- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasza1977
csendes tag
Hát nem is azt kívántam elmagyarázni, hogy miért unalmas, vagy nem unalmas. Nem vagyunk egyformák. Nekem pl. sajna a diablo 3 volt dögunalom, pedig nagyon vártam még felnőtt fejjel is.
Csak azokra a kommentekre reflektáltam, amelyekben nem érti valaki, hogy ez vagy az miért úgy van, ahogy. Eleinte nekem is kínai volt sok dolog. Mi a tök az az inokulátor, meg miért cuccokhoz kötődnek az aktív skillek stb.
Miután elővettem egy W40k könyvet, egyből érthetőbb lett minden.
Ha valakinek nem tetszik, nyilván nem kell vele játszani. De azért, mert nekem nem tetszik egy játék, az meg nem jelenti azt, hogy rossz. A tetszik-nem tetszik dolog mindig szubjektív. Nyilván a dio3 is jó, csak nekem nem jött be. -
Szasza1977
csendes tag
Köszi a tippet, majd ráírok.
Egyébként sajnálom magát a játékot, mert többre érdemes, a megjelenést elszúrták a Neocore-os fiúk, kicsit hamar adták ki és úgy látszik, hogy ez rányomta a bélyegét a játék egész életútjára. Én folyton visszatérek hozzá hosszabb-rövidebb időre, a fene tudja miért... -
gabranek
senior tag
-
reelc
veterán
Úgy látom a szezonban nem lehet tárhelyet szerezni, mint előző alkalommal.
Shocking Arc Sword BUILD GUIDE – Season of the Void Brethren - a béta alapján készült szezonos build.
-
reelc
veterán
Június 10-ig újra akciós árak vannak.
Sale and Event: Warhammer Skulls
Június 10-ig új event van.
Tavaly ilyenkor is volt hasonló. A Skulls esemény miatt. -
reelc
veterán
A decemberi patchlogban pár napja szúrtam ki:
"Two new Stasis Casket tabs will be available for players
One tab will be granted upon completing Tier 3 in Season of the Warp Surge
The other one will be granted if one links their in-game account with their Neocore Account. If one already has their accounts linked, this tab will automatically appear in their Stasis Casket"A Compendiumjukban nem szerepel a Tier 3 rewardok között.
Ezek szerint elfelejtették beleírni. -
reelc
veterán
Majd közölnek pontosabb dátumot, elvileg november eleje körül zárják a szezont.
Várható majd egy az Infernoshoz hasonló nagy patch, jön majd event is.Ennyit közöltek a készülő új játékukról, fantasynek tűnik, akár Van Helsing is lehet.
-
Szasza1977
csendes tag
-
_ocsisajt
őstag
Most lehet én magyarázom el szarul...
Szóval!
Folyamatábra: fellogolok, üres a táska -> megcsinálok mondjuk 10 küldit -> mivel a tarotos bónuszt választottam, ezért a dropom lesz mondjuk 30 upgrade (hasra ütés!)
DE, itt jön a csavar
(MÉG a táskában vannak az upgradek!) Ha rámegyek a tarotokra mondjuk a kövi "véletlengenerált" küldetéskor (nem tudom hol lehet máshol megnézni hanyas szinten vannak) és mondjuk lesz egy olyan ami 10/10-en áll, mondjuk a nagy arkánumból "A megszállott" kártya...
Visszamegyek a hídra -> táska -> elkezdem azt a korábban 30 begyűjtött upgradet és lövöldözöm el -> szépen írogatja ki, hogy mik fejlődnek.KÉRDÉSEM!
a 10/10-en állo "Megszálott" kártya ilyenkor gondolom nem kap upgradet, vagy igen? azaz nem megy 11-re, hanem "kárbavész" az az egy jobb klikk?
VAAAGY, így lehet az engine-el trükközni, hogy szépen minden kártyát kifejlesztesz 10/10-re, nem klikkelsz arra, hogy piiizért koponyát/szintet lépjen és majd "egyszerre"*** fejleszd őket, elkerülvén azt, hogy a kártyaszintek idő után tök "össze-vissza" legyenek? (mittomén a "Technoeretnek kohó" már hármas koponyán/szinten van, de a "Megszállottnak" még csak a kettes szint jönne, mert ugye random rulez)Remélem már érthető
***Bonyolítom!
Ha már minden kártya szintlépés előtt üldögél... Akkor is engedi az upgradet? Vagy akkor is "kárbavésznek" ezek a dropok?Vagy ki fogja írni, hogy nem tudod, dude
-
_ocsisajt
őstag
Totálisan tisztában vagyok azzal, hogy random, ezért is tartok tőle, hogy az adott kártya mondjuk 10/10-en áll (én nem veszem észre, mert haladok előre 2-3 küldi után szoktam salvageolni/eladni) és utána a szintező cuccot ha "jobb gombozom" van esélye annak, hogy "elveszítsem"? Vagy nem engedi az engine ilyenkor és azt nem adja random ami aktuálisan 10/10-en áll? Remélem érted.
Minden küldetésben használok tarot szintező boostot, hogy fejlődjenek, jól. Ezért van meg a "veszélye" esetleg annak, ha erre nem figyeltek a készítők, remélem igen!
-
reelc
veterán
Szerintem túllőttek a célon némelyik feladattal, és a jutalom is gyenge. Mégha plussz tárhely lenne azt mondanám ok.
Pl. Tier V
- Level up a Tarot Card to the Max (Level 5) ez azt jelenti, hogy 360 Tarotot kell 1 kártyára elköltened, kimaxolnod. Úgy rémlik az egyik korábbi patch óta ritkábban esik.
- Reach maximum influence in a whole Subsector (All solar systems within the subsector) - Ha jól értem, a befolyásnak maxnak kell lennie mindenhol.
- Complete all of the Available Challenges - gondolom a napi Challengek, fél óra alatt xy-t tolj le, magasabb szintű ellenfelek ellen pl.
- Több HC jellegű feladat, pl.: Complete 5 Missions on Difficulty Level 110 without DeathÉrtem, hogy a játék elé akarják szögezni az embereket és ez rendben is van, de nagyon időigényesnek gondolom, és abszolút nincs összhangban a jutalmakkal.
Annak jó aki csak ezt tolja, és szezonban egy olyan karit csinál ami neki még nincs.Ne értsétek félre, nem baj ha nehéz, de az jutott az eszembe, mintha így nézne ki a Diablo 3 Season Journey felső tierje: gyűjts össze 2000 Paragont, szóló GR130, stb. szóval teljesíthetőek, de nagyon sokat kell bele ölni. Mondjuk a partyzóknak hamarabb meglenne, de egy sima játékosnak, aki pár nap alatt tolja végig manapság a Journeyt, annak nem. Ugye a D3 is csak kozmetikát ad, lógnak egy csomó ládahellyel amit valami teljesítmény probléma miatt nem adnak senkinek, ha megvan a korábbi mennyiség.
-
-
reelc
veterán
Megmondtam.
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr 16,99€, Steam Summer Sale!
Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy 12,49€
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Complete Collection 27,19€ -
reelc
veterán
Content Update for Inquisitor - Season of the Inferno - June 25
Patch v2.3.0. Nem csak a szezonnal kapcsolatos.(#1069) Peace: A Diablo 3-ban sem veszik el, átkonvertálódik NS karivá, a cuccaival együtt.
-
_ocsisajt
őstag
Az armour badass! Főleg, hogy én csak robiidézővel vagyok hajlandó tolni, mert ezen a "HPcsík nemmutatáson amíg nem ütöm meg" nem tudok túllépni. Minden ARPG-ben amivel eddig játszottam (és számomra értelmes) láthatod a hp csíkot a meg nem ütött monsztáknak is.
Ez gyalázat, komolyan...Viszont most egy ideje nem toltam, lesz értelme ennek a szezonozásnak? Arra viszont már nem emléxem, hogy adott külön sebzésük van a robiknak vagy profitálnak valamit a Tiedből? Mármint a bónuszokra értem, mivel ott a kard (ami assanak van tudom, értsétek úgy, hogy analóg a kérdés) ami nagyon mega lenne a hőágyús barátaimnak (ha tudná a summoner használni).
-
reelc
veterán
Még értelme is lenne, ha mondjuk a Tier III adna egy + ládahelyet, vagy kari slotot. De semmi ilyesmi.
Úgy látom ez csak az elkötelezett játékosoknak szól, főleg a felső tierek. Sok időt kell beleölni és csak kozmetika jár érte.
Persze, tök jó, hogy csinálnak valamit, és kihasználják végre, hogy központi szerveres megoldásuk van. Az is jó, hogy a Diablo 3 sémájára épül... csak a jutalom lehetne komolyabb. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Úgy látszik ma sem.
Nyilván nem dolgoznak a hétvégén. Mármint a community manager 5 percet, amíg kiírja az infót.
De akkor minek ígérik be a hétre? Szerdán, hogy a héten mondunk valamit?Ugye azt sem lehet tudni, hogy jön valami, vagy csak dátumot mondanak, hogy majd jön valami.
-
_ocsisajt
őstag
Nem, valami térképes/küldetéses izé volt, az eladási értékén lepődtem meg először.
Volt még 100% XP meg még valamilyen másik buff is.
Na mindegy.
Tudom, hogy a kezdeti tárgyak elavulnak*.(*Dio 1 óta ARPG fan vagyok
OMG! 19 éves voltam amikor megjelent, nemsokára rá már toltuk is havernál
Bakker, szinte tegnap volt...)
-
reelc
veterán
A Skulls for the Skull Throne event meghosszabbítva június 18-ig.
Feltételezem kaptak visszajelzéseket, hogy túl sok időbe kerül így, hogy nem garantáltak a célpontok. Ha így van, akkor rendes tőlük, ha ezért hosszabbítottak.Június 9: Hidden Foes event konzolokra!
Nyár: Seasonal event PC-re
Nyár: Charybdis Outpost DLC PC-re -
_ocsisajt
őstag
GD akkora kedvenc lett, hogy már csak azzal játszom, ott is HC, végleg kiismertem a game mechanikát, nagyjából.
Diablo 3-at befejeztem végleg még s18 után... Pedig voltam akkora koczka, hogy anno NS HC EU leaderboardon befértem top3-ba is sokáig (net disc, rip). Arra azért voltam olyan büszke, mert több száz paragon hátránnyal csináltam meg... De akkor tényleg 10+ órákat grindoltam. (IRL problémák mikre képesek, mi?) Ott jöttem rá, hogy nem egészséges azért ennyire függeni, hiába volt okom a bezárkózásra.
Last epoch nagyon ígéretes, a nagy patch után fel is raktam, még alap backer voltam. De nekem vsync-el is olyan "tear" volt a játékélmény, hogy inkább megvárom az 1.0-át. Igen, videók alapján nagyon várós! (Vlkn csatornáját követem)
Chaosbane, meh... Azt most így nem tudom elképzelni, hogy érdekelne akár végleges formájában is.
Kill Squadot nagyon vártam, vlkn csatornáján néztem gémpléjeket, de engem nem győzött meg, sajnos
Az egész májnkraeft szériától libabőrös vagyok, de mégis a videók alapján jópofának tűnik.
Torchlight... jajj ne, sosem jött be a style, borzalom
Diablo IV nagyon várós! Illetve POE 2-re is kiwi leszek.
-
reelc
veterán
Skulls for the Skull Throne 4 event.
Adaptive Implant Affixes - aki kimaxolja a kapott tárgyat, a linken lévő affixeket kapja rá.Sajnos mint a többi event, amiket be se fejeztem korábban.
Nagyon sok küldetést kell csinálnod, mert hiába mész az adott fajos pályákra, nem garantált a célszemély.
Ha azt vesszük, hogy 1 pályán lenne egy, akkor is 100 küldetés 2 hét alatt!
Tudjátok milyen pályák vannak, némelyiket elég sok idő bejárni.
Ami nyilván nem gond annak aki aktív játékos, de az olyannak igen, mint pl. én, aki patchenként néz vissza, mert nincs annyi a játékban, hogy huzamosabb időre folyamatosan idekössön.
De ugye ahogy írtam nem garantált a célszemély.Az ötlet amúgy nem lenne rossz, hogy kaptunk egy új tárgyat - valamennyire a Diablo 3-at idézi vissza nekem, amikor még szezon exkluzív cuccok voltak a szezon végéig - de ugye ezt fel is kell tölteni rengeteg küldetés által. Meg ugye később lehet ennél jobb cuccod is.
Egy dologra jó lenne: lvl10-es, szóval új kari is tudná elég hamar használni. Ja és csak nem szezonban, nyilván.Valami azt súgja, hogy a szezonra is átviszik majd ezt a metódust, csak ott lvl1-es karival kezdesz.
-
ripla
addikt
Semmi, az a Steam live opciója, bárki nézheti amikor játszok, bekapcsolva maradt és mindig elfelejtem kikapcsolni.
Amúgy szerintem nem érted mit akarok mondani.
Ha megnézed a jobb felső sarkot, ott 7 darab mob van, na most ebből elsőre ki lehet szúrni talán 2-t, de ennek nincsen köze a videókártyához vagy bármihez (ami amúgy egy 4 gigás a gépemben), ez egész egyszerűen a játék miatt van hogy így néz ki, szürke-barna a talaj és szürke-barnák a mobok is, ergo, alig lehet őket kiszúrni.
Ezt úgy kellett volna megoldani, hogy ellentétes szinűek legyenek a mobok és a talaj színe, vagy legyen egy jelzés a mobokon, mert nem lehet őket kiszúrni, belevesznek a talaj színébe. Érted mit akarok mondani? -
ripla
addikt
Kapcsolgattam már mindent, de ehhez a játék motorján kellene változtatni, pl. hogy írja ki a mobot nevét, vagy legyen alattuk egy piros kör, vagy bármi. Csak ma négyszer haltam meg azért, mert egyszerűen nem láttam hogy honnan lőnek.
De mi az hogy ilyet nem tapasztaltál? Neked nem így néz ki a játék? -
Peace
nagyúr
Én azért titkon reménykedem egy folytatásban. Bár nem tudom, hogy bevállalják-e. Kaptak azért rendesen hideget-meleget. Nagy részét megérdemelten. Remélhetőleg okulnak belőle és egy ütős második résszel állnak majd elő. Bízom benne, hogy nem azzal lesznek még el 2-3 évig, hogy ezt foltozgatják....
-
ripla
addikt
PC-n játszok vele, és fél méterről kell néznem a monitort hogy lássam hány mob és hol van a pályán. A Diablo 3-at azért hozttam példának, mert ott még kanapéról nézve is lehetett látni mindent, nem folyt egybe az egész játéktér meg a mobok.
A világítás meg az, hogy be lehet kapcsolni egy effektet ami kiemeli a mobokat, nálam egy piros körvonalat rak rájuk, így viszont baromi idétlenül néznek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest