Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
Félreértés ne essék semmiféle warezra bűnözésre nem szeretnék serkenteni senkit sem, egy egyszerű kérésem lenne, valaki privátban -remélem ott szabad- írjon rám aki ért ehhez a wayteq igo feltevéshez, elég ha egy linkelt hozzászólást beír esetleg nekem valaki, hogy na itt keresd, itt le van írva, nézelődtem a fórumokon, de minden hol csak azt látom, hogy itt ilyent nem szabad leírni, és sajnos már nem tudom, hogy hol -ha nem a "szak" fórumán keressem a "leírást" hogy hogyan és miként jutok eme remek pároshoz a gépjárműveléseim során, nagyon köszönöm előre is, ha valaki veszi a fáradságot, és esetleg csak egy kis linket privátban odabiggyeszt nekem, hogy na öreg itt már írták tessék
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Subaru topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest