- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ori_za
tag
Általánosságban az a tapasztalatom, hogy ami 1,99-be kerül, az csak vmi kozmetikai vackot ad, lábnyomai lesznek az emberkének pl, vagy vmi hasonló. A többinél, ami 2,99-be kerül, azok ilyenek, hogy pl. máshol nem megszerezhető tarot kártyát ad, vagy innoculator töltést, stb. Ezeket egyszer lehet csak megcsinálni. És van még a Maelstrom of Carnage és a City of Suffering, amik akárhányszor ismételhető küldiket adnak, ezekben kell a minél több pontot elérni, hogy a végén sok láda legyen. Nagyjából ennyi.
-
ori_za
tag
válasz
ProEvoFan #656 üzenetére
Pc-re is csúszott több mint 1 hónapot, de, mondom, most tetszik, haladok, elvagyok. Úgy látom a fejlesztők is igyekeznek, lesz új kieg, szóval most nekem ennyi elég. Ha a játék megjelenésekor ez így meglett volna, vagy legalább a közelében, még most is nagyon sokan játszanának, így sajnos a játékosok nagy része már odavan. De hát ez a játék készítési tendencia mostanság, még nagy kiadók is sorra buknak bele az AAA+ néven kiadott, hitvány, félkész termékekbe. Ez van
-
ori_za
tag
Lehet haladni gyorsabban is, csak kell az a meme virus nevű consumable Tarot kártyát mindig arra teszem, hogy nagyobb eséllyel adjon consumablet és csodák csodája működik, bár lehet hogy placebo, de amikor nem arra raktam, akkor nem jött meme virus, meg semmi consumable. Úgyhogy ezzel a vacakkal ilyen 18-20k xp-t ad egy mission, pár perc alatt kész, elég haladós.
-
ori_za
tag
Persze tudom, ez itt sajnos most ilyen. A játék viszont sokat javult, fejlődött a 2.0 óta pc-n, azért vágtam bele újra és most egyelőre tetszik. A fejlesztők is dolgoznak rajta, van kis patch, nagy patch, stb. emelett persze hibák is. A martyrbuild valóban nem működik, de sokáig használható volt, valószínűleg az alkotója is ráhagyta már, én is egy nagy szünet után vagyok benne újra, úgyhogy meglátjuk hogy alakul. De mondom, azok a buildek, amit linkeltem, még most is jók egyfajta alapnak, aztán saját ötletből lehet alakítani tovább ahogy fejlődik a karakter. Esetleg még a Steamen is vannak útmutatók a játék oldalán, meg van egy külön Neocore discord is a játékhoz, ott is raknak fel az emberek ezt-azt.
-
ori_za
tag
List of new features
New Inquisitorial Rank Cap: 70
New Item Level Cap: 60
Adjusted PR rating and greatly increased XP rewards of campaign maps
Adjustment from (200+PR)*2 to (200+PR)*3
Adjusted PR rating and greatly increased XP rewards of random maps
Adjustment from (500+PR/2)*Difficulty to (500+PR)*Difficulty
The Triglav Subsector is now open for Inquisitors!
Minimum Mission Power Rating: 1100
New Enemy Faction: Drukhari Dark Eldar
New Investigations available
New Perks available (Rank-based)
5 New Tarot Cards available, unlockable by System Influence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest