-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
-
MoRiCKaXXL
tag
Illetve végigolvasni több ezer hozzászólást, mikor azok nagy része teljesen offtopic és semmi köze a topichoz magához.
Épp ezzel a sok felesleges hozzászólással szúrtok ki az emberekkel, ezért nincs senkinek kedve végigolvasni, inkább csak write-only-ba kapcsolnak és igy máris kapnak egy választ. -
-
snowdog
veterán
Rossz topikban tetted fel a kérdést, itt nem kaphatsz rá választ, de a "Minden az iGO amigo kapcsán" topikban igen.
Ezt már korábban sem értettem, légyszi magyarázza már el nekem valaki, hogy én is megértsem hogy lehet az, hogy ugyan abban a fórumban, ahol ugyan azok az adminok és a modik amit az egyik topikban lehet, azt a másik topikban tűzzel-vassal tíltják.
-
sjanek
csendes tag
-
Tonyk
veterán
Ez alapján hozd létre a Active Sync-es kapcsolatot, és érd el a ResidentFlash2 -t a az x920-on : [link]
Amennyiben a fentivel megvagy, menj be a \ResidentFlash2\YFAPP\Skins\XuanZhuan_84A_E08\ mappába és másold át a Color7MoveShell.xml fájlt és a \ResidentFlash2\YFAPP\Language\ mappából a Hungarian.xml fájlt. Ezekről csinálj valahová egy biztonsági másolatot. Én úgy csináltam , hogy mindegyik mellé a ResidnetFlash2-ben odatettem a másolatot Color7MoveShell.xml_EREDETI és Hungarian.xml_ERDETI néven.
Így van a ResindentFlash2-ben és a gépemen is másolat róluk.Ha megvan a biztonsági másolat nyisd meg a Color7MoveShell.xml -t. Notepad vagy bármilyen más szerkesztővel. Én pl a Notepad++ használom a sorok számozásának követhetősége miatt.
21.-70. sorig látható az xml-ben a főmenü első oldala a <page RECT="0,218,480,54" image="0"> és </page> között, majd jön a második oldal a <page1 RECT="0,218,480,54" image="0"> és a </page1> között. Akár ide is beszúrható egy gomb a menü sorának végére , de akár át is rendezhető a menü ízlés szerint . De ekkor ügyelni kell a koordinátákra, hogy melyik gomb hová kerüljön.Az érthetőség kedvéért egy kis magyarázat:
pl.:
<GpsBtn
IMAGE="1018"
RECT="0,0,90,54"
EXEPATH="\SDMMC\AutoNavi.exe"
TEXT="SH_GPS"
Style="MainMenuBtnText"
Background="1020"
HEIGHT="15"
/><Media
IMAGE="1018"
RECT="90,0,90,54"
TEXT="Media"
Style="MainMenuBtnText"
EXEPATH="MediaDlg"
Background="1021"
HEIGHT="15"
/>Itt látható, hogy a GpsBtn tag között van egy RECT="0,0,90,54" Ez a gomb helye. A 0,0 az x,y koordináta a 90,54 pedig a gomb szélessége és magassága. Hogy miért 0,0 a koordináta , mikor a képernyő alján van? Azért mert az oldal <page részében van definiálva egy másik RECT, amibe kerülnek a gombok <page RECT="0,218,480,54" image="0">. Ez pedig mint látszik a 0,218 -on kezdődik.
Na ebből az egészből a lényeg ,hogy tudjuk hol vannak a gombok.
Ha pl. menü második oldalának a végére akarod tenni az USB ki/be gombot, akkor keressük meg egy picit lejjebb a <page1 ...... </page1> tag-et.
Itt látjuk, hogy itt van a GPS info és a Settings gomb. Ha a harmadiknak akarod az új gombot szúrd be ezt:
<UsbOnOff
IMAGE="1018"
RECT="180,0,90,54"
EXEPATH="System\UsbConnect.exe"
Style="MainMenuBtnText"
TEXT="SH_UsbOnOff"
Background="1025"
HEIGHT="15"
/>3 dolog történt,
- adtunk egy nevet neki (bármi lehet) : UsbOnOff
- A gombot betettük a 3. pozícióra: RECT="180,0, ....." (Az első a 0,0-án, a második a 90,0-án van , ezért a 3.-nak a 180,0-án kell, hogy legyen, mivel egy-egy gomb 90 széles.
- Adtunk egy változó nevet, amiből majd veszi a gomb feliratát. : TEXT="SH_UsbOnOff"
Ezt az "SH_UsbOnOff" -ot kell megadni a Hungarian.xml-ben is majd.Ha ez megvan, mented, akár mehet is fel a \ResidentFlash2\YFAPP\Skins\XuanZhuan_84A_E08\ -be.
Jöhet a Hungarian.xml , ezzel semmi mást nem kell csinálni , csak megnyitni és a 4. sorba beszúrni (<SH_GPS TEXT="GPS"/> fölé vagy alá, vagy valahová ) ezt :
<SH_UsbOnOff TEXT="USB Ki/Be"/>
Itt adtunk magyar nyelvet a gombnak.
Ennyi.Ha esetleg a nem ide, hanem a menük mélyére akarod eldugni, akkor annak a menünek a xml-jét kell szerkeszteni. <SH_UsbOnOff TEXT="USB Ki/Be"/> többször is felhasználható, azaz nem kell mindig felvenni, több xml-ből is meghívható ez az egy.
Én pl. a Beállítás menüpont második oldalán lévő USB gomb alá tettem egy USB Ki/Be gombot. KÉP
Color7MoveShell.xml -be ez kell hozzá a 290. sor környékén <ResetFactory> ..... </ResetFactory> rész után:<USBOnOff
IMAGE="1107"
RECT="0,116,100,106"
EXEPATH="System\UsbConnect.exe"
Style="ShellBtnText"
TEXT="SH_UsbOnOff"
/>A koordináta kiszámolható, de akár kileshető az 1. oldal Kalibrálás ( <Calibration> .... </Calibration>) gomb helyéről is.
Mentsd el és töltsd fel a \ResidentFlash2\YFAPP\Language\ -be.
Ha megvan. Restrat, és kész.
Ezzel a gombbal ki-be lehet kapcsolgatni az USB-t ki-be dugdosás nélkül, akár Mass Storage akár Active Sync alatt.
-
roly7
tag
Igen valóban kacifántosan írtam,az nem VAGYOK akart lenni csak nem volt sok időm és nem olvastam át ezért írtam el. Hát ő elvileg sürgős lett volna de lehet h csak jövő hétre lesz meg a kütyü. Meg sokáig dolgozom ezért nem néztem vissza h írtak e valaki a hozászolásomra valamit.
-
Luissimo
veterán
Ittlátszik, hogy milyen qrva bonyolult a magyar édes anya nyelvünk.
Nem is tudom mért szólunk bele , ha totálisan nemvagyunk képbe.
azért az alanyt és az állítmányt és az igeidőket legalább egyeztessük, ha már kérünk, hogy mások is megértsék kérésünket.
szerintem.
és vajon tudja-é, hogy hol kellene keresni a privát üzeneteit, mertha igen, akkor láthatólag nemvolt annyira sürgős neki a problémája -
WindyJoe
aktív tag
Ezt én is tapasztaltam több helyen is, hogy lakott terület mellett írja az 50-et, pedig nincs semmilyen tábla.
G300: Ez azért sztem nem ilyen egyszerű, ha meg ily buherálod a külső tápot, a win CE-hez kell driver a webcamhoz, amit nem hiszem, hogy egyszerű lesz találnod, és mivel ez nem PDA, sztem a registryt is meg kell bütykölni.
Csak nagyon elméleti szinten mondtam a lehetet (:
Azért várjuk a tapasztalataidat, eredményeidet. (: -
Luissimo
veterán
jaja , mert mindigcsak az az átkozott dugás !
Az is megoldás, ha nemhasználja., esetleg, nem ?
Vajon milyen program navigálja félre táp esetén a kütyüt?
ez a fordítottja annak, amikor a táp lehuzása esetén x sec után kikapcsol.Hmmm, fjordítva működik.
Hogy ez a Sygic mikre nem képes, hihetetlen... -
zsommi
senior tag
Értem.
Mondjuk pesten még nem voltam mióta megvan, de nemsokára megyek, ugyhogy majd letesztelem.
No meg véglis nincs is rá nagy szükségem, de vásárláskor gondoltam ez a 3500 Ft már egy ilyen jó áru készülék mellé még belefér.
Majd a külföldi nyaralás során jó szolgálatot tesz, ha máshol nem is.köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest