- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #1996 üzenetére
3-4 kimenekítési pont van random elhelyezve a pályán, azokon tudsz kimenni, vagy csinálsz egy túszmentő küldit. Akkor kb. helybe jön a heli.
Sok kis ügyes pedig előszeretettel kempeli a kimenekítési pontokat, és szedik le a teli zsákos szerencsétleneket. Valahol geci dolognak tartom, de ez van... -
válasz
radi8tor #1989 üzenetére
Csak hangot akartam adni csalódottságomnak, hogy egy napi szívás után örültem volna este 10kor lefekvés előtt egy kis sikerélménynek... Hát nem
Természetesen a játék része, bár én sose mentem direkte kilépőket kempelni, az persze megesett, hogy akkor értünk oda, mikor más ment ki. -
geckowize
őstag
válasz
radi8tor #1496 üzenetére
GPU tempet tekintve az a problemam, hogy vannak olyan GPU-k, amelyeknek ketfele homerseklet szenzora is van (pl 6700 XT), a "sima", valamint a junction / hot spot.
Az utobbi szvsz fontosabb, mert ha valaki arra kivancsi mi a max temp, hogy pl javitson a hutesen, akkor neki arra kell alapozni. Viszont a jatekban mintha a "simat" mutatna, de lehet rosszul emlekszem.
-
laragirl83
őstag
válasz
radi8tor #1458 üzenetére
Most nekiestem netnek, de konkrét hivatalos hírt ezzel kapcsolatban nem találtam, activision részéről, hogy MSI Ab tiltva lenne.
Tudnál esetleg linkelni?
Redditen is van pár topic, hogy AB miatt kaptak perma bant. De ott sem egyértelmű a dolog,
ahogy írják futott háttérben sok egyéb dolog is, szóval érdekelne, hogy mi is konkrétan a helyzet.
Alább mint írtam, lassan 3 éve folyamat fut nálam is AB, de eddig semmi gondot nem okozott, de már felpiszkáltam magam, hogy ne is legyen ebből tré.(Mg azt hozzá tenném, steam-el kapcsolatban is láttam ilyen postokat, hogy VAC bant erdményez. Azzal is ment évekig, ott sem okozott nálam gondot.)
-
geckowize
őstag
válasz
radi8tor #1460 üzenetére
Hát akkor a már ban előtt pre-orderelt MWII-nél biztos nem fogok MSI AB-zni...
Egyébként az még a durva, hogy mikor kiderült a permaban, csináltam egy új acti accot és megpróbáltam azzal WZ-zni és instant shadowbant kapott... aztán belogoltam tesóm accjába még mindig ugyanarról a gépről és az is shadowbanned lett...
Gondolom a csíterek meg továbbra is nyomják aimbottal az 5+ KD meccseket, hogy vinné el őket a rosseb
-
geckowize
őstag
válasz
radi8tor #1458 üzenetére
"MSI Afterburnert egy ideje tiltja CoD"
Erről volt valami hír?
De akkor BOCW-ből és Vanguardból miért nem permabannoltak? Ott is használtam mindig...
Egyébként is, 2,5 év alatt most detektálták csak h megy az AB?Én pont azért használtam, hogy lássam, milyen beállítással mennyire tudok konstans röccenésmentes FPS-t előállítani, mert a Caldera update után olyan mikrolagjaim voltak, ami miatt muszáj volt több órát beleölni a beállítások finomhangolásába, hogy ne laggoljon már be, mikor pont akció van... Ezt a built-in FPS counterrel lehetetlen lett volna megcsinálni...
Egyébként még egy érv amellett, hogy ez egy bullshit boilerplate szöveg indokként: több száz postot találtam redditen, aki ugyanezt kapta, azok közül jelentős számú player konzolos volt. Ott ugyan milyen unauthorized software lehet? Meg miféle manipulation of game data?
-
tupacamaru
veterán
-
BITBOYS
addikt
válasz
radi8tor #687 üzenetére
Konzolon sokkal nagyobb a szívás bill+egér társaságában mint pc-n. Nincs aim assist, only 80 látószög, a fegyverek visszarúgása egyáltalán nem tompítható a beállításokban, így nincs (lézer) fegyvered mint pc-n.
Szóval aki ilyen feltételek mellett jól nyomja, jó játékos az az igazi PRO -
csibe1
addikt
válasz
radi8tor #597 üzenetére
Nem akkora meglepi. A Battlepassban lévő bluprintek jó része is csak Cold War-ban volt használható, aztán meg jöttek Vanguard cuccok.
A legszebb a semmittelen csetreszek a fegyvereken, mert azokat muszáj jelezni, akármelyik játékban is szerezted meg, ott villog a többiben is, mert hát miért is ne.
Baszkodnám szemközt egy méretes, szöggel kivert szívlapáttal az ilyen barmokat.
Azt is aki kitalálta, meg azt is aki rábólintott.
Nesze neked közösködés, spórolás, mert ugye túl sokba lett volna a külön warzone mindegyik játékhoz; biztos nem keresnek még eleget rajta...
még pár új játék (már ha nem mennek addig csődba a BF-es csapattal együtt), aztán akkora katyvasz lesz, hogy öröm lesz nézni. -
varmi2
nagyúr
válasz
radi8tor #530 üzenetére
Újra telepítettem, de nem javult. Majd egy ötlettől vezérelve. A ram sebességét visszább vettem. És jó lett. Bár nem értem, cpu+vga bányászás közben a ram hiba nem jött elő, ez meg kb 10mp után. De most jó, és ez a lényeg.
Majd a következő pihenősbe, beállítom a ramot is. Most rakott össze lap+cpu csere volt.
-
D013
aktív tag
válasz
radi8tor #453 üzenetére
A win-ekre gondoltam, nemrég kezdtem el újra jàtszani, és sosem voltam benne jó. Ez a Resurgence nagyon bejön mert pörgős. A kevésbé jó jàtékosoknak is élvezetes mint nekem. Mondjuk a teljesítményemen sokat dobott hogy eladtam a 43 colos 60 hz-s tv-m és cseréltem egy 24 colos 165hz-s monitorra. Az input lag is fényévekkel jobb.
-
csibe1
addikt
válasz
radi8tor #402 üzenetére
A szint szerintem nem igazán mérvadó, mert lehet, hogy a 2-es szintű emberke már 15 éve multizik.
Ez nem is szokott zavarni, az már inkább amikor killcamban látom az érdekes mozzanatokat,
(pl. mindig megfordul és simán fejbe lő) akkor csuklani szokott a családfájával együtt. -
csibe1
addikt
válasz
radi8tor #380 üzenetére
Ezt biztos csak azért mondják, mert rossz módokban játszanak.
Át kell menni HC-re, és ott nem lesz csaló, simán megvan a 10-e K/D egyesek szerint.
Akad pár emberke akik szerint ez a helyzet, de én az utóbbi pár hsz-el értek egyet, mert killcamban elég érdekes dolgokat látok Shipmenten.
Elég feltűnő ha kapásból a fejemre rántják a célkeresztet, főleg ha háttal van az ellenfél. -
Acheron
őstag
válasz
radi8tor #378 üzenetére
Alakul, ahogy jönnek a kiegészítők. Nekem alapból nem nagyon fekszenek az LMG -k, rush -hoz nehéz, távoli operáláshoz gyakran pontatlan (vannak persze kivételek, PKM -et remekül tudtam használni), nehéz megtalálni az arany középutat. Ha gold lesz, biztosan megy a polcra (no meg ott lesz a RAAL utána, mint új goldozandó)
#379Laby: Tegnap én egy Plunder meccset futottam a multi után, de léptem is, amikor vége lett - bárhova érkeztem, két percen belül komplett csapat esett rám, semmi gyűjtögetés, csak a vadászat. A respawn kizárólag a sűrűjében - volt, hogy földet sem tudtam érni, már a levegőben leszedtek, úgy is, ha ernyő nélkül zuhantam. Ha mégis leértem, a műsor visszaugrott az első pontra, rögtön célpont voltam. Tipikus SBMM szívatás - inkább kihagytam a továbbiakat. -
Acheron
őstag
válasz
radi8tor #371 üzenetére
Most én is pont őt húzom. Nem sok fegyó van ami még goldozásra vár, de ő még pont ilyen. Nekem annyira nem jött be eddig, elég gyengécske, remélem a kiegészítőkkel fel lehet húzni egy használható szintre.
Más.
Érdekes meccsem volt nemrég. Úgyí tűnik az SBMM keblére ölelt ma este, és egy 27:2 meccset sikerült lehozni killstreak -ekkel együtt. Hasonló azért elő szokott fordulni, ez önmagában nem lepett meg, de közben jött egy, korábban még soha nem tapasztalt momentum:
20+ kill fölött feltűnt, hogy egyszer csak megjelentek az ellenfelek és a csapattársak a látómezőben - falon keresztül is. ellenfél kis piros hegyére állított négyzetben, fehér X -el, csapattárs kék négyzetben:
Egész addig ment ez a dolog, amíg a nagy rácsodálkozás közepette lepuffantottak hátulról.
Utána minden visszatért a normál alapállásba.(egyébként a képen látható kis piros enemy pár másodperc múlva kijött az épületből, de mivel pontosan láttam a mozgásából, hogy jön, számára nem lett jó vége a talinakKb ilyen lehet, amikor valaki WH -el? Komolyan, kissé kínosan éreztem magam)
Kérdés: mi a fene ez a "mutatom a kiholvan" feature? Mivel lehet ezt "kiérdemelni", előhívni? -
Acheron
őstag
válasz
radi8tor #369 üzenetére
PKM, SA87, M91, MG34, Holger-26, MK9 Bruen, FINN és RAAL a teljes lista MW -ben (a sorrendben nem vagyok biztos, de mindegy is).
A season csak a prestige level -t nullázza, a fegyver szinteket nem, sőt, amit pl WZ -ban teszel hozzá a fegyver szinthez, az is megjelenik a multiban (és viszont). -
Acheron
őstag
válasz
radi8tor #337 üzenetére
Remélem nem okoz csalódást. Én idestova már két éve tolom (elővételben volt meg), majd minden napra jut egy játék, de megunni nem tudom. A WZ -ban találtam élhető játékokat, de alapvetően nekem a multi adja meg azt a teret (akár stílusban, akár módban), ahol azt játszom, amit épp én szeretnék, amiben épp jól érzem magam. És egy játékban - szerintem - ez a lényeg. Szóval jó szórakozást
-
Acheron
őstag
válasz
radi8tor #322 üzenetére
Igen ez.
Ahogy az előttem szólók leírták, még elég széles a játékosbázis, ritka, hogy egy percet vagy többet kell egy - egy játékra várni. A Vanguard nem tudom milyen lesz, mennyire lesz játékos - elvonó (eddig nem feltétlenül ebbe az irányba mutatnak a visszajelzések, őszintén, engem sem mozgatott meg nagyon, biztosan maradok még az MW2019 mellett a jövő évi játékig.)
Ezzel együtt azért mostanában gyakrabban fordul elő, hogy pár napos időtávon ugyanazokkal a játékosokkal is sikerül összefutni, ez némiképp azért jelezheti a játékos szám csökkenést. (Anno 2018 -ban az MW2 -ben már igen gyakoriak voltak az ismerős nevek, ugyanabban az évben az MW3 -ban szinte már csak ugyanazokkal az arcokkal lehetett összefutni nap mint nap.) -
csibe1
addikt
válasz
radi8tor #222 üzenetére
A BR-t meguntam, nincs humorom futni a gáz elől. Fordítva meg nem működik.
A Kingslayer tényleg jó, rendesen lehet a szinteket lépni, előfordult, hogy majdnem két szintet léptem a prestige-ben, tierben meg másfelet.
Persze nem mindig, mert néha csak esik kel az ember.
Próbáld ki a Battle for Verdanskot, ott is dupla xp van, és kapsz bluprinteket, egy géppuskát meg egy kést.
Múltkor akciós volt megvettem a 2019-es MW-t, ott a Shoot House-on meg Shipmenten elég jól lehet fejleszteni a cuccost. Egy-két hete meg voltak pár napig a régi MW4 pályák, az is bejött.
Tegnap vagy már inkább ma ránéztem a Coop részére, ott is vannak jó küldetések.
A Payload se volt rossz, ott is lehetett fejlődni rendesen. -
nitro16
senior tag
válasz
radi8tor #220 üzenetére
Igen úgy nehéz lesz. Milyen játékmódba játszol?
Ha rebirth akkor feltudsz szedni egész jó fegyvereket is ami alapból a pályán van, és érdemes azzal játszanod. Vagy ha látod, hogy valahol olyan ellenfél halt meg akinek már volt loadout-ja akkor felszedni az ő fegyvereit.
Érdemes lehet most egy-egy fegyvert megnézni ami jól használható ha van rá challange gyorsan megcsinálni és rebirth/kingslayer játékmódba most van dupla xp és dupla xp fegyverre is. Így gyorsabban fel lehet rántani egy-egy fegyvert.
-
nitro16
senior tag
válasz
radi8tor #218 üzenetére
Nincs olyan, hogy legjobb fegyó mivel mindig figyelni kell éppen mit buffelnek és nerfelnek.
És úgy változtatni az összeállításokat.
Most jelenleg az XM4 az új meta mert felhúzták. Bár a Krig meg C58-t gyengítették de még így is nagyon jó, vagy ott van még a FARA is. SMG közül a Fennec- PPSH- OTS amivel nem lehet mellé fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest