Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
SixStitch
üzenetére
Itt egy video a problémámról: [link]. Szeged kellős közepén minden adó tökéletes jelszinttel jön a TMC-n, de a 104.6, a Petőfi nullával. Sehol semmi. Megy az rds info is a többi adón, csak Petőfi van csendben. Miközben a rádión meg szól.... Elveszett az a rész, a TMC beállításainál, hogy adó tiltása/ engedélyezése, szürke mindkettő...az enyém egy navgear-féle zöld dobozos német feliratos cucc, 3 hete még működött, most semmi....
-
Rick4
félisten
Keresnék valakit, aki 770-hez használt TMC vevőt..
-
snowdog
veterán
--> ezzel az a baj, hogy nem enged scenet változtatni.
Ha a "scen" alatt skint értesz, akkor azért nem enged váltani, mert olyan skint másoltál be neki, amiben nincs a gépednek megfelelő felbontás.
A másik lehetőség, hogy a skint nem jó könyvtárba tetted.
A skinbe bele tudsz nézni, keresd meg hogy tartalmazza-e a gépednek megfelelő felbontást (480x272).
-
dattis
tag
válasz
snowdog
üzenetére
haliho
Na, szedtem le egy PNA-s változatot is. Szerintem a fájlrendszer csesződött el korábban, de már rendben van, de mind1, nem is ez a lényeg.
Hanem, hogy felraktam a PNA-s változatot a Wayteq-re. Nagyon szuperül viszi a dolgokat, picit hekkelni kellett, hogy full screenbe menjen, most már megy is, DE:
- az alapértelmezett sys.txt az alábbiakat tartalmazza, amivel megy full screenbe.
[folders]
app="%SDCARD%/mobilenavigator" ; change this if applicable
content="%SDCARD%/MobileNavigator/content"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
shutdown_time=10
skin="ui_igo8"
vga=1[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272--> ezzel az a baj, hogy nem enged scenet változtatni. Egyszerűen ez a menüpont inaktív, pedig a scene fájl ott van. Na most, mondom próbáljuk meg a PDA-s sys.txt-vel, abba már 10-szer annyi beállítás van. Ezzel meg az a baj, hogy egyszerűen nem megy a full screen (pedig az előző beállítások átvannak kopizva bele), és a scene menüpont aktív, és tudok is változtatni rajta. Nem értem én ezt. Ha van bármi 5letetek ide vele
.köszi szépen
üdv:
DAttis -
Rick4
félisten
Van ötletetek, ezt mire lehetne fogni? Balról egy 770BT, és egy RTA-3000-es TMC vevő 1.5 méteres antennával, jobbról egy Samsung Omnia a fülhallgatóval, meg egy TMC szofttal. (rákatt, és nagyobban látható) Jól látszik a különbség, az Omnia fogja a Petőfit, a 770-es nem. Holott a többi Szegedi adó kiüti a csúszka végét, fullon jön, itt semmi. esetleg egyszer egyszer elmegy félig, de ugrik is vissza a nullára. TMC portokkal babráltam, nem vezetett eredményre, ha valakinek van ötlete, szívesen veszem. Köcc!!

-
dattis
tag
válasz
snowdog
üzenetére
ha végkép nem fog megoldódni, akkor az lesz, viszont közben még tovább játszottam vele. Újabb jelenségek: elindul az IGO kis ablakban, kilépek, majd újból elindítom az IGO-t, akkor már full screenben jön be, bejön a végfelhasználói license egyetértő ablak, és nem érzékel semmilyen billentyűlenyomást. Nagyon érdekes.
Jaaaa, és PDA ez a verzió tökéletesen megy, azért is próbálkozok vele. -
dattis
tag
közben persze próbálkozok.
Menet közben arra jöttem rá, hogy ha menet közben új scene-t váltok, akkor az IGO újraindul, ekkor már full screen módban indul újra. Csak egy a baj vele: bejön a végfelhasználói license szerződés, hogy elfogadom-e vagy sem. Mintha le lenne fagyva a képernyő, nem enged semerre se görgetni.
Van valami 5letetek? -
dattis
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy wayteq n710B-m. Van egy IGO 8.3-am az alábbi sys.txt erre vonatkozó beállításokkal.
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
shutdown_time=10[rawdisplay]
class="landscape"
;driver=GX ;GDI or GX
;class="landscape"
; or rlandscape, portrait, square,wide
screen_x=480
screen_y=272Az a problémám, hogy futni fut rajta az igo hibátlanul, de nem full screenben, hanem sima 320*200ban a bal felső sarokhoz igazítva.
Próbáltam a beállításokat átszedni a 8-asból, mégpedig úgy, hogy:
[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"
vga=1[device]
type="WAYTEQ N710"De nem igazán működött ezek után sem jól, full screenben. Még persze olvasgatom a hozzászólásokat, de ha van egy kis instant segítség azt megköszönöm.
DAttis
-
ErOr
csendes tag
WAYTEQ N770 BT
FM, TMC vagy ha nem talál GPS, MP3 és BT gomb variációk (4 fér el).ui_igo8_da\480_272\ui\navigatemap_480_272.ui
EREDETI:
<BUTTON xxx template=footer4_1a z=0 text="GPS" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center" valign="center" iconspr="$ico_gps.bmp" onrelease='NEXTSTATE st_SettingGPS' visiblemodel="tmc.present" >
<BUTTON xxx template=footer4_2a z=0 text="GPS" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center" valign="center" iconspr="$ico_gps.bmp" onrelease='NEXTSTATE st_SettingGPS' visiblemodel="!tmc.present" >
<BUTTON btn_CSTMC template=footer4_2a z=0 text="TMC" onrelease='NEXTSTATE st_TmcEventsList' visiblemodel="tmc.present" >
<BUTTON btn_CSMP3 template=footer4_3a z=2 text="MP3\nPlayer" ICONALIGN="LEFT+3" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_music.bmp" onrelease='NEXTSTATE st_Music' enabledmodel="model_exists
asis.music"><BUTTON btn_CSBT template=footer4_4a text="Bluetooth" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_connect.bmp" visiblemodel="other.bluetooth.available&!other.phone.available" onrelease='EXEC "other.bluetooth.show_manager"'>
<BUTTON btn_CSPH template=footer4_4a text="Phone" ICONALIGN="LEFT+2" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_phone.bmp" visiblemodel="!other.bluetooth.available&other.phone.available" onrelease='EXEC "other.phone.show_dialer"'>
<BUTTON btn_CSBTPH template=footer4_4a text="BT & Phone" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_connect.bmp" visiblemodel="other.bluetooth.available&other.phone.available" onrelease='EXEC "other.bluetooth.show_manager"'>MÓDOSÍTOTT (FM, TMC vagy ha nem talál GPS, MP3 és BT):
<BUTTON btn_CSFM template=footer4_1a z=1 text="FM\nTransmitter" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Volume.exe" "", PREVSTATE'>
<BUTTON xxx template=footer4_2a z=0 text="GPS" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center" valign="center" iconspr="$ico_gps.bmp" onrelease='NEXTSTATE st_SettingGPS' visiblemodel="!tmc.present" >
<BUTTON btn_CSTMC template=footer4_2a z=0 text="TMC" onrelease='NEXTSTATE st_TmcEventsList' visiblemodel="tmc.present" >
<BUTTON btn_CSMP3 template=footer4_3a z=2 text="MP3\nPlayer" ICONALIGN="LEFT+3" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_music.bmp" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files\NaviPlayer.exe" "", PREVSTATE'><BUTTON btn_CSBT template=footer4_4a text="Bluetooth" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_connect.bmp" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Bluetooth.exe" "", PREVSTATE'>
<BUTTON btn_CSPH template=footer4_4a text="Phone" ICONALIGN="LEFT+2" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_phone.bmp" visiblemodel="!other.bluetooth.available&other.phone.available" onrelease='EXEC "other.phone.show_dialer"'>
<BUTTON btn_CSBTPH template=footer4_4a text="BT & Phone" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_connect.bmp" visiblemodel="other.bluetooth.available&other.phone.available" onrelease='EXEC "other.bluetooth.show_manager"'>MÓDOSÍTOTT (GPS, TMC, MP3 és BT):
<BUTTON xxx template=footer4_1a z=0 text="GPS" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center" valign="center" iconspr="$ico_gps.bmp" onrelease='NEXTSTATE st_SettingGPS' visiblemodel="tmc.present" >
<BUTTON btn_CSMP3 template=footer4_3a z=2 text="MP3\nPlayer" ICONALIGN="LEFT+3" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_music.bmp" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files\NaviPlayer.exe" "", PREVSTATE'><BUTTON btn_CSBT template=footer4_4a text="Bluetooth" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_connect.bmp" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Bluetooth.exe" "", PREVSTATE'>
<BUTTON btn_CSBTPH template=footer4_4a text="BT & Phone" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_connect.bmp" visiblemodel="other.bluetooth.available&other.phone.available" onrelease='EXEC "other.bluetooth.show_manager"'>- az MP3 START_APPLICATION-hoz azt az útvonalat és lejátszót írod ahonnan és amit indítani akarsz
-
ErOr
csendes tag
Ja egyébként én az eredeti Riks v3.7 (igo8.riks.v3.7_480x272.zip) skint módosítottam át.
Itt még akit zavar, hogy Riks v3.6b-t ír a bal felső sarokban az a következő fájlban javítsa kiui_igo8_da\480_272\ui\general_480_272.ui
EREDETI:
<layer ui_Title z=35>
<TEXT Title x=100 y=1 w=280 z=160 align="CENTER" text="StateTitle" fonttype=headerfont fontsize=10>
<TEXT xxx x=5 y=4 text="R i k s 3.6b" font="tahomabd" color=#ffffff fontsize=8 glowsize=1 color2=#000000 align="LEFT">
</layer>MÓDOSÍTOTT:
<layer ui_Title z=35>
<TEXT Title x=100 y=1 w=280 z=160 align="CENTER" text="StateTitle" fonttype=headerfont fontsize=10>
<TEXT xxx x=5 y=4 text="R i k s 3.7" font="tahomabd" color=#ffffff fontsize=8 glowsize=1 color2=#000000 align="LEFT">
</layer> -
ErOr
csendes tag
WAYTEQ N770 BT
Az eddig megszokott SwD FM, MP3 és BT gombok.ui_igo8_da\480_272\ui\navigatemap_480_272.ui
EREDETI:
<BUTTON btn_CSMP3 template=footer4_3a z=2 text="MP3\nPlayer" ICONALIGN="LEFT+3" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_music.bmp" onrelease='NEXTSTATE st_Music' enabledmodel="model_exists
asis.music"><BUTTON btn_CSBT template=footer4_4a text="Bluetooth" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_connect.bmp" visiblemodel="other.bluetooth.available&!other.phone.available" onrelease='EXEC "other.bluetooth.show_manager"'>
MÓDOSÍTOTT:
<BUTTON btn_CSMP3 template=footer4_3a z=2 text="MP3\nPlayer" ICONALIGN="LEFT+3" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_music.bmp" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files\NaviPlayer.exe" "", PREVSTATE'>
<BUTTON btn_CSBT template=footer4_4a text="Bluetooth" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_connect.bmp" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Bluetooth.exe" "", PREVSTATE'>
<BUTTON btn_CSFM template=footer4_1a z=1 text="FM\nTransmitter" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Volume.exe" "", PREVSTATE'>
- az MP3 START_APPLICATION-hoz azt az útvonalat és lejátszót írod ahonnan és amit indítani akarsz
-
PLaci58
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
Azt hittem a srác ezt a verziót alakítja át.
Nekem egyébként egyáltalán nem tetszik a plusz sebesség és idő kijelzés. (2x jelenik meg) Ezen akarok majd változtatni, hogy csak akkor jelenjen meg, ha nincs a baloldalon már beállítva. Ami nem tetszik még: a sebességhatár is csak megtervezett útvonalnál látszik. A 3.4c mindíg kiteszi.
Nekem a Riks a szimpi, a jól látható feliratok és ujjal is érinthető gombok miatt. -
-
snowdog
veterán
válasz
SixStitch
üzenetére
Látom még nem használtál Gurjon skint. Azt is próbáld ki, és mégtöbbet fogsz lelkendezni.
Olyan funkciók is vannak benne, hogy pl. átlépsz egy országhatárt, és rögtön megjelennek az adott ország közlekedési szabályai (max. sebességek).
Itt rengeteg infó van róla: [link]
-
alex49
csendes tag
válasz
snowdog
üzenetére
Hello,
A navigátorommal nekem is gond van. Olvastam a hozzászólásodat, de a tanácsod nem segített, mert SD kártya nincs a készülékben, és a könyvtárat se találom, amit említettél.
Azt is tudnod kell, hogy teljesen sötét vagyok ebben a témában. Kérlek, ha tudsz segíts.
Kösz: Alex.
-
ErOr
csendes tag
Riks v3.7-et keresek, hol lehet megtalálni?
-
Rick4
félisten
Ma egész nap kocsiban ültem, bent volt a navi is, a TMC-n kerestül tölti, és néztem, hogy már megyek vagy 30 perce, de nincsen kis borítékom. Rányomtam a TMC menüpontra, de semmi, Szegeden a 104.6-on jön a Petőfi rádió, de semmi, még jel is alig akart jönni, kb 6 óra hosszán keresztül semmi, egy karakternyi tmc infó se jött. Persze a többi adó RDS infóját látom, tehát nem nálam lehet a hiba... Még egy save mappa törlést is csináltam, hogy mindent újraállítsak, de semmi.... Tudtok erről valamit?
A másik gáz, hogy Szegeden lezárták egy hónapja a Kossuth sugárutat átépítés miatt kb 1 évre, a forgalom elterelve, de a naviprogi folyamatosan arra vinne amerre nem lehet, pár napja mikor néztem, a TMC (ami akkor még működött) erről bőszen hallgatott... Ez így nagyon gyenge... -
kamillo67
tag
válasz
PLaci58
üzenetére
Papalaci!
Cseréld le az L7 ini-jében a Digital2 font beállításokat DGwulM-ra (date , time)!
Reset után helyreállnak a dolgok.
Ha kell csinálj a skinen belül egy font könyvtárat és rakd bele ezt a font-ot. Ha van az RF -eden Windows\fonts könyvtárad (és tükrözve van a windowsos fonts könyvtár a registry-ben), akkor elég, hogy ott legyenek a szükséges fontok.Üdv. Kamillo
-
PLaci58
addikt
válasz
madmike
üzenetére
Igen, ha veszel hozzá 6000-ért egy TMC vevőt is (igaz ahhoz adnak antennát is)
Az az antenna egy darab drót, a végén egy jack dugóval, amit a TMC vevőbe kell dugni.
Itt vannak képek TMC vevőről : [link]
Az antennát a vevő alján látható csatlakozóba kell dugni Az alsó képen alul részben látható az aljzat. -
madmike
őstag
Sziasztok!
találtam itt a ph apróhirdetései között 2000Ft-ért TMC antennát. jack csatlakozó van rajtuk. Ezzel is müködik a 770bt? -
NÓPARA
aktív tag
válasz
SixStitch
üzenetére
Hali!
Igazad lehet de nekem akkor sem akar működni. Bár nem tudom hogy mit csinálok rosszul mertami link volt azt letöltöttem. TotalCom-mal egyesítettem és utána ki is csomagoltam. Az viszont nem hiszem hogy baj lehet hogy ugy másoltam az adatokat a karira hogy az a gépben volt. Az SD kiegészítést rámásoltam felülírva ugy ahogy kell. A Sleep-et is beszurtam ahogy kell gondolom és át is neveztem a gépmemóban a navigator exe-t. Vártam is kicsit de semmi csak csippanás hogy rákatt a navigációra. Kb így jártam el. Esetleg valami ötlet azt szivesen venném.

-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Hogyan tudom beállítani az Amigoban hogy kanyarodáskor fel nagyítsa az utat ?
Üdv : Brekecs
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
SixStitch
üzenetére
Helló SixStitch!
Ok! Megpróbálkozom azzal. De hogy tudom meg hogy SD-re való változat? Privibe leírom a vétel helyét is.Igen csak az SD-re szeretném másolni a skint és a többi cuccot is. Pillanat és olvasom a hozzászólásokat is. Köszi a tippet és a segítséget bármit fogadok javaslatként.

-
snowdog
veterán
Ahogy olvasgatom a topicot sokszor a syst. fájlt írkálják át a hozzászólásokban.
Annyit tennék hozzá, hogy figyelj arra is mi mihez tartozik. Ugyanis a sys.txt kimondottan az iGO része, mi most viszont a MioPocketről, meg az SI-kről beszéltünk. Ezeknek semmi köze a sys.txt-hez.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
snowdog
üzenetére
Hali Snowdog!
Köszi a segítséget és az információt. Azt gondoltam hogy valamit ( vagy valamiket ) változtatni vagy át írni kell. Ahogy olvasgatom a topicot sokszor a syst. fájlt írkálják át a hozzászólásokban. De van mikor mást is át írnak. Kicsit elszomorodtam de majd olvasok még a dologról.Köszi a segítséget de ha van még valami amivel tudnál segíteni azt is megköszönném.

-
snowdog
veterán
A MioPocket 3.0-at kimondottam a Mio gépekhez lett kifejlesztve. Rengeteg olyan registry bejegyzést tartalmaz, ami csak azokon a gépeken működik.
Én nem ajánlom, hogy minden változtatás nélkül feltelepítsd a gépedre. Készültek belőle SI verziók, használd a keresőt, párat ebben a topikban is találsz. Inkább azok közül válassz!
-
NÓPARA
aktív tag
Helló Mindenkinek!
Új tag vagyok itt. Pár napja vettem a készüléket. Egyik oldalon találtam egy skin felületet ami nagyon meg tetszet. A neve: MioPocket 3.0 Ezt szeretném rá szerkeszteni a készülékemre. A navigációm a belső memórián van és IGO8 8.0-s. Ha valaki használ ilyet vagy tudna segíteni azt meg köszönném. Ja és ha lehet szájbarágós módszerrer kéne a segítség. Akár privátba is ha lehet. Előre is megköszönném a dolgot. Az SD kártyára még zenét és filmet is szeretnék tennni és ennek mi az eljárása.

-
Rick4
félisten
válasz
Brekecs
üzenetére
Ha az az amigo az SD kártya navi/amigo mappájában amigo.exe néven van, akkor indulnia kell. Nem tudom, mennyire érzékeny a kis- nagy betűkre, de figyelj erre is. Elvileg mennie kellene, ha más nem, próbáld megy TC-rel indítani az exe-t, kiderül, hogy egyébkét hajlandó- e menni.
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Valamit elcseszhettem mert nem akar indulni az Amigo nem jó neki az elérési ut !
pedig már mindenhogy probáltam az igo 7-t töröltem és annak a helyét akartam át irni de nem megy igy néz ki :
ICONXPBUTTON
x = 172
y = 60
Command = \sdmmc\navi\amigo\amigo.exe
SizeNormal = 48
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\amigo.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\amigo.icoTEXT
x = 172
y = 110
Text = amigo
Color = FFFFFF
FrameColor = 000000
Size = 14
Weight = 600
CreateFontMit rontottam el ?
-
kamillo67
tag
Sziasztok !
Sikerült szereznem 1 gsplayer nevű zenelejátszó progit, amit lefodítgattam.
Tallóz mindenhol, sok egyébb beállítási lehtősége is van: listát olvas, készít, stb.
Tálcára lecsukható, navigációs progik alatt könnyen futtatható.(nevezd át a riks skinek esetén mp3player-nek , kell mellé a dll-fájla is amit mellékeltem. Azt ne nevezd át!)Memória terhelése kb. 500kB, a procit csak 26%-ban terheli.
Az mp3player igaz csak kb 250kB-ot használ, de nem tallóz a RF-en és 42%-ban terheli a procit.
A menü elérhtő a szabad felületet érintve, mint ahova a képen a piros foltot is tettem.
Letölthető innen:
[link]rarpass: a nick nevem itt
Üdv. kamillo
-
Brekecs
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek !
Probálgatom majd csak jó lesz !
-
PLaci58
addikt
válasz
Brekecs
üzenetére
Hali. Ebben van Amigo ikon : Amogi_ikon
Az SI 1.3.3 NFlash verziójának Amigo kiegészítése.Poco!
A Riks 3.7 viszont fut azon (csak azon a verzión!).
-
Rick4
félisten
válasz
Brekecs
üzenetére
a gépen lévő SI mappát megkeresed, megnyitod, és a mioautorun/ pages/navi mappában megnyitod pl jegyzettömbbel a navi-ini fájlt. Ha eldöntötted, hogy belső memóriából, vagy Sd-ről futtatod, akkor a megfelelő SI-t szedted le gondolom. Kinézel benne egy olyan sort, ami arra a progira mutat, amit tutira nem fogsz használni, és átírod azt
Command = \ResidentFlash\navi\******\*******.exe- szöveget pl
Command = \ResidentFlash\navi\omiga\omiga.exe szövegre, az alatta lévő text részt is módosítod:
Text = Ogi ról
Text = Omiga ra.
Még annyi dolgod van, hogy az omiga mappáját beteszed a navi mappába cakk pakk, célszerű figyelni, hogy az elérési út megegyezzen a fenti sokokkal (vagy a fenti sor egyezzen meg az elérési úttal?
) különben nem fog indulni, ill a command sorok alatt van egy icons kezdetű, ezt is ki kell javítani. az omiga mappából az omiga.ico fájlt másolod a mioautorun/ skin/ icons mappába, és ide irányítod a test rész ikonját, mint pl :ICONXPBUTTON
x = 16
y = 60
Command = \ResidentFlash\navi\omiga\omiga.exe
SizeNormal = 48
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\omiga.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\omiga.icoTEXT
x = 28
y = 110
Text = Omiga
Color = FFFFFF
FrameColor = 000000
Size = 14
Weight = 600
CreateFontRemélem menni fog.
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Tudna nekem adni valaki egy linket ahonnan letudnám tölteni ezt a SI_1.3.3_SD 770 való progit amibe beletudnám rakni az amigot is !
Előre is köszönöm !
-
Poco
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van a gépemen egy ilyen IGO: iGO8 v8.3.4.102680, de sajnos a Riks 3.4c mod1 SWD névre hallgató skin nem fut rajta! Nem tudjátok, lesz ebből újabb kiadás?
Köszönöm
-
kamasaki
csendes tag
http://apronet.hu/elado_uj_wayteq_n800_gps_+_2009_teljes_europa_terkep_51_900ft_gps_51990_forint_aprohirdetes=8979298
-
snowdog
veterán
válasz
Johnny1983
üzenetére
Szia!
Látatlanban két tippem van:
1. a két kép mérete nem azonos (ez a kevésbé valószínű),
2. amit készítesz képet, az nem alfa layer-es, gondolom az eredeti az volt.Az eredeti kép jellemzőit olvasd ki egy normális képszerkesztővel, és egy pontosan ugyan olyan paraméterűt (méret, színmélység, alpha layer, stb) készíts!
-
Johnny1983
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék saját gombot létrehozni.
A MioMap-IGO BMP tool-al próbáltam.
AMIGO alá szeretnék betenni egy gombot, úgy hogy szeretném módosítani a gomb háttérszínét. Az eredeti gombot szeretném kék hátterűvé tenni.
A MIO tool-al kicsomagoltam BMP-be, és átszíneztem, majd visszacsomagoltam, de sajnos utána egy fekete keret maradt a gomb körül. Valamiért mikor kicsomagolom már a BMP-ben megjelenik ez a fekete keret, de ezt kicseréltem az eredeti háttérszínre. Azonban csomagolás után ismét fekete keret jelenik meg.
Kipróbáltam, hogy nem csomagolom be, csak simán beteszem a BMP-t, és akkor jó, de ugye akkor nincs mozgás szimuláció, mert csak egyszer tartalmazza a képet a BMP.
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond? Vagy esetleg egy másik programot, módszert mondani, hogy tudnám ezt megtenni.
Köszönöm:
Johnny1983
-
plajos
aktív tag
És ezt az mp3player.exe fájlt honnét lehet letölteni?
-
Trianrta
aktív tag
Ezt az alap mp3player.exe programot rá lehet valahogy bírni, hogy ne csak az SD kártyán lévő zenéket listázza ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
De az is elég, ha megmondod mi van a TMC-vel.. 

asis.music">
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)