- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Nem értem pontosan mi is érdekel valójában.
1. A gyári menüből szeretnél menü gomb segítségével kijutni a WinCE felületre? Mert akkor egy mortscript programmal egyszerűen megoldható. Ekkor a gyári navigációs gombot megnyomva egyből a WinCE felület jelenik meg.
2. Ha már kint (vagy bent) vagy a WinCE felületen, akkor onnan szeretnél menügombokkal programokat indítani? Mert akkor meg valamelyik SI, vagy MioPocket verziót tudom ajánlani.
-
snowdog
veterán
Nincs hozzá ROM-om. Értem úgy hogy a rom-ban levő software
Természetesen én is a programra, és nem magára a fizikai memóriára gondoltam.
Amugy tudom, hogy a Win CE-n lehet katasztrófát csinálni, ha letörlök a rendszerhez tartozó file-okat. Nem is merek hozzányúlni....
Azt bizony jól teszed, mártmint hogy nem nyúlsz hozzá!
És hogy még jobban elvegyem tőle a kedvedet, nem csak akkor lehet hazavágni, ha letörölsz egy rendszerfile-t, sőt, elég egy olyan programot telepíteni, ami tönkreteszi a megjelenítést.
És azért hozom ezt fel példának, mert én azzal tettem tönkre az N770-et. A program nevét szándékosan nem írom ide, nehogy valaki kedvet kapjon telepíteni.
-
snowdog
veterán
Túl nagy a speedcam fájl mérete.
Szerintem egyébként sincs semmi értelme az olyan nagy adathalmaznak, mert minden bokornál kiabálni fog. Jobban jársz, ha csak a fix mérőhelyeket teszed fel, és azt a géped is bírni fogja.
Azt sem tudom, hogy a win ce-be hogyan kell belépni x820-nál
Bár leírták hogyan jutsz ki a WinCE felületre, de én rendkívül nagy óvatosságra intelek. Nagyon-nagyon könnyű végzetes hibát csinálni. Csak akkor vágj bele, ha az N770 topik [link] összes hozzászólását már elolvastad. Ott majd láthatod, hogy a kezdeti nagy felbuzdulást követően hányan végeztek ROM frissítést, vagy végezték el nekik szervízben (mint nekem is).
Neked van a gépedhez való ROM-od?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest