- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
PLaci58 #6196 üzenetére
nem volt semmi frissítés. Éppen Fertőrákos felől mentek Sopron felé, amikor a navi egyszer csak behalt... ezután semmi nem segített. Pár nappal később került hozzám, akkor láttam, hogy a flashdrive tök üres.
Most primo van fent viszont TTS Eszterke nem szólal meg. EGy mio720-ról tettem át a sw-t, amin tökéletesen műxik. N770-en is megy minden, kivéve tts. Van valakinek erre valami öteltet esetleg?
-
esox
senior tag
Sziasztok,
haverom n770-ese navigálás közben fogta magát és kiakapcsolt (Fetőrákos - Sopron között).
Hívott, hogy mi történt, mondtam neki, próbála resteleni, újraindítani...stb, de semmi nem segített. Tegnap ránéztem, hát a belső 2Gb mem totál üres volt.
Persze Ő nem törölt semmit, nem is volt pc-re dugva. Most rátettem a primo-t, minden normálisan működik (mondjuk eszterke nem akar megszólalni, csak Bori).
Történt már valakivel hasonló? Számíthatunk még ilyen rejtélyes törlésekre a jövőben is? A készülék kb 3 éves, akksija viszont nagyon jó állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest