- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Épp az árazása miatt nem vettem meg a DLC-t, nem akartam újra megvenni mindent sale alatt kompletten.
Most nézem, másfél éve nem játszottam vele.
Nem lelkesít. Részben az általad írtak miatt.
Ha jól emlékszem egyszer volt olyan, hogy tárhelyet adott a szezon jutalmak egyik szintje. De ez is túl régen volt. A kozmetikák nem érdekelnek.
A szezonban szerzett szezonos cuccok se nagyon, mert ha játszanék megint az úgyis szezonban lenne.
Ha megint adnának tárhelyet, akkor megfontolnám a telepítést. -
reelc
veterán
Ezt anélkül is tudtam, hogy leírtad.
Főnök, jelentem, amikor aktív voltam, 1 tagnál nem láttam többet online rajtam kívül. Nem hiszem, hogy ez jelentősen javult volna, sőt, én sem vagyok.
A cégnél az erőforrások egy jó ideje erre mennek.
Őszinte leszek, tavaly végigvittem a 3 Van Helsinget, a Martyrhoz vissza-visszanéztem (utoljára júliusban), nekem egy időre elég volt a Neocore.Biztos írtam korábban, de úgy gondolom, hogy a Martyr a multiplatform volta miatt lett sikeres. Ha csak PC-s lett volna, már rég nem támogatnák.
Úgy rémlik valahol nyilatkozták, hogy ők AA stúdió, ha ez így van, szerintem eléggé túl volt árazva a Martyr 50 EUR-ért, amikor AAA alapjátékok mentek 60 EUR-ért. -
reelc
veterán
Hasonlóan érzek én is.
Az előző szezonban addig játszottam amíg nem lett meg a + tárhely.
Az új szezonban már nem volt ilyen jutalom, és hamarabb is abbahagytam.
Szerintem irreálisan nagy elvárások vannak, ahhoz képest, mik a jutalmak.Nem csoda, hogy nem nagyon talál aktív embert, ahogy írtam a játék szavatosságával vannak gondok. A számok azt mutatják, hogy nem csak szerintem.
Sokszor leárazzák ami jó, de nem sokan terveznek vele huzamosabb időre.
2 oka van, hogy olyan sokat játszottam korábban vele: akkoriban fedeztem fel, hogy jó ilyen játék közben podcastet hallgatni. Amikor már minden hangját ismered a játéknak, és más unod. A másik ok az, hogy jó a hangulata és néha visszarángat egy kis időre.
(Szerintem a Warhammer: Chaosbane sokkal vacakabb - és ennyi ebben a műfajban a Warhammer/40k játék)Pedig anno még Discord szervert is csináltál.
Jut eszembe, 3 napja valaki csatlakozott.
Az előtte lévő utolsó esemény: 2019.08.26.+ klánt is csináltál anno.
Szasza1977: fölötted 2 hsz-szel Otaku is partyt keres.
Ha ugyanaz a platformotok, akkor össze is hozhatjátok!
Jó szórakozást. -
reelc
veterán
Igen.
Mindenre van egy alapkedvezmény ha tőlük veszed (-15%) és ennél valamivel nagyobb, ha előrendelésben (-25%).
Ami a Szukitsot illeti, nyilván partnercég, és időszakosan miért ne lehetne jobb akciója a partnernek, mint a kiadónak? Ráadásul ha nem előrendelés, ott a csomagok olcsóbbak.
A kiadó akciózza nyilván ekkor is a partner felé. -
reelc
veterán
A patch hozott érdekes dolgokat:
"Several new enchants have been implemented into the game:
Missing Telekinetic kind of enchant has been added
HP percentage
Suppression damage reduce major
Suppression damage reduce godlike
Loot quality minor
Loot quantity major
Damage Bonus for Area of Effect major
Damage reflect major
Damage reflect chance major
XP bonus"Loot quality
XP bonusHugóBoss: Jó szórakozás!
-
reelc
veterán
Kommentben annyit mondtak, hogy: "Not a new DLC, but a new, huge and long-requested feature for sure!"
Nem tudom mit akarnak tőlük annyira, de szerintem a szezonos dolog az. Benne van az ütemtervben, hogy nyáron jön.
Igazából így lenne értelme a központi szerveres dolognak, lásd Diablo 3/PoE (szigorúan a játék lehetőségeinek szempontjából nézve).A héten leleplezik, bármi is az.
-
-
reelc
veterán
Köszi!
Ok, félretéve az unalmas endgamet, és még pár hibáját, örülök neki, hogy még mindig pofozgatják a játékot, és ahogy szó volt róla, lesz szezon is, meg új DLC.
Én tudom becsülni, ha megemberelik magukat, és tovább dolgoznak a rossz start és az azt követő időszak ellenére is.
Mert ahogy fentebb szó volt róla vannak erényei is a játéknak, nem komplett katasztrófa, jobb annál.
(Igen, talán egyszer valamikor a Chaosbane is megérdemelhet egy dicséretet tőlem. Talán...)
-
reelc
veterán
Most keresnek Community Managert.
Biztos ír majd ha fel lesz véve, na azután kell megkérdezni. -
reelc
veterán
Sokkal transzparensebbek, mint a Wolcenesek voltak.
Ez az értékeléseken is látszik.
Alpha Patch 0.6.1. óta van benne gamepad support is.
Fejlesztik folyamatosan a játékot.
Nem várok én semmi kiemelkedőt, legyen jól összerakva, jó rendszerrel. Már ennyivel az egyik legjobb ARPG játék lesz az elmúlt évek megjelenései között.
Várom a megjelenését. -
reelc
veterán
De foltozgassák csak ezt, jó sokba került!
A folytatással nem tudnának megvenni, nem hiszem, hogy másképp alakulna a dolog mint ezzel.
Viszont kieg jöhetne mérsékelt áron. Új klassz, fajokkal.(#959) ripla: azt nem említettem (most), hogy elég gyenge a gépem is (VGA-t is beleértve), így nálam a spéci effektek kikapcsolva, és minimumon minden amit lehet. Csak az 1080p-hez ragaszkodom.
Szerintem úgy lehet megoldani, ha elkezdesz kikapcsolni ezt-azt. Tudom így is mennie kellene rendesen, de gondolom friss drivereid vannak fent (ami szerintem mindegy egy ilyen korú játéknál), stb. -
ripla
addikt
-
-
reelc
veterán
Jóindulattal inkább a 25-höz közelebb, számoljuk bele a 2 szezont is (Drukhari, Khorne), és mondjuk nem siet, szóval mellékküldetésezik is kicsit.
Igaz kevés a mintavétel, de ezt találtam.
(Nem gondoltam, hogy lesz itt 900 hsz. valaha.)
-
reelc
veterán
Ezzel sajnos egyetértek.
Addig teljesen rendben van, amíg tart a sztori. Illetve a 2 szezon, a sötét eldás, meg a Khornes.
Sokat játszottam a sztori mellett és után is. Rengeteget.
Nem bírom átérezni az endgame-t, és a sztori utánra a hangulatot sem éreztem.
Amíg akciós volt a Prophecy megvettem, de a telepítésig azóta se jutottam el. Tudom, hogy jó az is, de a sztori után ugyanaz az endgame. Na majd megemberelem magam.Egy ARPG-nél fontos lenne az endgame tartalom, és azzal együtt az is, hogy meglegyen a lehetősége a jóval gyorsabb fejlődésnek mondjuk a második karival.
(Tudom, hogy te tudod, így sikerült a válasz, nem konkrétan neked szól.) -
reelc
veterán
Épp ezért ajánlanék inkább kisebb volumenű dolgot kezdésnek.
Nálam ez a cikksorozat volt az ismerkedés/alapozás. Magyarul.
Mondjuk Az Űrgárdisták és a psykerek-ig elolvashatja, ha van kedve.
(Tudom, azóta vannak újabb események folyamatban, változtak dolgok, stb. de szerintem egy ismerkedőnek megfogható lépték kell, nem naprakész tudás. Aztán ha másképp gondolja, ott vannak a könyvek, ill. tovább olvashatja, nem csak addig amíg javasoltam. A cikksorozat írója próbálta mesélősebbre venni a stílust, könyvekből vagy szabálykönyvekből, stb. merített ismeretet próbált szórakoztatóan átadni. Nekem bejött a stílusa, az írásai.Pl. miután ezt elolvastam, biztos voltam benne, hogy ha lesz magyarul Ciaphas Cain könyv akkor meg kell vennem, mert befog jönni. Na így is lett.
)
-
reelc
veterán
Ennek örülök.
Igaz én csak nemrég játszom az alapjátékkal, eddig nagyon tetszik. A sztori még bőven tart.
Amikor már fáradt vagyok, klános feladatokat csinálok, sokszor alacsony szinten (ha kell Dicsőség, vagy Befolyás Tarotokkal, ha már nem kell akkor egyébbel).
Tetszik, hogy nem kell kötelezően a szorit nyomni egy ponton túl.
Az is tetszik, hogy alacsony pályaszinten is az én szintemnek megfelelő cuccot kapok.
Lassan lvl50 leszek.Amíg tart a -30%, és is beruházok a Prophecyre.
-
reelc
veterán
Értem.
(#764) .OM.: Szia!
"Sokat olvastam arról, hogy az idők folyamán változott a játék és kompromisszumra késztette a játékosokat."
Ezt a kompromisszumos részt nem igazán értem.Ahogy Peace írta.
Szerintem mindenféleképpen érdemes kivárni a -50%-os akciót. Biztosan lesz még.
Én is pár napja vettem meg a már véget ért akcióban.Én is más játékról jöttem kicsit, de a Martyrt nagyon régóta figyeltem, és érdekelt milyen egy ARPG Warhammer 40k-s játék. Aki szereti azt a világot, annak a hangulat egy hatalmas plussz.
-
reelc
veterán
Akkor jól láttam.
Köszi.
Season 1: Drukhari
Season 2: Khorne volt.Az ütött szöget a fejembe, hogy a játékokban a szezonok időlimitesek.
De tegnap láttam a küldik között Drukhari és Khornet is. Persze ez nem azt jelenti, hogy az adott küldetéssoroztat elérhető mint amikor kijött a szezon, ezért kérdeztem.Na majd ha eljutok odáig.
(#755) Xaels: Elolvastam, köszi!
(#756) Peace: "A Prophecy esetében átestek a ló túloldalára, temérdek mennyiségű drop van pálya közben és most már bármikor bemehetsz inventory-ba változtatni a felszerelésen, nem csak a hídon. Viszont a kiesett cuccok 1%-a használható a többi szemét. Szóval ennek sincs sok értelme, mert persze átnézed őket egyenként, de úgyis tudod, hogy tűzre valóak és csak az időd megy vele.....
"
Kicsit pontosítanék. Mindez a 2.0 eredménye.
Ugyanezt tapasztalom.
A kékeket eladom vagy szétszedetem alapból. Most majd a lilákat és a zöldeket fogom, amiken túlhaladt a szintem. Valóban elég pepecselős.Amúgy igen, valamit nagyon tud a játék, egyetértek!
De jó lenne valami (ha ez a Meme Virus ennyire ritka) cucc bele, amitől gyorsabban fejlődne a kari. Hasonló játékokban vannak ilyen cuccok. Egyszer kb. kimaxol egy karit az ember, ok. De a következő már jobb lenne, ha gyorsabban menne, a kedv is jobb lenne.Valami amit alacsony szinten is lehetne már használni. Szóval nem az XP-s Tarotra gondolok. -
reelc
veterán
Ja, akkor ez most pörgős. Akkor nem szóltam!
Az drop reductionokat nem szeretem. Aljas módszer a végtelen farmolásra bírásra. Hamarabb megy el a kedv. A gyenge XP miatt szintén.
Ha végre lerendezik a konzolosokat, biztosan alakítanak valamit. Csak legyen aki kivárja.
Mekkora a max. tárgy lvl szint?
-
reelc
veterán
Köszi.
Eddig ami zavar a játékban: nem értesít az új funkciókról. Legalábbis én nem láttam.
Pl. a tárgyszétszedés. Ha nem kattintok valamiért az illetőre, nem tudom mikor jönnék rá, hogy már olyat is tud.Azt gondoltam ilyenkor kiír valamit, hogy új dolog elérhető, kattints xy-ra emiatt.
Megértem, hogy ez egy eléggé taktikus ARPG, de néha valahogy nagynak érzem a pályákat a mozgási sebességhez képest. Azt is megértem, hogy nagy épületek, járművek, jellemző a monumentalitás.
Tudom, van cucc amivel lehet gyorsabban haladni, de nem biztos, hogy mással nem jár jobban az ember.Tetszik, hogy csináltam tegnap mégegy Crusadert, kardosat, ekkor felajánlotta, hogy kihagyhatom a tutorialt és lvl5-ös lettem emiatt.
Az is tetszik, hogy pl. a befolyás és a pénz accounthoz van kötve? Legalábbis gondolom, másik classnál is azok az értékek lennének, nem csak classon belül másik karinál.A klánprogressz miatt
tegnap jóval alacsonyabb szinten csináltam küldiket, hogy haladjon a dolog. XP-s Tarotot nem használtam, nincs értelme akkora szinten. A többiből használtam. Meglepett, hogy a szintemnek megfelelő cuccokat kaptam, nem pl. lvl8-asokat.
-
reelc
veterán
Persze nálam tart még a kezdeti lelkesedés az alapjátékot illetően
de elgondolkodtam rajta, hogy a kieget meg kellene venni, amíg jár ez a külön kedvezmény a Martyr tulajoknak.
A játék tetszik, de sokmindent kell még tanulnom.
Adott egy karakter. Hol van jelentősége annak, hogy mire specializálódok?
Úgy értem távolsági harcos vagyok, de tudok kardot és pajzsot is felvenni. A képességek leosztásával még nem foglalkoztam, de ha feloldódik pl. a közelharc, azt tudnám a puskásról átalakatítotton is használni, nem? Vele tudnám unlockolni, ha használom a közelharci fegyvereket.
Nem látom mi az előnye a 3 klasszon belüli specifikációknak.
Pl. jelent valami bónuszt, ha olyan páncélt használok ami elő van neki írva?Az Uther Tarotját mire lehet használni (a 3 kis fehér kockás tárgy)?
A Dicsőség pontnak mi értelme van? A Befolyás pontot azt értem. -
reelc
veterán
Köszi!
Árusnál még nem volt.
A fiók összekötést írja is, majd megcsinálom, nem sürgős.A Redditen 1-jén volt ez: AMA: We are NeocoreGames - the developers of W40K: Inquisitor - Prophecy and W40K: Inquisitor - Martyr. Ask us anything!
-
-
reelc
veterán
Köszönöm a fölvételt!
A klán progresshez hol kell keresni a céltárgyakat? Mármint beleakadhatok sztori módban, vagy majd a nagyok játszóterén, a Warzoneban?Nem tudom mitől függ, 30 fő a limit. Más klánnál előfordul 20 fős limit is.
Klánkereső böngészőjében kerestem rá a klánra, ott láttam az infót.(#729) reelc: Van jó pár találat "hun" (egyrészük magyar) 1-2 fős klánokra, de van majdnem 30 fősből is. Persze kérdéses az aktivitás.
-
reelc
veterán
Persze, gondoltam, hogy húzósabb lesz később, több ellenféllel.
Direkt ezt a karit választottam, hogy ha majd már nem lesz célszerű a távolsági harc, tudjak közelharcira váltani.(#714) ProEvoFan: Köszi, majd figyelek.
Grat.!
Az akció korlátozott ideig érvényes.
Majd kiderül akciós lesz-e ott is. Ha nem, akkor is hamarabb lesz ott olcsóbb mint PC-n, lásd az alapjáték még mindig max. -50% 25 EUR, konzolon meg volt már 4-5e körül újonnan. -
reelc
veterán
Csak tippjeim vannak. Tapasztalat nincs.
A TV csere ideje alatt volt bármilyen frissítés?
A játéknak, a Windowsnak, vagy drivernek? Visszaállhatott valami opció korábbi állapotba emiatt?
Első körben ilyesmire gondolok.
Kipróbálnék más játékot is, az hogy közvetíti a képet PC-ről (a Martyr problémája-e vagy nem).
(Második körben: az Omnissiah áldását bírja az új TV? Vagy Xeno technológia?)
-
ProEvoFan
nagyúr
-
-
reelc
veterán
Akkor ott tartunk, hogy beleöltél 100+ órát, és még sehol sincs a max. level szint a max. lvl cuccok miatt. Mert vacakul van szintezve a játék.
Kiábrándító, így tényleg végtelen farm fesztet csinálnak már az első karira is, az első karis küszködés megy. Így még unalmasabb lehet a játék, mert mégtöbb egyforma küldetést kell csinálnod, mintha normálisan adná az XP-t és a cuccot. Ez szívatás. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Nekem ősibb technológiám van, a Sötét Korból
több alkatrész 10 éves:
Intel® Xeon® Processor E5440, 2.83 GHz - 4 magos.
2x2GB DDR2
GeForce GTX 750 2GB - ez csak pár éves.
Hagyományos HDD.Szóval a korából kiindulva (elmúlt 10 éves) bedögölhet az alaplap, akkor kénytelen leszek váltani DDR4-es konfigra. A mostanit nincs értelme fejleszteni pl. emiatt sem. Több mint 1 éve húzom az upgradet, nem szívesen adnám ki azt a pénzt, kellhet másra.
-
reelc
veterán
Elhiszem, de ha vennék PS4-et vennék, másrészt akkor jó lenne az ingyen játék is amit előfizetéshez adnak, szóval még előfizetés is kellene - nem fér bele anyagilag az ilyesmi.
Persze az X-Box előfizetősdi is érdekes a Game Passal vagy mivel.
Azért is írtam, hogy konzol nem játszik be.A kontrolleresdi utoljára az Injustice 1 játékkal ment, pl. a Grim Dawnban se próbáltam ki, pedig jó ideje belerakták a kontroller támogatást. Van egy régi Rumblepad II-őm.
Tudom, hogy a min. gépigény se szentírás, lentebb lehet venni a felbontást, árnyékot, élsimítás kikapcs, stb.
ez a szokásos. A 2 órás Steam refundot is tudom, de mindezzel együtt is kevés lenne szerintem. Meg hát van különbség aközött, hogy a játék elején páran kolbászolnak, meg később amikor tömegesen + több effekt van.
-
Fortian
tag
Nem csodálkozom félreértés ne essék. A hangulata miatt vettem meg a játékot meg max kis esti aprításra, tudom vannak ezerszer népszerűbb és jobb játékok,de azért mégis WH40K
Mindegy körülnézek nemzetközi viszonylatba. Tudtok ajánlani fórumot ahol érdemes lenne nézelődni kabal után? -
reelc
veterán
Köszi.
A Chaosbanenél nem lehet unalmasabb, gondolom.A kampányánál az ismétlődő pályákkal.
(#569) Fortian: Szia!
Jó szórakozást!
Úgy rémlik van PC-s magyar klán, de amikor Peace utoljára írt róla, eléggé inaktívak voltak a tagok.Nem tudom más hogy van vele, de én egy ARPGtől többszáz óra szórakozást várok a jellegéből adódóan, nem kb. 30 óra sztorit, még valamennyi próbálkozást és ennyi. Persze meg kell tudnia fogni valamivel, ez meg elsősorban a sztori utáni normális endgame lenne, elvégre a sztori mód után jön a "végtelen" farm mód, bármi is a neve.
Most nem konkrétan erre a játékra írtam, hanem általában a műfajra. -
reelc
veterán
Úgy látom a Season 2 volt a Khorne. A Season 1 pedig a Dark Eldars.
Szerintem sajnos kevés értékelhető ARPG készül. Nézem a híreket, videókat, teszteket, és amint nagyon lemegy az ára, meg is veszem amit gondolok (ha futna a gépemen).
Úgy gondolom, hogy a majdnem 3 és fél éves Grim Dawn mellé a Martyr és a Wolcen volt a legesélyesebb vásárlásra, akcióban. Egyedül még a jövőre érkező Last Epoch van még, a többi valahogy nem fogott meg. Ezért érdekel ennyire, mert a Martyrban meglenne a potenciál. Csak ahogy fentebb írtam, az offline mód hiánya miatt eléggé lutri. A Diablo 3 az egyetlen olyan játék, aminek szintén szervere van és játszom időnként. De az a Blizzard, vannak erőforrások, 7 éve biztosítják a szervereket. A Neocore meg hazai csapat. -
reelc
veterán
Kár.
Pedig azt gondoltam, hogy 1 év alatt, a megjelenés óta kiadott 20+ patch és hotfix révén jobb lett. Főleg a 2.0 miatt.A Roadmap is elég szépen kivan takarítva, és a jövőre nézve nincs semmi publikálva, csak július végéig - leszámítva a konzol 2.0-án, amivel a PC-s semmit sem ér.
A szezon rendszer hogy működik?
Mint a Diabloban, fut mondjuk 3 hónapig és kész?
Vagy megmarad, mert Subsectort nyit, lvl capot ad, stb.?Számomra az a probléma (azon kívül, hogy jelenleg nemigen futna nálam), hogy nincs offline mód, vagyis amíg működnek a szerverek, addig lehet játszani. Egy fejlesztő megmagyarázta, miért nincs offline mód. De közben beugrott Van Helsing széria, ott is csináltak eventet, de nem volt túl sok, aztán magára hagyták a játékot, bár ott van offline mód.
-
reelc
veterán
Már hotfix is van: Hotfix for Inquisitor - v2.0.0b - June 21
-
reelc
veterán
Hátha mégis jön: Patch 2.0 maintenance time
Ha ez kijön az "új" időben, meg a Wolcenesek bétája se késik többet, tuti eljön a világvége vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Diablo IV
- Egér probléma
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest