelelő nyelvi fájlt. Ehhez nem lehet kiegészítést készíteni.
Na már most, a népszerű skinek 99 %-át nem magyar fejlesztők készítik (hanem főleg oroszok, németek, franciák), ezért az új szövegek sem magyar nyelvűek. Amit a lelkes magyar felhasználók csinálnak az nem más, mint belenyúlnak egy ilyen skinbe, és kedvük szerint módosítják. Nekik is sokkal egyszerűbb a szöveget az eredeti nyelvi fájlban módosítani. Eddig nem szóltak érte, most meg már szólnak (NavNgo jogvédelemmel foglalkozó munkatársai).
Ez a helyzet.
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2585 üzenetére
Akkor azt félre olvastam, mivel ugye az IGO illegális
így teljesen blokkolja az agyam ezen a fórumon
én a Wayteq Menüjére értettem, és az ott lévő skinre és szövegre.
A romot meg valóban nem fogják észrevenni, ez tény...ahogy írtam is már.
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2582 üzenetére
Jah neem nem
csak most már tényleg érdekel a WayteQ álláspontja. Mert tényleg csak dobálózunk légből kapott dolgokkal. De 99.99% hogy a felhasználási feltételeket egyikünk sem nyálazta át az ügyvédével =)
De nem vettem támadónak ez biztos
De egyébként hivatalosan honnan szeded a ROMot? Nekem konkrétan a samsungnál mondták, hogy ez illegális, hisz legális forrásból ugye nem tudod megszerezni, nem? :S Mert ahogy nézem a WayteQ oldalain csak használati utasítás a letölthető, így adja magát, hogy csakis a szervízben tudják frissíteni a ROM-ot. Ez persze megint csak az én véleményem/gondolatmenetem, természetesen lehet ekte baromság is az egész
Ez lesz a kövi amit megkérdezek HA erre válaszolnak.
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2577 üzenetére
Hány emberről hallottad eddig, hogy becsukták, vagy megbüntették, vagy szóltak neki, hogy HÉ TE ne csinálj SKIN-t hozzá! Mert az bűncselekmény.
Ti álltok a dolgokhoz túl mereven. FW/ROM telepítése is illegális, nem véletlenül nem lehet őket beszerezni hivatalos oldalakról, mégsem szólnak érte márkaszervízben. Elhiszed nekem, hogy vannak sokkal durvább dolgok is, amik miatt aggódni kéne, és sok ember természetesnek látja? :\
De esküszöm, írok egy levelet az anyavállalatnak, ahol megkérdezem, hogy lehet e Skin-t készíteni hozzá.
-
snowdog
veterán
válasz
orbitalion #2554 üzenetére
Semmi ilyesmit nem tervezek. Skint gondolom nem tilos szerkesztgetni, vagy igen?
Ha nem az eredeti data.zip-ben levő skint babrálod, akkor nem tilos.
A gondot inkább a nyelvi fájl kérdése okozza. Ugyanis az új skinekben új szövegek jelennek meg. Ezeket a nyelvi fájlban szokták magyarra fordítani. Ez viszont már megint csak illegális (lásd a 2531-es hozzászólásban).
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2572 üzenetére
Ha épp írt rá a gép, és akkor húzta ki az USB-t akkor elég könnyen megsérülhetett. Sajna jártam már én is így, igaz Pendrive-al.
-
DMG
senior tag
válasz
orbitalion #2562 üzenetére
Az mondjuk érdekelne, hog ymennyire lehet megállapítani egy eredeti rom újratöltése után, hogy bizony ezt variálták, teszem azt a szervizben.
-
col
addikt
válasz
orbitalion #2552 üzenetére
Szerintem pont fordítva, amin nem Device ID van, az a frissebb, mert az ki is olvassa a card adatokat.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
orbitalion #2508 üzenetére
Ne szarj be, eddig semmi gáz az oldal tartalmával. Hasznos az oldalad.
Bár Schaff után, már semmi nem biztos...
-
Tonyk
veterán
válasz
orbitalion #2511 üzenetére
az enyém: 98100306xxx
A ..100306..., véletlen nem lehet hogy a gyártás dátuma? 2010/03/06A sorozatszám pedig eleve csupa nulla gyárilag.
-
snowdog
veterán
válasz
orbitalion #2520 üzenetére
(Már amennyiben nem csesztem el a ROM frissítésével, miután a sorozatszám csupa nulla lett! ...).
Úgy emlékszen nekem eredetileg is csupa nulla volt.
-
snowdog
veterán
válasz
orbitalion #2529 üzenetére
Ha eljut hozzájuk az információ (márpedig jó esély van rá), akkor megfognak keresni, és fel fognak szólítani, hogy a jogsértő anyagot távolítsd el.
Szeretnélek tájékoztatni, hogy mikor van rá reális esély, hogy megkeressenek.
Ha az oldaladon az iGO-val kapcsolatban a következő anyagok közül bármit közzéteszel:
alapszoftver (a béta-változatok is, mivel azok is védettek, illetve kizárólag belső, fejlesztői változatok!!)
épületek
textúrák
hangok
nyelvi file-ok
DEM és terrain (domborzat) file-ok
térképek
az ún. file-felszabadító szoftverekEzekre nagyon figyelnek. Természetesen nem állítom, hogy még ma minden olyan üzemeltetőt megkeresnek, akinek ilyen anyag van a honlapján. De tudok olyanról, aki a napokban kapott ilyen levelet. És mivel komolyan vette, azonnal eltávolította a kifogásolt anyagot.
-
col
addikt
válasz
orbitalion #2523 üzenetére
Nem, igazából véve szerintem ez még határeset. De mindenképpen figyelned kéne arra, hogy ne lépj át adott határokat
Ezek felfoghatók technikai jellegű információknak és ismeretterjesztésnek.
Én elsősorban az ezen a fórumon esetleg "elhangzó" más jellegű dolgokra értettem a röpke kis szösszenetemet....
-
DMG
senior tag
válasz
orbitalion #2520 üzenetére
Ha találok olyan boltot, ahol hibátlan az árukészlet akkor érdekel? Márha viszakozhatsz még.
Ha nekem is felkinálják a pénzt akkor én valsz. elfogadom, és körülnézek a piacon, hátha.
Jut eszembe a garanciás papíromon az áll (már hogy a jegyzőkönyvön)
Hogy garancia 2 év
-
DMG
senior tag
válasz
orbitalion #2504 üzenetére
Elkezdtem én is kajtatni a hibátlan raktár készletet, első körben az Aqua-t kérdeztem meg, hogy ott milyen, lehet holnap elugrom kipróbálok egyet.
Saturnban mint írtam csak 820-as van az is térképel együtt, de akár lehet opció, márha a polcról levehető termék is működik.
Speedshop-ban tök fasza, hogy lehet online követni a szervíz állását, csak éppen cseszik rendesen vezetni, az én ügyemhez 2 hete nincs feljegyzés.
-
snowdog
veterán
válasz
orbitalion #2489 üzenetére
Az illegálisságról még annyit, hogy szerintem egy gyártó nem gátolhatja meg, hogy bármilyen termékét az ő általa elképzelttől eltérő tevkenységre használjanak. Legfeljebb nem vállal felelősséget a történtekért(garancia vesztése, baleset okozása). Az pl. hogy egy Dumpot hogyan kell készíteni, nem ütközik törvénybe, sőt, még az sem, ha egy megvásárolt iGO-t feltelepítünk a WayteQ-re.
Nagyra értékelem a munkádat, és távol álljon tőlem, hogy kötözködni akarjak veled. Csakis azért írom le a véleményemet, hogy akit érdekel az lássa, nem biztos hogy igazad van (az sem biztos, hogy nekem van igazam
)
A gép szétbuherálására, fölhözvágására nem kívánok reagálni. De véleményem szerint az iGO esetében tévedsz. Olvasd el, mit mond a Felhasználói Szerződés. Csak azon a gépen használhatod, amire a program magától feltelepül. Mindenféle beavatkozás nélkül. Azt is kiemelik, hogy a program bármilyen módosítása TILOS. És itt van a kutya elásva. Ugyanis amit megvásároltál, az programmódosítás nélkül nem indul el PNA-n. Az hogy a programot ki módosította, ebből a szempontból teljesen mindegy. Tehát ha egy meghekkelt exe-t teszel a PNA-dra, és azzal használod az iGo-t, akkor az bizony illegális (warez).
-
Stirlitz
senior tag
válasz
orbitalion #2489 üzenetére
Én egyetértek Veled, magam is így gondolom, (mondjuk Sygic nekem bejött, nem szorulok trükkökre) csak Mátrix-os figurák nem biztos. A jövő inkább a linkelt oldalad lesz. Bár ez kiemelten ellenörzött fórum, ha nagyon gondjuk lett volna a h.sz.-eidel, már törölték volna. Sok sikert!
-
col
addikt
válasz
orbitalion #2490 üzenetére
Tiszteletre méltó az elszántságod és szakértelmed, amivel ehhez a problémához közelítesz!
Őszintén gratulálok és köszönöm is természetesen, mert én is sokat tanultam belőle.
Az oldal, amit indítottál ezzel kapcsolatban valóban hasznos és szerintem sok érdekes technikai újságot és eredményt lehet majd oda is feltenni.Üdv..
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2486 üzenetére
akkor nem szóltam
csak azt írtad több fájl van, azért írtam, nekem még a készülék sincs meg
btw van valami már, hogy akkor most SW/ROM hiba vagy HW?
-
Stirlitz
senior tag
válasz
orbitalion #2483 üzenetére
Hát ez nem szoftverhiba szerintem, (mivel akkor kellett volna tapasztalnunk) sok sikert a gariztatáshoz. Rom csereberének külön szoritok, hasznos dolog.
-
BullZeye
veterán
válasz
orbitalion #2484 üzenetére
Próbáld ki a többi fájlt is felrakni, ha lehet. Hiába ugyanaz, lehet csak egy 0 helyett 1 van, méretben nem változik tőle, viszont szintaktikailag teljesen más lehet a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest