Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutikam
csendes tag
Szia Placi!
Már megint én!
Most jó lenne az AS, mert egy szótárat szeretnék telepíteni, de ez csak AS-en keresztül lehetséges! Persze továbbra sincs kapcsolat pc és pna között csak mint "vendég"!
Tudsz valami más megoldást?Előre is köszi!
A mennyországban jobb a klíma, de a pokolban több az ismerős!
-
PLaci58
őstag
válasz
sutikam #6102 üzenetére
Szia.
Vannak futtatható szótárak, amit nem kell telepíteni (StDict, MDict).
PNA-ra nem javallott a telepítés, mert reset illetve kikapcsolás törli a RAM tartalmat.
StDict-hez van HUN-ENG, HUN-GER, az MDict-hez nem láttam magyar szótárt.
Az StDict megtalálható sok SI-ben.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
sutikam
csendes tag
Szia Placi!
Az AS problémám megoldódott!
Addig "butykásztam" a neten amíg találtam az én esetemre hajazó problémát és persze megoldást is. Nekem Vodafone stick-es netem van. Ennek a programnak sajnos van egy olyan jellegzetessége, hogy hajlamos összeakadni az AS-sel, mint nálam is! Erre a megoldás az, hogy a taskmanagerben meg kell keresni a rapimgr.exe nevű programot és le kell állítani! Ezt csak azért írtam le, hátha valakinek van vagy lesz ilyen jellegű problémája és itt esetleg megtalálja a megoldást!
Ez eddig ragyogó...!
De már megint egy probléma: szerettem volna frissíteni a pna-n lévő .NET CF-et de azt az üzenetet kapom, hogy nincs elég lemezterület a gépen! Létezik? Jóval több az üres terület, mint a fele, vagyis több mint 2 GB! Ezt megint nem értem!
Azért szerettem volna frissíteni, mert van egy mahjongg játékom és nem hajlandó elindulni, mondván, hogy elavult a NET CF!Üdv. sutikam
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
őstag
válasz
sutikam #6110 üzenetére
Nekem fel van telepítve Vodás mobil net ( nincs elindítva a mobile connect), de nem okozott problémát.
Net.cf: persze, hogy lehet kevés a hely.
A belső memória több részre van particionálva, ebből egy a windows által használt. Erre telepítené a programokat, de itt nincs sok hely, talán 10 MB (nem biztos!).
Van futtatható Mahyong, de most csak 320x240-es felbontásban találtam.
A Miopocketben érdemes keresgélni játékokat ([link]).[ Szerkesztve ]
-
-
sutikam
csendes tag
Szia Placi!
Egy nagyon szakmai kérdésem lenne!
Sikerült szereznem IGO PRIMO-hoz kamionos (becker traffic pro 10) bővítményt, de ISO formátumú! Érek én ezzel valamit? Jó lenne feltelepíteni, mivel kamionsofőr vagyok és szerintem nagy segítség lenne külhonban!
Előre is köszönöm!
Üdv, sutikam
-
PLaci58
őstag
válasz
sutikam #6114 üzenetére
Szia.
Nem érsz vele semmit. Az a Becker készülékek frissítő anyaga. Lemezre kell írni és lehet vele frissíteni. Ahogy elnéztem 2006-2007-es adatok vannak benne
A primohoz data.zip fájl kell, hogy tudja kezelni a kamionos táblákat (magasság, súly...).
Üdv Laci."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
sutikam
csendes tag
-
wolfati
csendes tag
Sziasztok!
Légyszives valaki küldene egy sys filét 770-eshez ha a primot a belső memóriából szeretném futtatni?
Köszi! -
sutikam
csendes tag
válasz
wolfati #6118 üzenetére
Szia wolfati!
Valamelyiket próbáld meg a kettő közül! Lehet, hogy egyik sem jó, mivel nem tudom, hogy mi a mappa és az .exe neve! Esetleg nevezd át őket a vason!
[folders]
app="\residentflash\MobileNavigator\MobileNavigator.exe"[folders]
app="\residentflash\Igo\Igo.exe"Remélem, hogy tudtam segíteni!
-
PLaci58
őstag
válasz
sutikam #6120 üzenetére
Szerintem egyik sem jó
Keresni fogja az .exe nevű könyvtárat
Ezeket a könyvtárakat csak akkor érdemes megadni, ha máshol tartjuk a térképeket, nem a megszokott helyen.
pl.:
[folders]
app="\ResidentFlash\Igo8"
content="\ResidentFlash\Primo\Content"[ Szerkesztve ]
-
Fenyo12
tag
N770 BT-hez keresek kijelzőt! Hol, mennyiért beszerezhető? (lezúzta haverom a pár hónapos naviját a kamionban
) Neki még új volt, tip-top állapotban vette, csak leesett a kabinban.
-
zsolt19900
őstag
Félreértés ne essék semmiféle warezra bűnözésre nem szeretnék serkenteni senkit sem, egy egyszerű kérésem lenne, valaki privátban -remélem ott szabad- írjon rám aki ért ehhez a wayteq igo feltevéshez, elég ha egy linkelt hozzászólást beír esetleg nekem valaki, hogy na itt keresd, itt le van írva, nézelődtem a fórumokon, de minden hol csak azt látom, hogy itt ilyent nem szabad leírni, és sajnos már nem tudom, hogy hol -ha nem a "szak" fórumán keressem a "leírást" hogy hogyan és miként jutok eme remek pároshoz a gépjárműveléseim során, nagyon köszönöm előre is, ha valaki veszi a fáradságot, és esetleg csak egy kis linket privátban odabiggyeszt nekem, hogy na öreg itt már írták tessék
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
HPeppe
csendes tag
Sziasztok!!
Először is mindenkinek boldog karácsonyt. Szeretnék kérni egy kis segítséget mivel egyedül nem boldogulok. Van egy Wayteq n770 gps készülékem amire fel van telepítve a MobileNavigator igo 8.0.0.44366 verzió. Nem találok hozzá friss térképet ezért úgy döntöttem hogy fel rakom az igo primot de nem sikerült ezért azt kérném hogy valaki irja le nekem részletesen hogyan kell felrakni. Az email címem hajospeppe@freemail,hu előre is nagyon köszönöm
-
snowdog
veterán
1. Ha a iGO8 8.0.0-hoz nem találsz friss térképet, akkor a Primohoz sem fogsz találni.
2. Nem hiszem hogy bárki részletesen leírná hogy kell egy warez programot telepíteni. Erre vannak a warez fórumok, ez nem az.
3. Az email címednek rendkívül fognak örülni a spam robotok.[ Szerkesztve ]
-
szlaci54
csendes tag
Sziasztok!
Wayteqn770-re telepített igo8 a célállomás utcába érve közli, hogy "újratervezés". Próbálkoztam másik exe-vel is - hozzátartozó komplett környezettel -, de ua. volt az eredmény. Mi lehet a hiba? Beállítás? Találkozott már valaki ezzel a problémával?[ Szerkesztve ]
-
szlaci54
csendes tag
Sziasztok!
Az előző problémát pontosítanám:
- a célállomás (utca, házszám) utcájába érve (még a cél házszám messze),
- közli Andrea, hogy "újratervezés, pedig csak az utca elején vagy,
Hiányzik belőle a célig, a pontos házszámig (természetesen létező) vezetés!!!
Vajon progi hiab? -
Ödike
tag
Helló Mesterek!
anno 2009 áprilisában vettem egy N770 BT készüléket.
Ezt a mai napig használom egy Kamillo67 féle skinnel.
Ami iGo8 fent van a belső memórián az fut, de már érezhetően régi.Ezt lehet frissíteni, vagy érdemesebb teljes egészében lecserélni?
Esetleg van pontosabb gyorsabb jobb szoftver?
Ehez kérnék egy kis szakmai segítséget ha lehet (mit honnan hova hogyan).Segítségeteket előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
Voltam már jobban is, de szarabbul még soha.
-
Balage19
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám volna, hogy egy Wayteq N770 BT készülékre dobtam fel iGO Primot és el is indul de kb 1 perc múlva újraindul a PNA.
Tud valaki segíteni?
Esetleg egy erre aktualizált sys fájl vagy nem tudom...Üdv.
____________________________________________________________________ A nőknek is joguk van programozni!!! Vegyünk nekik mosógépet!
-
blonDL
csendes tag
Tiszteletem!
Rengeteg hozzászólást találtam itt, így lehet, hogy volt már róla szó, csak az én figyelmemet kerülte el, akkor elnézést.
A következőben szeretném segítségeteket kérni: van egy jól működő N770BT-m, amin a primo lett telepítve, szintén jól működik. A térképek mérete miatt szeretném, ha a térképek az SD kártyán lennének, mivel a belső memória 2GB-os mérete nem teszi lehetővé az összes térkép feltöltését.
Mit és hol kell beállítani, hogy a térképeket a kártyáról vegye?Köszi a segítséget.
-
PLaci58
őstag
válasz
szlaci54 #6130 üzenetére
szlaci54!
data.zip hiba. Volt egyszer nekem is ilyen verzióm. Program csere megoldotta.Ödike!
Ha nincs gondod a program működésével, akkor elég a térképeket lecserélni frissebbre. Ehhez érdemes megnézni a program verzióját. 8.0.x ; 8.3x ... (névjegy)
Más térképet kell a 8.0-hoz.Balage19!
Keress másik verziót! Ezt is a data.zip szokta csináln. A sys.txt-vel nem javítható.[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
őstag
Erre szolgál a sys.txt alábbi bejegyzése :
[folders]
;app="\SDMMC\iGO8"
;content="\SDMMC\iGO8\content"Az egész "content" könyvtárat az SD-re kell tenni és a sys.txt-be ezt írni:
[folders]
content="\SDMMC\content"A pontosvessző a sor előtt érvényteleníti az adott sort (nem veszi figyelembe)!
A content mappa az SD gyökerébe kerül a példában.
Vagy:[folders]
content="\SDMMC\iGO8\content"Ilyenkor az SD-n csinálunk egy iGO8 könyvtárat és abba a contentet.
Ha valamiért nem menne, akkor meg kell adni az "app" sort is. Pl. :[folders]
app="\ResidentFlash\iGO8"
content="\SDMMC\iGO8\content""Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
őstag
Vitatkozz csak, vitatkozz! Kekec
Mivel már régen nem válaszolt senki, gondoltam segítek.
A Primo elvileg SD-re készült. Felesleges belső memóriába tenni. Sok problémától megkímélhetjük magunkat, ha SD-re tesszük az egészet.
Én kiselejteztem a nyáron, mikor kiderült, hogy nem képes elkerülő utat tervezni.
TMC hozta, hogy lezárt út, de mégis csak arra tervezett. 8.3.4 simán megoldotta"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #6137 üzenetére
...A Primo elvileg SD-re készült. Felesleges belső memóriába tenni...
Na akkor mivel tényleg régen találkoztunk megragadom az alkalmat, és én is vitatkoznék Veled egy sort.
Nincs SD-n kiadott Primo. Csak előtelepített verzióban létezik, az meg mind a gép belső memóriájában van. Minden Primo, ami SD-n van, az bizony warez.
De ha nem így van, akkor kérek egy linket, hol lehet SD-n kapni Primo-t. Mert akkor máris megyek, és veszek egyet.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #6137 üzenetére
Egyébként ezt olvastad? Rendkívül érdekesnek találtam. [link]
"(#2964) Bog (HÁZIGAZDA)
Pénteken voltunk a NavNGo-nál interjút csinálni. A skinezés legális, sőt, valamennyire még örülnek is neki, a szoftverbe való egyéb belehekkelés, amely azt célozza, hogy a Primo fusson más gépeken is, illegális, a törvény bünteti. A Primo és az Amigo letöltése bárhonnan szintén illegális.
Akinek dobozos, jogtiszta, PDA-ra való iGO8-a van otthon és ezt akarja egy szoftver nélküli PNA-ba bemókolni, megteheti, hiszen a jogdíjat egyszer már kifizette. De az így létrejövő mutáció más célból való felhasználása és közreadása hangsúlyozottan büntetendő.
Remélem, ez így egyértelmű volt. A jövőben is megpróbáljuk törölni a warez jellegű kommenteket, a NavNGo ugyanis egyre nagyobb apparátust mozgat meg a jogsértésekkel szemben, ami azt is jelenti, hogy azokat a fórumokat, illetve az ezeket üzemeltető oldalakat is támadhatják, ahol ilyesmi történik. Értelemszerűen nem óhajtunk emiatt sem összeveszni a NavNGo-val, neadjisten pereskedni. Nektek sem lenne jó.
Üdv
bog"Az aláhúzott rész arra utal, a Primo csak azon a gépen futhat jogszerűen, amire gyárilag feltelepítették. A belső memóriába.
[ Szerkesztve ]
-
blonDL
csendes tag
válasz
PLaci58 #6135 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Köszönöm a segítséget PLaci58-nak és vimre-nek. Sikerült. Nem akarom (nem is tudom) eldönteni a kettőtök közötti vitát, mindössze a saját tapasztalatom: az SD kártyára az \IGO8\CONTENT\MAP könyvtárat létrehoztam, semmi mást nem tettem, a program rendesen működik.
Tehát nem kellett a teljes content könyvtárat átvinnem. -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #6145 üzenetére
Ott ahol alá is húztam: "a szoftverbe való egyéb belehekkelés, amely azt célozza, hogy a Primo fusson más gépeken is, illegális, a törvény bünteti. "
Hogy meg kelljen hekkelni ahhoz, hogy más gépen is fusson egyértelműen azt jelenti, hogy csak gépretelepítetten kerül forgalomba, és más gépre nem vihető át. Valóban lehetett volna más módon is megfogalmazni, de aki ismeri a Primo-t, az ebből is pontosan érti.
Ugyanis ha SD-n is forgalomba kerülne, akkor teljesen jogszerűen lehetne más gépen is futtatni, hiszen az SD verziónak pont ez a célja. Mármint hogy a program ne legyen géphez kötött. De ez csak az SD-s kiadású iGO8-ra igaz, a Primo-ra nem. Mert a Primo nem jelent meg SD-n.
Gondolom a kérésem ellenére azért nem tettél be linket, hogy hol lehet SD-s Primo-t kapni, mert nem is találtál. Ez meg akkor elég egyértelmű.
De a viccet félretéve nem kekeckedni akarok, csak szeretném ha mindenki számára egyértelmű lenne, hogy a Primo-t külön nem lehet megvenni. Mert a korábbi hozzászólásod meg azt sugallta, mintha SD-n is megjelent volna.
[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
Megy valakinek primo 1.2-vel az online TMC a gépen?
Ha igen hogyan, mert én egyelőre feladtam. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Mennyivel tudok másolni erre a gépre PC-ről? Basszus, kb 4-5 óra alatt nem ment fel rá 1,8gb.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #6149 üzenetére
Közben rákerestem itt a topikban is, s olvastam h AS-sel szinkornizálva tetű lassú másnak is.
Viszont hiába állítom át az USB-t "Meghajtóra" , úgy bszik megjelenni a gépemen.
XP van rajta, nem tudom mennyire számít.Ha, esetleg valakinek van tippje, megköszönném.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Politika
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- Synology NAS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Razer DeathAdder Elite - ÚJ, Gari + Számla, Ár alatt! BeszámítOK!
- DOBOZOS ujszerü Lenovo Monitor Full-HD IPS 24col, HDMI,3hónap garancia - 3 hónap garanciával az Á
- GAMER PC! Intel i7-11700 / RTX 3070 8GB / 16GB RGB / 512GB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- Gyártói Garanciás Lenovo L590 FHD-IPS/Intel i5 8265u 8x3900mhz/8gb ram/256gb NvMe ssd /Win11
- Asus TUF F15 FX506HM 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest