- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Még annyi, hogy minden hidden room kitakarításáért pénz jár és 10 Sors pont.
Minden 10-ikért külön jutalom, a játék írja.Nem hiszem, hogy az ilyen MMO féle megoldásokkal olyan sok embert visszacsábítanának, de legalább próbálkoznak, és ha már játszik az ember, adnak valami célt is.
Úgyhogy ügyködjenek tovább a fejlesztők! -
reelc
veterán
Visszaraktam pár napja a játékot.
New event: Hidden Foes: megnövelték a rejtett termek előfordulási esélyét.
Benne egy boss, a mobjai és egy láda.
Hol érdemes keresni őket: ahol eddig is előfordultak, olyan mapokon.
Úgy rémlik korábban a nagy egybefüggő nyílt terepeken nem volt ilyen (mert egy nagy map az egész, nincsenek "üres helyek"). Pl. amikor a katonákkal kell szaladni, vagy sivatagos vadászós pályák. Szóval ha lehet ne ilyeneket válassz.Ecru Void Crusade: még nem próbáltam.
Cortex Fragments: Custodian Rebusnál lehet beváltani Favourra, 1-et kapunk 100 Fragmentsért, amiből 200 gyűjthető egy héten.
Péntek estétől vasárnapig van ez a kereskedő, kiírja a menü, ha megnézed a feladatokat.
Igazából nem foglalkoztam vele korábban.
Viszont mostantól könnyebben lootolható: "From now on Cortex Fragments can be looted from Villains, Elites, and Commanders."Amikre váltható:
Unique Portrait Frames
Command Bridge Decorations
Footprints
Consumables
Auras
SummonsEngem ez így eléggé hidegen hagy, de pl. aki partyzik az vehet aurát, ami a csapatra hat.
Ja, vannak dolgok amik megmaradnak végleg, vannak amik csak pl. 5 egymás utáni küldetésre, az ilyen infók az egyes tárgyak leírásánál vannak. -
Pedro78
senior tag
En a [COMPLETE COLLECTION] -t vettem 32euroert
-
-
Rigormortiis
veterán
Igazad van abban, amit leírsz.
A játék azonban teljes árú termékként kezdte palyafutását, és e miatt bizony jogos a Diabloval való összevetés.
A ps4 szökőévente egyszer crashel, na a Martyr párszor lefektette már szegényt. Ezt nem lehet kimagyarázni, azt meg pláne, hogy egy folyamatos online kapcsolatot igénylő játéknak a multiplayer a leggyengébb eleme (pedig az íráson kívül a többi alkotórésze sem teszi magasra a lécet).
Más: Tud valaki olyan ps4 klánt, ahol vissz is igazolják, ha jelentkezik az ember? Csináltam egy klánt, cimborám be is lépett, de ketten kevesek leszünk a feladatokhoz.
-
reelc
veterán
Ami még nem tetszik:
- A lehető legrosszabbkor jönnek a hívások. Nem akkor, amikor 1km-ert gyalogol az ember eseménytelenül, hanem párszor harc közben. Vagy pont előtte. Megállsz a hívás miatt, de az ellenség már jön feléd.
Illetve sokszor akkor, amikor felveszek Nyomot.
- A megmentős küldetéseknél előfordul, hogy egy katona beakad. Többször jártam így. Ha szétlőhető a tereptárgy, akkor tud jönni. Vagy ha csalsz a közelébe ellenséget, akkor is. Amúgy nem és akkor bukó a küldetés.
- Találtam egy történetszálat ami nincs magyarul. -
-
Peace
nagyúr
Egyrészt a 2.0, másrészt a kampány hossza. Mondjuk nekem 14 órát ír a Steam, de akkor is jóval hosszabbnak tűnt, mint az alapjáték kampánya. A hangulata talán még egy fokkal jobb, mint az alapjátéké! Ami zavar az a temérdek fölösleges loot, amit úgyis lebontasz, mert semmire nem jó. És hogy van két fajta "puska" a Tech-adept számára és itt kifújt. Pedig annyi féle fegyver létezik az univerzumban, hogy csak na...........
-
Peace
nagyúr
Azok nem sokat értek, a szintfelhúzós tarot-ok nálam.
Meg az is zavar, hogy beraktak ugye egy egy gombnyomásra felugró ablakot, amiből egyből választhatsz magadnak küldetést és már indíthatod is. De csak 70-es szintűek vannak benne és nem engedi állítani! 78-ról megléptem a 80-at kínkeservesen. Reméltem, hogy már 80-as küldetéseket fog beadni, de ugyanúgy 70-esek. Nekem valahogy sokkal jobban tetszett a régi power leveles rendszer! Meg tarotban is, hogy beállíthattam +250-es nehézséget is sok xp-ért..........Itt már nem látom értelmét, hogy mindennek szintje van, mégis a power/quality levelt mutatja a tárgyaknál is, hogy mondjuk +11-el jobb vagy -28-al rosszabb. Na mind1. Prophecy-t ettől függetlenül végigtolom, az biztos.
-
Peace
nagyúr
Mikor megjelent a játék, akkor többen bezsákoltak belőle és felhúztak minden karaktert. Egyből ment ugye a sírás. Akkor teljesen kivették a játékból. Akkor megint ment a sírás. Egy ideig volt a hídon a "boltban", néha random bedobta, de nagyon ritkán. Most én nem láttam, mióta ismét előkerült a játék. Tarot küldetés adott két darabot. Az is itteni javaslatra lett benyomva, hogy consumable-t adjon a küldetés a végén.
-
-
Peace
nagyúr
Ötletem sincs. Szerintem lvl 80 vagy 90. Amikor 60-as volt a max szint, akkor 40-es volt a max tárgyszint. De ugye azóta volt két emelés, mióta én kiestem itt az egészből. Már vannak vörös színű tárgyak is, amikkel még sosem találkoztam. Nekem 78-80-as cuccok esnek most a nagy karival, ha jól láttam.
-
Peace
nagyúr
A 2.0 előtt volt kínszenvedés, vánszorgós volt nagyon a sebesség. Azért itt a 2.0-val eléggé felpörgött.
Most olvasgattam a Tech-adeptról Steam-en, sajnos azt írják, hogy vicc már magasabb szinten és jóval gyengébb az eredeti 3 class-nál. Mondjuk úgysem fenyeget a veszély, hogy 100-as lesz, a főkarim sem lesz annyi szerintem soha.
Ilyen fejlődési sebességgel biztosan nem.
Maelstrom of Carnage állítólag szép csendben nerf-elve lett. Nem biztos, eddig csak egy ember sírt miatta, hogy a relic drop-ot szép csendben leredukálták. Minden körben esett 1-2 darab, most meg 10 kör alatt 1.
-
Peace
nagyúr
Semmi jelentősége a classon belüli 3 lehetőségnek.
Arra oszd szét a pontokat, amire szeretnéd. Nekem ugye közelharc, critical és mozgás van kimaxolva első körben a crusader karakterrel, mert az csak megy és pusztít a kétkezes karddal és számít neki a crit rendesen. Ettől még ugyanúgy tud lövöldözni, ha teszel neki puskát a másodlagos fegyverszetthez, de ugye nincs rá semmi plusz bónusz.
-
Peace
nagyúr
A lényeg, hogy ha meme virus-hoz jutsz, akkor ne pazarold el! Majd magas szinten, amikor már kínszenvedés a fejlődés és úgy érzed, hogy rohadtul nem jutsz egyről a kettőre. Ha jól láttam, akkor egyet adnak ajándékba, ha létrehozott neocore felhasználót és összekötöd a Steam-el. Cuccok gyártásával nem ke foglalkoznod, majd 70-80-as szinten lehet farmolni a relic-eket azzal a Hearts-os DLC-vel.
szerk.: Maelstrom of Carnage
-
reelc
veterán
Este rájöttem miket kell gyűjteni, és arra is, hogy nem lesz meg a nullázódásig a megfelelő mennyiség.
A kapitánytól miket érdemes venni?
Tervrajz, stb? Vagy majd később?
Mi a leggyorsabb pénzkereseti lehetőség?
Igaz még a craftoló nincs unlockolva, még nem jutottam el odáig.
Viszont jó ötlet a számlálóval jelzett készlet változás. -
Peace
nagyúr
Van, amiért 100-at is megadnék, csak játszhassam már!!!!!!!!
A magyar nyelvet akkor kukáztam a játékban, mikor véletleül kiderült, hogy szinte az összes tarot kártya félre van fordítva. Én meg nem értettem, hogy miért nem azt csinálja, amit ír. De körülbelül 20 küldetés után visszaváltottam angolra és kiderült, hogy tök mást ír az eredeti szöveg............
-
ProEvoFan
nagyúr
Digitálisan 6K volt a legolcsóbb.
Konzolvilágban kb 1.5 hónapja 3890 forintért vettem, szintén akcióban.
Ritkán veszek használt játékot (eddig egyet vettem, AC Origins), a Martyrt végképp nem akartam használtan beszerezni, ezzel is támogatni a csapatot.Plusz hozzácsaptam két dlct és hátteret is ps storeból.Tervben van a kieg day one vétele is.Persze ha nem 17-21K lesz a kezdő ára és lesz benne magyar felirat. -
ProEvoFan
nagyúr
Kard+pajzs, 70% (ez a max) hárítási érték itemekből és brutálisan kemény leszel.
Látom steamen olcsóbban kapja meg a kiegészítőt az, akinek megvan a Martyr.Remélem ps4en is ez lesz...
Közben meglett a platina trófea ps4en.Volt egy két bugos trófea, nem mindig adta be időben, a játékbeli statisztika sokszor nem pontosan szinkronizált a ps4el...
Szóval a drágám nem gyengén bogaras, de ennek ellenére egyik kedvenc ARPGm lett. -
Peace
nagyúr
Crusader lesz az a középső szerintem. Nekem is az a fő, csak közelharci. Távolsági fegyverek szerintem még mindig nem érnek semmit. Sok hónapon át ment a sírás, hogy csinálják meg használhatóra a távolsági build-eket, nem hiszem, hogy lett eredménye. Pedig jó móka lenne!!! Mentés az nincs. Később lesz majd rengeteg ellenfél egyszerre!
-
Peace
nagyúr
Tényleg nem rossz a hangulata!
Jó darkos, sejtelmes és horrorisztikus zene megy végig, miközben özönlenek a tyranidák. Tech-adeptet indítottam természetesen, ráakarok menni a minyonokra.
3 pályát vittem csak végig éjjel, de amíg tart a story és van folyamatos narratíva, addig tuti fasza lesz. az alapjáték is tetszett addig!
-
Peace
nagyúr
Még nem volt időm, de mással is lecsekkolom majd. Költözködés utáni kaotikus állapotok vannak. Csak kis Division 2-t volt időm tolni PS-en, hogy leessen nekem is végre az állam ettől a 4K HDR csodáétól, amiről meséltek. És nem túloztak.
A tv amúgy olyannyira xeno technológia, hogy még a Tau-k se tudnának mit kezdeni vele. Sajnos mágneses purity seal csak a PC gépházára jutott. Egyet kaptam csak a Space Marine collector's edition dobozhoz. -
ori_za
tag
Általánosságban az a tapasztalatom, hogy ami 1,99-be kerül, az csak vmi kozmetikai vackot ad, lábnyomai lesznek az emberkének pl, vagy vmi hasonló. A többinél, ami 2,99-be kerül, azok ilyenek, hogy pl. máshol nem megszerezhető tarot kártyát ad, vagy innoculator töltést, stb. Ezeket egyszer lehet csak megcsinálni. És van még a Maelstrom of Carnage és a City of Suffering, amik akárhányszor ismételhető küldiket adnak, ezekben kell a minél több pontot elérni, hogy a végén sok láda legyen. Nagyjából ennyi.
-
ori_za
tag
Lehet haladni gyorsabban is, csak kell az a meme virus nevű consumable Tarot kártyát mindig arra teszem, hogy nagyobb eséllyel adjon consumablet és csodák csodája működik, bár lehet hogy placebo, de amikor nem arra raktam, akkor nem jött meme virus, meg semmi consumable. Úgyhogy ezzel a vacakkal ilyen 18-20k xp-t ad egy mission, pár perc alatt kész, elég haladós.
-
Peace
nagyúr
hehe
Amúgy azt ígérték, hogy iszonyatosan felpörgetik a fejlődést 2.0-val, mert mindenki sírt a lassú haladás miatt. Megcsináltam most 13-15 küldetést gyorsan, haladt 1,5 cm-t !!!!!!! az xp csík 78-as szinten!
Hogy találok magasabb küldetéseket? Van egy ilyen gyors mission kereső gomb, de ott csak 70-eseket ajánl fel. Nem lehet állítani ezt magasabbra? :/
-
ori_za
tag
Persze tudom, ez itt sajnos most ilyen. A játék viszont sokat javult, fejlődött a 2.0 óta pc-n, azért vágtam bele újra és most egyelőre tetszik. A fejlesztők is dolgoznak rajta, van kis patch, nagy patch, stb. emelett persze hibák is. A martyrbuild valóban nem működik, de sokáig használható volt, valószínűleg az alkotója is ráhagyta már, én is egy nagy szünet után vagyok benne újra, úgyhogy meglátjuk hogy alakul. De mondom, azok a buildek, amit linkeltem, még most is jók egyfajta alapnak, aztán saját ötletből lehet alakítani tovább ahogy fejlődik a karakter. Esetleg még a Steamen is vannak útmutatók a játék oldalán, meg van egy külön Neocore discord is a játékhoz, ott is raknak fel az emberek ezt-azt.
-
Peace
nagyúr
Ott ez nem okozott gondot, vitt magával a story. Itt viszont tényleg annyi volt ez a "zseniális" warzone, hogy 3 vagy 4 helyiséget kellett kipucolnod és mentél egyenesen előre. Volt egy skill stree ha jól emlékszem, ami csak és kizárólag warzone-ban működött, máshol nem. Loot is nagyon gyér volt. De én ezt tavaly próbáltam, azóta nem tudom mi lett belőle. Nem visz rá a lélek, hogy elindítsam és megnézzem ezt a 2.0-t. Majd a Prophecy.......ha kijön egyszer.
-
Peace
nagyúr
Hulladék Warzone. Egy unalmas csőpályát ismételgetsz. Én ráuntam pár nap után, semmi értelme.
2.0-ra ilyet ígértek:
-Warzones will be revamped with new rewards and new maps
-They will be increasingly difficult challenges, allowing it to function as a gear-check challenge
-Completing a level for the first time will give better rewards -
Peace
nagyúr
Majd kicsit jobban belemerülök lehet ebbe a 2.0-ba, de kötve hiszem, hogy sikerült élvezetessé varázsolni. Ami tetszett és pár órára lekötött, az a Khorne kiegészítő volt. Vagy nem tudom, hogy ez kieg volt-e vagy megkapta mindenki? Én feltettem 10 hónap szünet után a játékot és ott fogadott. Ott volt rendes történet és narratíva több küldetésen keresztül, újra elkapott a hangulat. Aztán véget ért és megint az egyhangú csőpályák, ugyanazok a küldetések ismétlődnek vég nélkül. A loot hulladék. Ha esik is valami, akkor olyan, ami neked nem jó. Ráadásul a relic szintű tárgyak különleges képességét sem lehet már reroll-olni, így konkrétan talán pár 1000 óra farmolással lehet a build-ednek megfelelő cuccokat összehozni. Nekem mázlim volt és még a reroll-os időszakból megvan a HP visszatöltő greatsword ("Each killing blow heals an amount equal to the damage dealt") és a rosarius force field-es páncél. Hiába 40-es szintű felszerelések, még mindig lehet velük haladni. Ha nem lenne ez a kard, akkor nagyon haldokolna szerencsétlen karakter. Nem hiszem, hogy az alapjátékkal már sokat fogok foglalkozni. A Prophecy-t még megveszem (már ha megjelenik valaha...
), aztán annyi.
-
Peace
nagyúr
-
reelc
veterán
19:00-kor lejár a -50%, eddig ez a legnagyobb akció, és kitudja mikor lesz megint ekkora... Lehet beleugranék én is (ha a gépem elérné a minimumot
) egyrészt érdekel, másrlészt abból a megfontolásból is, hogy szerveres dolog, szóval kell a supportja a cégnek, és kitudja mi lesz mondjuk 2 év múlva.
+ rövid ideig lesz akcióban a kieg. is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest